Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

5 sfaturi de supravietuire pe ringul de dans la o nuntă

DivaHair

Imaginați-vă cum deschideți cutia poștală și vedeți un plic, care vă stârnește curiozitatea. Și nu, nu este vorba despre o factură, ci despre o invitație la nuntă! Așa că, deschideți plicul pentru a vedea frumoasa invitație. Primul gând care apare este “ Știu ce ținută voi purta!”, iar imaginația va continua să zboare la cât de bine veți arăta în respectiva ținută, dar în câteva momente senzația de bine se poate transforma în panică, atunci când vă dați seama că nu aveți nici cea mai mică idee despre cum să dansați. Și soluția NU este să rămâneți toată seara așezați pe scaune, ci să luați măsuri și să faceți dansul să pară un fleac. Cum? Iată cinci sfaturi pentru a deveni un pasionat al dansului.

1.Luați cursuri de dans “de supravietuire” pe ringul de dans

Când ajungeți la Arthur Murray București, trebuie să specificați profesorilor de dans că doriți să învățați să dansați pe orice fel de muzică care este în playlistul unei nunti. Așa, veți deveni niște dansatori versatili, care vor umple ringul de dans toata seara.

2. Exersați! Exersați! Exersați!

Nimic nu se câștigă și fără puțin efort. Așadar, pentru a avea rezultate cât mai bune și rapide trebuie să fiți conștiincioși, să exersați atât în sala de dans, dar și acasă, când aveți timp liber la dispoziție. Să nu uităm că dansul este o metodă excelentă de păstrare a tonusului și de relaxare a minții! Așadar, veniți la cât mai multe petreceri marca Arthur Murray, pentru a exersa atât dansurile învățate, cât și dansul în public. La Arthur Murray București, sesiunile de petreceri cu dans se întâmplă săptămânal. Scopul lor este de vă ajuta să simțiți ce înseamnă cu adevărat o experiență pe ringul de dans. Vă așteptăm la o lecție GRATUITĂ!

3. Purtați pantofii corespunzători pentru o seară plină de dans

Știm că aici doamnele au ales deja cele mai înalte și frumoase tocuri, dar acestea pot fi înlocuite cu o altă pereche de pantofi cu tocul mai mic, pentru a putea continua petreceri fără probleme. O altă recomandare este să purtați prin casă pantofii aleși pentru a vă putea obișnui puțin cu ei. Cea mai bună idee este să purtați chiar pantofi speciali pentru dans, care sunt comozi și ideali pentru o seară de dans. În plus, modelele sunt elegante, iar paleta de culori este diversificată. Sfătuim toate miresele să aleagă astfel de sandale de dans, pentru a nu întâmpina probleme pe parcursul nunții.

4. Ascultați multă muzică

Ascultă cu atenție muzica și dansează cât de des poți! Este un exercițiu extrem de benefic, iar un alt element favorabil este că stima de sine va atinge cote superioare. Iar, cu cât mai multă încrederea de sine este emenată, cu atât mai multe persoane vor fi încântate să danseze cu voi.

5. Eliberați-vă de inhibiții

Desigur, totul cu măsură. Dar, acum că aveți o anumită experiență în dans, ringul vă aparține. Veți rămâne suprinși de cât de impresionați vor fi prietenii de noile voastre abilități. Ritmul și muzicalitatea se vor deprinde și ele în urma antrenamentelor, așadar următoarea experiență de nuntă se va trasnforma într-un mare succes.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!