4 motive să alegi Prestige Limousine pentru afacerea ta

Redactor Divahair.ro

Te-ai gândit că o limuzină închiriată îți poate veni în ajutor în scopuri business? Probabil primele gânduri îți fug la petreceri și evenimente speciale personale, însă o limuzină închiriată poate fi mult mai practică, mai ales pentru afacerea ta! Iată 4 motive practice pentru care să iei în considerare închirierea unei limuzine în scopuri business!

  1. Organizezi o petrecere privată la firmă? Asigură transportul cu o limuzină (sau mai multe) cu capacitate mare, de 12-18 persoane! În plus, va reprezenta un loc perfect pentru poze!
  2. Ai un invitat special din străinătate sau din alt oraș? Îl vei impresiona dacă închiriezi o limuzină de capacitate redusă (dar cu portbagaj generos) pentru transferul de la și către aeroport sau gară.
  3. Asigură un transport elegant în oraș pentru invitații tăi – de la hotel la locul de întâlnire sau la punctele de atracție din oraș.
  4. Poți alege să închiriezi o limuzină și pentru transport de lux în alte orașe, pentru tine sau pentru invitații tăi.

Prestige Limousine cunoaște rețeta pentru ca serviciile de închiriere să meargă ca pe roate, iar clienții să fie întotdeauna satisfăcuți! Parcul conține 6 modele diferite de limuzine de închiriat: limuzina Excalibur (limuzină de epocă, pentru 10 persoane), limuzina Hummer H3 (design modern, pentru 10 persoane), limuzina Chrysler 300 (limuzină elegantă, pe alb sau argintiu, pentru 10 persoane), limuzina Lincoln Town Car (design clasic, pe alb sau negru, pentru 9 persoane), limuzina Cadillac DeVille (design clasic, pentru 3 persoane) și limuzina Range Rover Sport (design modern, sport, pentru 3 persoane).

 limuzina prestige

Indiferent de modelul ales, fiecare limuzină de închiriat este impecabilă, confortabilă și cu dotări excelente: tapițerie din piele, geamuri fumurii, TV + DVD player, sisteme moderne de iluminare, sonorizare și climatizare, mini-bar și fraperie pentru șampanie. În plus, șoferii din echipa Prestige Limousine dau dovadă în orice situație de profesionalism, atenție la detalii (atât în trafic, cât și la nevoile clientului), eleganță, seriozitate și discreție.

Cu siguranță vei fi surprins să descoperi și cel mai bun raport calitate-preț! Dacă de calitate te-am convins deja, de prețuri putem spune că se numără printre cele mai bune de pe piață! Acestea pornesc de la 45-80 Euro pe oră, pentru limuzinele de capacitate redusă (3 persoane), la 100 Euro pe oră pentru cele clasice (9-10 persoane) sau 150 Euro pe oră pentru modelul modern Hummer H3 (10 persoane).

Desigur, limuzinele de închiriat Prestige Limousine sunt utile și în scopuri personale: nuntă, botez, petreceri (zi de naștere, balul bobocilor, petrecerea burlacilor/burlăcițelor), aniversări de cuplu, cereri în căsătorie. Eleganța unei limuzine va da o notă cu totul specială oricărui tip de eveniment, transformându-l într-unul memorabil!

 limuzina

Solicită din timp o ofertă și, în funcție de cerere, poți beneficia de discount-uri de până la 10% pentru închirierea unei limuzine! Află mai multe detalii la adresa www.prestigelimousine.ro și contactează echipa Prestige Limousine, pentru a te bucura de clipe speciale și pentru a-i impresiona în mod plăcut pe invitații sau colegii tăi!

Articolul urmator 7 motive pentru care arătăm mai tineri decât părinții noștri la aceeași vârstă

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.