Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

8 lucruri care ți se întâmplă atunci când rămâi fără cafea

Miercuri, 13.06.2018
de Andreea Baluteanu

Cafeaua este băutura magică a dimineților, care ne-a devenit indispensabilă! Până ce nu dai cu ochii și cu nasul de cafeaua ta mult iubită, simți că nici măcar nu funcționezi așa cum trebuie. Nici nu e de mirare: licoarea ne oferă energie, ne trezește din somn, ne umple de certitudinea că suntem în stare să facem orice.

Să ne imaginăm în rândurile de mai jos inimaginabilul: cu ochii cârpiți de somn, descoperi într-o dimineață că ai rămas fără cafea! Ți se poate părea un vis urât și dureros, care nu se poate întâmpla unui iubitor de cafea, dar poate fi posibil. Descoperă mai jos la ce pericole devii candidata ideală!

Ai rămas fără cafea? Riști să...

...pleci de acasă fără bani și abonamentul de la metrou. Cafeaua stimulează memoria și productivitatea, așa că nu e de mirare că, atunci când nu ai parte de doza necesară, pierzi din vedere multe amănunte esențiale, cum ar fi cheile de la mașină, poșeta sau actele. Măcar atunci când ajungi în stație și descoperi că nu ai nimic la îndemână, știi pe cine să acuzi: pe iubitul tău, care iar a uitat să reînnoiască proviziile de cafea.

...te accidentezi și pe tine, dar și pe alții. Creierul tău nu funcționează fără cafea. Așa că nu ar trebui să te mire dacă ești în pericol să cazi în gropi sau să nu vezi stâlpul de iluminat public decât atunci când e prea târziu. Știi măcar că ai un argument pentru purtarea ta: strigă-le disperată și celor pe care îi lovești „am rămas fără cafea” și suntem sigure că te vor înțelege.

...trăiești acel gen de zi în care îți cauți anxioasă ochelarii de pe nas. Dacă nu i-ai uitat acasă, îi ai pe ochi sau pe cap. Dar tu tot îi vei căuta disperată toată ziua, așa că nici nu mai contează măcar. Bine, pot fi și pe biroul tipului aceluia hot de la muncă, la care ai salivat o zi întreagă fără să faci nimic, deoarece lipsa cafelei ți-a afectat și abilitățile de socializare.

...îl pierzi din vedere pe bărbatul cu care flirtezi zilnic. Că tot vorbim despre tipi hot, cu siguranță ai și tu unul pe care îți place să îl sorbi din priviri zilnic, în mod platonic sau nu. Lipsa cafelei te va ține însă departe de el: ochii cârpiți de somn nu îl mai reperează și ar trebui să te bucuri că e așa. Pentru că, dacă îl vei vedea, cu siguranță personalitatea ta „fermecătoare” de băutoare de cafea nesatisfăcută îl va pune pe fugă.

...fii coșmarul clienților, al șefilor, al întregului departament. Inclusiv al colegilor! Pentru că nu ți-ai savurat la timp doza de cafea, vei fi în pană de inspirație și mai amețită decât oricând. Vei încurca proiecte, vei face greșeli „într-o veselie” și nu e exclus chiar să trimiți toate ideile tale de geniu principalului competitor. Nu știm cum, dar tu vei reuși.

...îți iasă un contouring demn de un clovn. Nu că ai fi fost tu vreodată vreo maestră, precum Kim Kardashian, dar acum nu îți vei mai atinge nici măcar performanțele obișnuite. Fără doza de cafea, îndemânarea îți va descrește dramatic. Nu încerca nici să dregi situația cu iluminatorul, pentru că o să ajungi să strălucești mai ceva decât un vampir din „Twilight”. Deloc atrăgător!

....te constipi. Se știe că băutura magică a dimineților e una dintre aliatele unei digestii brici, iar atunci când rămâi în pană de ea, una dintre consecințe va fi un abdomen umflat și o balonare de toată frumusețea. Probleme de sănătate cu care poate te-ai descurca în mod normal, dar care devin imposibil de suportat atunci când se adaugă tuturor necazurilor descrise mai sus!

...te abonezi la o migrenă înfiorătoare. Să îți explicăm științific: atunci când nu oferi corpului cafeaua mult visată, îl privezi de adrenalină și dopamină, hormoni care acționează ca stimulenți naturali. Nu e de mirare că deja te simți obosită și confuză. Mai mult, în corpul tău va fi produsă în exces adenozină, hormonul odihnei, iar compoziția chimică a creierului va fi alterată din cauza acestor schimbări, ceea ce poate cauza migrene și dureri de cap.

BeanZ Café nu vrea să rămâi vreodată fără cafea!

Mai în glumă, mai în serios, e greu să rămâi fără cafea, iar consecințele chiar există și nu pot fi trecute cu vederea. BeanZ Café știe cât de periculos se poate dovedi să fii departe de băutura ta preferată și tocmai de aceea a decretat: never run out of coffee!

Cum poate preveni un asemenea dezastru brandul nostru de cafea favorit? Prin pachetele de refill, care îți pun la dispoziție mereu cafea din belșug. Iată cu ce ne-au convins!

Refil pack 12 e tot ce ai nevoie atunci când te afli în pericol să rămâi fără cafea. Superpachetul marca BeanZ Café conține 12 cutii de cafea originală și blenduri, de la Gabriel (Uganda) x 16 capsule, Luiz Alberto (Brazilia) x 16 capsule, Syeh (Indonezia) x 16 capsule, Rizikil (Tanzania) x 16 capsule, Eduardo (Nicaragua) x 16 capsule, Suyapa (Honduras) x 16 capsule, Kick x 16 capsule, SHH... x 16 capsule, Chill x 16 capsule, Bliss x 16 capsule, Cheer x 16 capsule, Treat x 16 capsule.

Alături de această selecție fabuloasă, care îți va răsfăța papilele gustative și va preîntâmpina scenariile apocaliptice despre care ți-am vorbit mai sus, primești și un set de 2 pahare BeanZ de câte 200 de mililitri! Un cadou special pentru fata care nu va rămâne niciodată fără cafea.

La BeanZ Café ai la dispoziție și pachetul de Refill pack 8, care conține 8 cutii de cafea a câte 16 capsule.

Asigură-te că nu vei rămâne niciodată fără cafea! Consultă superofertele de la BeanZ Café, locul în care aromele desăvârșite se împletesc cu selecții naturale și cu cea mai mare grijă pentru plăcerea clientului final. Fă-ți provizii de cafea cu ajutorul pachetelor de tip refill și viața ta își va păstra mereu armonia!

Surse foto: Unsplash, Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!