Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

9 motive pentru care Universul scoate în calea noastră anumiţi oameni

Redactor Andreea Baluteanu
Ca să aibă grijă de tine

Ca să aibă grijă de tine

Există oameni care pătrund în viața ta cu simplul scop de a-ți purta de grijă într-un anumit moment. Ei apar ca modalități de sprijin din partea Universului și îți pot sta întotdeauna alături (cum este cazul mamei) sau doar temporar (un amic, un doctor sau un mentor). Dacă „slujba” are un termen de expirare, vor dispărea subtil, și nu vei mai simți nevoia să îi revizitezi, dar îi vei păstra pentru totdeauna în inima ta.

Viața e atât de contradictorie, uneori, scoțându-ne în cale oameni cu care ne înțelegem perfect pentru a-i îndepărta apoi atât de repede. Acestora li se adaugă persoanele care scot la iveală tot ce e mai rău din noi și cu care nu reușim să stabilim nicio conexiune sau care ne provoacă o suferință atroce. Cum poate avea vreun sens tot acest amalgam de întâlniri și despărțiri, aparent rupte din haos?

Însă, dacă vei privi cu atenție viața, în tot ansamblul său, vei constata că fiecare om pe care l-ai cunoscut vreodată a servit unui scop în viața ta. Nicio prezență nu e întâmplătoare, fie că obiectivele sale sunt nobile sau, dimpotrivă, malefice. Iar atunci când vei atinge starea de înțelepciune vei pricepe că niciun om nu e nepotrivit, ci se încadrează precum o piesă de puzzle perfectă în ansamblul divin.

Azi îți spunem care sunt motivele pentru care Universul trimite în viața ta anumiți oameni. Vezi în galerie care sunt pricinile pentru care ți-i scoate în cale fix pe aceștia!

Citește și care sunt semnele că Universul te aude și îți trimite mesaje înapoi!

Surse articol: Youtube , Apost, Spiritualify, Awareness Act

Surse foto: iStock, Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!