4 moduri prin care poți să-ți recâștigi starea de bine

4 moduri prin care poți să-ți recâștigi starea de bine

Redactor Andreea Baluteanu

Ritmul accelerat al vieții cotidiene, stresul la care ne supunem zi de zi, presiunea de a duce o viață perfectă, toate își pun amprenta asupra noastră. În aceste situații, starea de bine devine un vis tot mai îndepărtat, unul pe care ne este tot mai greu să îl transformăm în realitate!

Noi te vrem sănătoasă și fericită, așa că îți vom prezenta în rândurile de mai jos patru modalități care te vor ajuta să îți regăsești liniștea și echilibrul, să capeți forțe proaspete pentru a înfrunta toate provocările vieții moderne!

4 soluții magice împotriva stresului

Stresul te îmbolnăvește și te îmbătrânește mai devreme decât e cazul, așa că cele 4 soluții prin care să îți recâștigi starea de bine, pe care ți le vom prezenta în rândurile de mai jos, sunt un miracol pentru trupul, sufletul și psihicul tău!

cumpatu

Te conducem azi într-una dintre cele mai frumoase definiții ale raiului pe pământ, Hotelul Cumpătu din Sinaia. Înconjurat de priveliștea maiestuoasă a Munților Bucegi, într-un decor feeric, în care albastrul cerului se întrepătrunde cu verdeața pădurilor și cu maroul pietrelor din masivi, acest loc magic te va ajuta să te detașezi. Însă nu doar paradisul naturii din jur te va scăpa de stres, ci și eleganța și rafinamentul construcției hoteliere, care te vor conduce într-un ambient luxos, unde te simți răsfățată!

Sauna

În interiorul hotelului, vei găsi prima soluție împotriva tensiunii acumulate: sauna. Hotelul beneficiază de servicii de patru stele, iar prezența saunei și a jacuzziului în interiorul său este o garanție a celor mai plăcute momente. În timp ce îți detoxifici corpul, transpirând în atmosfera fierbinte, mângâietoare, îți lași mintea să călătorească pe unde are poftă și sufletul să se dezbrace de toate poverile. La ieșirea din saună vei descoperi că ești ca nouă și că ți-ai recăpătat starea de bine!

Masajul

Mergem mai departe pe firul răsfățului senzorial și te invităm să te bucuri de plăcerea absolută sub mâinile pricepute ale maseurilor de la Hotelul Cumpătu! Întinde-te pe cearșafurile albe, imaculate, trage aer adânc în piept și pregătește-te să scapi de orice urmă de stres, în timp ce îți relaxezi fiecare mușchi din corp (chiar și cei despre care habar nu aveai că există). Nu e așa că deja sună a vacanță perfectă? Și nici măcar nu trebuie să zbori în afara țării sau să te aventurezi în city-breakuri costisitoare!

Plimbările în aer liber

hotel

Acum, că ți-ai recăpătat forțele și ți-ai recuperat starea de bine a trupului, este timpul să îl pui la treabă și să te bucuri de viață. Noi credem că puține experiențe din lume rivalizează cu o plimbare pe potecile spectaculoase de munte. Înconjurat de Munții Bucegi și de imensitatea verde a pădurilor, Hotelul Cumpătu îți oferă peisajul ideal pentru a te bucura de pași romantici în compania iubitului sau de escapade aventuroase alături de familie ori prieteni. Îți garantăm că, de cum vei pune pasul pe potecile mai mult sau mai puțin umblate, îți vei redescoperi starea de bine, nealterată de provocările vieții de zi cu zi.

Parcul de aventură Cumpătu

Am lăsat ce e mai spectaculos la sfârșit! Îți garantăm că, după o zi petrecută în Parcul de aventură Cumpătu, nu vei mai avea nevoie de nimic pentru a te simți liberă, tânără și fericită! Amplasat exact lângă hotel, parcul reprezintă visul devenit realitate al fiecărui prichindel, una dintre cele mai mari plăceri ale unui bărbat și calea către starea de bine pentru tine. Ia-ți inima în dinți și încearcă traseele de cățărare prin copaci, tirolienele, peretele de escaladă, tirul cu pușca sau cu incredibilul paintball, tirul cu arcul. Te vei distra de minune în expedițiile de jeep safari (self driving), la vânătorile de comori (orientare cu busola), pe traseele militare și la tubbing pe zăpadă, în mijlocul iernii. E soluția antistres ideală: te vei întoarce acasă cu o febră musculară de zile mari (și abdomen, posterior și picioare perfect conturate), dar și cu o voioșie contagioasă, pe care parcă nu ai mai simțit-o de când erai copil!

După atâtea activități care îți răsfață corpul, sufletul și mintea, parcă ți se face și foame. Ești exact în locul care trebuie! În incinta Hotelului Cumpătu se află Safari Club Restaurant, locul din care o să pleci cu burta plină, cu papilele gustative satisfăcute și cu promisiunea că te vei întoarce. Respectându-și numele, Safari Club îți va încânta simțurile cu preparate vânătorești, dar și cu mâncăruri decadente din bucătăria internațională. Dar parcă mersul la munte îți face poftă de preparare autentice românești, iar Restaurantul Românesc, aflat separat de hotel, te va invita să petreci cu bucate alese și tone de voie bună.

Ai chef de un grătar, cum numai la munte ai putea găsi? Relaxează-te în Zona Barbeque, unde o să bei vin fiert sau bere rece în jurul focului, inhalând aroma ademenitoare a grătarului. La foișorul Căsuța din copac vei savura cea mai bună cafea din viața ta, având drept tovarăș muntele impunător, iar de la terase vei putea admira splendoarea din jur.

cumpatu

Hotelul Cumpătu îți oferă tot confortul posibil cu dotările de patru stele, în cele 26 de camere de tip Twin, Executive, Deluxe, Junior Suite. Pe lângă priveliștea care îți taie răsuflarea, te vei bucura de TV cu LCD, telefon, casetă individuală de valori, mini-bar, internet, băi cu cadă sau foehn.

camera camera cumpatu

Dacă vrei să testezi și tu cele patru moduri cu ajutorul cărora poți să-ți recâștigi starea de bine, accesează pagina online a Hotelului Cumpătu! Este momentul să beneficiezi și tu de un sejur care să te transforme în cea mai fericită, liniștită și frumoasă variantă a ta!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.