5 poze cu extratereştri pe care nu le vei putea uita

5 poze cu extratereştri pe care nu le vei putea uita

Nicoleta Soare

Un sondaj realizat de Reuters, în cadrul căruia au fost intervievaţi 23.000 de adulţi din 22 ţări, a scos la iveală un fapt surprinzător: foarte mulți oameni cred în existenţa extratereştrilor și, mai mult decât atât, sunt convinşi că o invazie extraterestră este în desfăşurare. 

De exemplu, 29% dintre japonezi îşi bănuiesc concetăţenii că ar avea origini extraterestre, pe când 42% dintre chinezi sunt de părere că extratereştrii trăiesc printre noi, iar europenii aderă la astfel de idei doar în proporţie de 8%.

5 poze cu extratereştri pe care nu le vei putea uita

 1. Această poză a fost surprinsă de un fermier, care a fost deranjat de o lumină strălucitoare venită din hambarul său. Avea aparatul pregătit, în caz de oaspeţi nepoftiţi, dar surpriza lui a fost mare când a văzut că un extraterestru priveşte direct în obiectiv.
2. Acest corp de extraterestru a fost găsit într-o peşteră din Brazilia. Interesant este faptul că forma craniului este puţin diferită de cum percepem că ar trebui să arate un extraterestru în mod normal.
   
3. Această poză cu un extraterestru conectat la un aparat, în încercarea de a fi ţinut în viaţă, demonstrează că cineva este interesat să studieze cât mai mult aceste creaturi.

  

4. Există o serie de poze cu extratereştri morţi supuşi autopsiei. Aceste poze par recente, iar cei care au realizat procedura par impresionaţi şi curioşi să afle cât mai multe despre această specie.
5. Iată o poză cu un bebeluş extraterestru din 1950, probabil destul de controversată pentru acele vremuri. Nu se știe ce s-a întâmplat cu respectivul bebeluș, însă e foarte posibil ca parcursul vieții sale să nu fi fost tocmai ușor. 

Există foarte multe teorii, filme, cărţi și emisiuni care au alimentat bănuielile privind existenţa extratereştrilor. Deşi nu putem şti cu adevărat dacă aceste poze cu extratereștri sunt reale, cu siguranţă nu le vei putea uita curând!

Surse foto: alienandufopictures.com, thesun.co.uk

Articolul urmator
Cele 3 „suflete pereche” pe care le vei întâlni de-a lungul vieții! Ce scop va avea fiecare
Cele 3 „suflete pereche” pe care le vei întâlni de-a lungul vieții! Ce scop va avea fiecare
Ce fel de barbat ar putea sa te completeze perfect?
Incepe quiz
Ce fel de barbat ar putea sa te completeze perfect?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.