5 piese perfecte pentru dansul mirilor

Redactor Divahair.ro

Dansul mirilor este un moment special pentru tinerii căsătoriți, așadar alegerea melodiei perfecte care să creeze atmsofera de emoție și totodată să fie reprezentativă pentru cuplu este greu de ales. Dar noi am ales 5 melodii potrivite pentru 5 tipuri de dans perfecte pentru dansul mirilor.

Cele 5 tipuri de dans la care ne-am gandit sunt vals, tango, rumba, vals vienez și bolero. Profesorii de la studioul Arthur Murray București propun aceste 5 dansuri pentru dansul mirilor, deoarece sunt în topul preferințelor studenților școlii de dans.

miri dans

Așadar, dacă sunteți în preajma pregătirilor marelui moment, nu uitați de dansul mirilor și de melodia care să vă reprezinte, pentru restul profesorii Arthur Murray vă așteaptă cu brațele deschise să descoperiți secretele dansului!

Pentru clasicul vals ne-am gândit la melodia lui Eric Clapton- Wonderful Tonight, plină de romantism, care va transforma valsul clasic, într-unul ușor mai ritmat.

Dacă preferați un dans mai pasional, cea mai bună variantă este tangoul argentinian, iar ritmurile lui Astor Piazolla sunt cele mai intense și pline de încărcătură emoțională. Tangoul este îmbinarea dintre o atitudine pătimașă, trăiri intense și o nuanță de romantism și candoare. Ritmurile tangoului transmit emoții puternice și creează o atmosferă intensă, plină de energie.

Valsul Vienez este un alt tip de dans preferat de cupluri pentru dansul mirilor. Pentru acest dans am ales o melodie clasică, frecventă printre cei care aleg să danseze vals vienez. Dar, ritmurile fluide, pline de emoție pe care le transmite piesa Once Upon A December din animația Anastasia a fost câștigătoare. Mișcările fluide, ritmurile diafane, trasnformă valsul vienez într-un dans extrem de elegant. Valsul vienez este dansul care simbolizează dragostea si apropierea dintre parteneri. Pașii de vals dau senzația de plutire pe ringul de dans. Este un dans grațios, apreciat și dansat în toată lumea!

dansul miriol

Un alt dans pasional care poate fi ales pentru dansul mirilor este rumba. Rumba este un dansul dragostei, al romantismului si al pasiunii. De asemenea este un dans plin de eleganță, cu mișcări fluide și grațioase. Pentru acest dans am ales piesa Historia de un Amor a Cesarei Evora.

Pentru cei care iși doresc ritmuri mai alerte un dans potrivit este cha cha cha. Un dans ritmat, plin de pasiune și personalitate. O melodie potrivită pentru acest dans este Sway în varianta lui Michael Buble. Prin miscarile usoare si combinatiile interesante, poti descoperi lumea fascinanta a ritmurilor latino!  

Articolul urmator 7 combinații perfecte de culori pentru zugraveli interioare

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.