Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

5 semne că în curând vă veți apropia sufletele

Otilia Geavlete

Mulți dintre noi visăm că ne vom găsi sufletul pereche exact ca în filme și vom trăi fericiți împreună până la adânci bătrâneți. Din păcate, în realitate, lucrurile nu sunt mereu atât de simple.

Este posibil să așteptăm ani întregi, trecând de la o relație la alta, fără a găsi persoana potrivită pentru noi. Adesea, nici măcar nu mai știm ce căutăm și ni se pare că ideea de suflet pereche este doar o fantezie copilărească. 

indagostiti inimi

Totuși, întâlnim uneori cupluri care fac să renască în noi speranța că cineva ne este menit cu adevărat, dar trebuie să-l căutăm cu mai multă atenție. În astfel de cazuri, este necesar să cunoaștem acele semne care ne avertizează că în curând ne vom întâlni partenerul ideal. 

Semne că sufletele pereche se apropie

1. Ai o intuiție intensă că cineva îți este menit

Uneori ai un sentiment de mare familiaritate sau chiar de recunoaștere în fața unei persoane. Câteodată, acest sentiment ia forma dragostei la prima vedere, alteori se simte asemenea unei legături instante și sigure. Așa că, dacă ai un sentiment de confort, energie și intimitate în preajma unui bărbat pe care abia l-ai întâlnit, sunt șanse mari ca acesta să fie alesul sufletului tău. 

2. Simți că cel din față îți este cel mai bun prieten

O prietenie profundă este cel mai adesea fundația unei legături romantice de lungă durată. Nu este vorba despre mitul prietenilor care devin iubiți, ci mai degrabă este invers, te îndrăgostești de cineva și simți, în același timp, că îți este cel mai bun prieten. 

Desigur că este important să-ți păstrezi și celelalte prietenii, dar iubitul tău devine persoana pe care știi că te vei baza întotdeauna. Cu el împărtășești cele mai profunde sentimente ale tale, credințele, valorile și viziunea asupra vieții. În plus, între voi există un respect nezdruncinat, care face ca relația voastră să poată rezista oricărei vicisitudini.

trandafir

3. Îți dai seama că aveți aceeași viziune asupra viitorului

Acesta este unul dintre cele mai importante semne că ți-ai întâlnit sufletul pereche. Nu este doar un indicator al unei conexiuni profunde, ci demonstrează că între voi este un adevărat parteneriat pentru binele comun al relației voastre. Dacă nu împărtășiți valori comune, imaginează-ți cum va fi viitorul vostru împreună! Resentimentele se vor acumula între voi, divergențele de opinie vor fi din ce în ce mai numeroase și veți sfârși otrăvindu-vă unul altuia viața. 

4. Simți că prezența lui te stimulează

Partenerul tău de suflet va admira tot ceea ce faci și, în plus, îți va deschide ochii asupra unor lucruri noi, pe care le puteți explora împreună. În prezența sa nu te vei plictisi niciodată și vei simți că gândurile și inimile voastre rezonează. Dacă întâlnești acea persoană care te face să ieși din zona ta de confort și să descoperi lumea, cel mai probabil ți-ai găsit sufletul pereche. 

5. Îți permiți să fii autentică în preajma sa

plaja

În general, purtăm o mulțime de măști sociale și ne ascundem slăbiciunile și vulnerabilitățile față de cei din jurul nostru. Atunci când întâlnești un om față de care simți că nu ai nimic de ascuns, căruia îi poți mărturisi tot ce este în sufletul tău, ai primit unul dintre cele mai importante semne că ți-ai găsit alesul. În preajma sa îți permiți să fii tu însăți, fără teama că vei fi judecată, criticată sau că îți va părea rău mai târziu de dezvăluirile tale. 

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (10)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!