8 mesaje de la Dumnezeu. Ce vrea El să știi despre viață

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

În spatele tuturor acțiunilor noastre stă o forță mai mare, care ne ghidează și ne dă sens. Ne încredințăm ei atunci când ne este teamă și îi cerem să ne susțină când ne simțim mult prea mici în fața Universului. Unii îi spun Divinitate, alții forță vitală sau energie cosmică. Unii pretind că nu cred în Dumnezeu, dar așteaptă permanent mesaje care să-i îndrume, de la Sinele profund, de la Mama Natură sau de la entitățile din alte dimensiuni.

Nevoia de a fi în grija cuiva mai puternic decât noi este profund umană și imposibil de îndepărtat din subconștient. Iar Cel în care credem ne răspunde întotdeauna, dacă știm cum să privim atent în jurul nostru. În plus, ne dă mesaje esențiale despre viață, pe care trebuie să le înțelegem cu sufletul.

Află în rândurile galeriei foto de mai sus ce vrea Dumnezeu să știm despre viață!

Lasă grijile deoparte

Lasă grijile deoparte

Viața îți dă o lovitură și imediat te cufunzi în îngrijorare. Ai uitat că sunt mereu aici, ca să-ți iau poverile de pe umeri? Sau îți place să-ți faci griji cu fiecare mic obstacol care îți apare în cale?

Încredințează-Mi poverile tale

Încredințează-Mi poverile tale

Ceva trebuie rezolvat urgent. Pune-l pe listă. Nu, nu pe lista ta, ci pe lista Mea. Lasă-mă să fiu Cel care are grijă de problemele tale. Nu te pot ajuta până când nu te întorci către Mine. Și chiar dacă lista de lucruri pe care trebuie să le fac este foarte lungă, sunt, la urma urmei... Dumnezeu. Pot avea grijă de tot ce Îmi ceri. De fapt, am grijă de o mulțime de lucruri pentru tine, pe care nici măcar nu Mi le ceri.

Fii conștient că voi rezolva tot ce Mi-ai cerut

Fii conștient că voi rezolva tot ce Mi-ai cerut

Odată ce Mi-ai încredințat poverile tale, nu mai încerca să le iei înapoi. Ai încredere în Mine. Păstrează credința că voi avea grijă de tot ce ai nevoie. Probleme cu copiii? Pune-le pe lista Mea. Dificultăți cu banii? Trece-le pe listă. Suferințe emoționale? Pune-le pe listă. Vreau să te ajut în toate, trebuie numai să-Mi ceri.

Dă timp lucrurilor să se împlinească

Dă timp lucrurilor să se împlinească

Nu-ți schimba atitudinea în fiecare zi. Dacă într-o dimineață te trezești mai energic, nu este nevoie să spui: „Ei bine, mă simt mult mai puternic azi, cred că mă pot descurca și singur.” De ce crezi că te simți mai în forță într-o zi? Este foarte simplu. Pentru că Mi-ai dat povara ta și acum am grijă de ea. În plus, îți reînnoiesc forțele și îți dăruiesc pace. Nu știi că, dacă ți-aș da înapoi problemele pe care Mi le-ai încredințat, te-ai simți la fel de copleșit ca la început? Lasă-le la Mine și uită de ele!

Surse foto: Pixabay, Pexels

Articolul urmator 9 moduri minunate de a te conecta cu Dumnezeu fără să mergi la biserică

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.