3 motive pentru a pleca într-o vacanță early booking

3 motive pentru a pleca într-o vacanță early booking

Lorena Teacă

Concediul de vară este, probabil, cea mai așteptată perioadă a anului. Fie că preferi marea sau muntele, câteva zile libere vor fi binevenite pentru a te detașa complet de stres și a-ți încărca bateriile până la vacanța de Crăciun. Dacă nu știi care sunt motivele pentru care ar trebui deja să îți faci planurile pentru vară, am pregătit cele mai importante trei argumente pentru a merge pe varianta unei vacanțe early booking. Iată care sunt acestea!

Plătești mai puțin pentru cazare

Cel puțin o dată pe an meriți să pleci pentru câteva zile departe de rutina orașului și să îți regăsești liniștea într-un concediu așa cum ți-l imaginezi. Chiar dacă ai pus bani deoparte pentru vacanță, de ce să nu beneficiezi de reduceri chiar și în cele mai plăcute zile, fără să te privezi de confort? Dacă achiziționezi un pachet turistic cu câteva luni înainte poți plăti cu până la jumătate de preț mai puțin decât în mod obișnuit.

Prinzi cele mai bune locuri

Locurile cele mai bune se dau primele, iar asta e lesne de înțeles. Fie că e vorba despre locurile de cazare în camerele cele mai apreciate, ori că aducem în discuție locurile dintr-un avion de tip charter sau dintr-un autocar, primele se ocupă cele mai accesibile. O vacanță de tip early booking îți va permite să îți alegi, după bunul plac, unde vei sta cazat și cum vei călători, pentru că vei avea prioritate în fața celorlalți turiști mai nehotărâți sau care preferă spontaneitatea în locul unei organizări amănunțite a concediului. Nu-i așa că sentimentul că vei sta într-o cameră cu vedere la mare te încântă?

Obiecte pentru vacanta

Îți plănuiești în detaliu vacanța

Cu siguranță nu vrei să fii contra cronometru în concediu, pentru că poți face asta în oricare altă zi din an. Dacă îți vei organiza activitățile pe care vrei să le faci pe zilele de vacanță, vei reuși să vizitezi tot ce ți-ai propus și vei avea o imagine de ansamblu despre cum va arăta concediul tău. Vei avea timp suficient să rezervi locurile la restaurantele cele mai căutate din zonă, vei prinde locuri libere și prețuri reduse pentru muzee și nu vei fi stresat, având un plan de vacanță.

Dertour îți pune la dispoziție și anul acesta oferte de vacanțe early booking la prețuri excepționale, dacă le planifici din timp și achiziționezi un pachet care cuprinde cazarea și transportul cu avionul de tip charter. Iată câteva dintre reducerile* de care poți beneficia:

Antalya

Pragul cel mai mare valabil până la 31.03 – 25%

Bodrum

Pragul cel mai mare valabil până la 31.03 &ndash 15%

Kusadasi

Pragul cel mai mare valabil până la 31.03 &ndash 15%

Creta-Heraklion

Pragul cel mai mare valabil până la 31.03: EBD 10%

Corfu

Pragul cel mai mare valabil până la 31.03: EBD 12%

Creta-Chania

Pragul cel mai mare valabil până la 31.03: EBD 10%

Santorini

Pragul cel mai mare valabil până la 31.03: EBD 15%

Zakynthos

Pragul cel mai mare valabil până la 31.03: EBD 10%

Rhodos

Pragul cel mai mare valabil până la 31.03: EBD 20%

*Informație valabilă la data publicării acestui articol

Articolul urmator
Cum atragi norocul în viața ta cu ajutorul frunzelor de dafin, conform Lidiei Fecioru
Cum atragi norocul în viața ta cu ajutorul frunzelor de dafin, conform Lidiei Fecioru
Care ar trebui sa fie urmatoarea ta destinatie de vacanta?
Incepe quiz
Care ar trebui sa fie urmatoarea ta destinatie de vacanta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.