Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

A fi sau a nu fi model de videochat?

Redactor Divahair.ro

Instabilitatea social-economică din vremurile actuale este, pentru unii, impulsul de care au nevoie pentru a-și schimba viața în bine, pentru a face acea mutare câștigătoare care le va aduce viitorul mult-visat. Eterna așteptare a “momentului potrivit” și amânarea luării unor decizii pot face că timpul să treacă în dezavantajul tău, astfel că există situații în care este mai bine să îți urmezi intuiția și să ieși din zona de confort.

femei-masini

Un job în videochat îți poate schimba viața

Bronnie Ware, o scriitoare de origine australiană, a împărtășit în cartea sa, The Top Five Regrets of the Dying, experiențele pe care le-a trăit în calitate de îngrijitoare a bolnavilor aflați în pragul morții. În mod surprinzător, niciunul dintre muribunzi nu a avut vreun regret legat de lucrurile făcute de-a lungul vieții, ci de experiențele pe care nu le-a trăit, de mutările pe care nu a avut curajul să le facă, de riscurile pe care nu și le-a asumat.

Cum ar fi fost viața mea dacă aș fi făcut asta atunci?” este unul dintre gândurile care ne macină mintea încă din tinerețe, iar dacă vorbim despre remușcările comune în rândul celor care își așteaptă sfârșitul, toate se îndreaptă către aceeași direcție: mi-aș fi dorit să îmi fi trăit propria viață, nu cea pe care și-au dorit-o ceilalți să o trăiesc; mi-aș fi dorit să nu fi muncit atât de mult; mi-aș fi dorit să îmi fi permis să fiu mai fericit”.

Așadar, dacă ți-a trecut prin minte vreodată ideea de a aplica pentru un job în videochat, dar te-a demoralizat faptul că ai putea fi judecată de către cei din jur, poate este momentul să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă.

femeie-frumoasa

Model de videochat fără regret

Un job în videochat te scapă de toate aceste regrete, căci în calitate de model online vei avea un program flexibil, ceea ce înseamnă că vei petrece mai puțin timp la locul de muncă și vei avea mai mult timp pentru activitățile tale preferate. Câștigurile la care poți ajunge într-un timp relativ scurt, fără a fi nevoie de experiență in prealabil, se vor dovedi a fi suficiente pentru a-ți permite să fii fericită pentru tot restul vieții tale, indiferent ce presupune conceptul fericirii pentru ține.

Succesul unui model de videochat depinde, însă, de factori precum ambiția personală, seriozitatea cu care tratează jobul și, poate cel mai important, agenția de videochat cu care colaborează. Iar atunci când vine vorba despre alegerea unui studio de videochat care să se alinieze așteptărilor tale, trebuie să ai suficientă răbdare pentru a te informa din cât mai multe surse posibile înainte de a programa un interviu.

femeie-fericita

Totuși, dacă știi deja că îți dorești să ajungi la încasări lunare de peste 10.000 €, poți programa un interviu la studioul specializat în formarea modelelor de top.
Așadar, depinde doar de tine cum alegi să îți trăiești viața: după așteptările celorlalți sau după propriile reguli?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta