Activități interesante de primăvară

Activități interesante de primăvară

Alexandra Dragoi

Primăvara e anotimpul noilor începuturi, deci perioada ideală in care să căutăm lucruri noi de care să ne bucurăm în timpul liber? Fiecare experiență nouă lasă în urmă amintiri plăcute, iar unele ne determină chiar să le repetăm.

Fie că vrem să luăm parte la diverse acțiuni alături de cei dragi sau să ne concentrăm mai mult pe propria persoană, cu puțină organizare ne facem timp de toate. Iată în continuare câteva idei care merită încercate în weekend-uri sau într-o după-amiază însorită.

Jocuri interactive
Indiferent de vârstă, nu trebuie să uităm să ne jucăm. Vremea a început să fie de partea noastră, deci putem ieși oricând cu copiii în parc pentru o sesiune revigorantă de jocuri în aer liber, care să le dezvolte celor mici imaginația, creativitatea sau cultura generală. Pe www.educlass.ro se găsesc și jocuri pentru adulți, cu ajutorul cărora puteți destinde atmosfera la un picnic.

 jocuri                                   

Lecții de dans
Puțină mișcare nu strică niciodată, mai ales dacă este implicată și muzica. Dansul este un mod excelent prin care să scăpăm de oboseala acumulată pe parcursul unei săptămâni solicitante, iar la școala de dans Arthur Murray vă puteți lua și prietenii ca să dansați și să râdeți împreună. Prima lecție e gratis, iar veselia și buna dispoziție sunt garantate!

lectii de dans                    
Citește mai mult
Cititul este una dintre cele mai recomandate modalități de relaxare. Cărțile ne ajută să ne dezvoltăm armonios sau ne introduc în universuri fantastice, făcându-ne să simțim că suntem parte din ele. Libris descrie cititul ca o formă de respect de sine și încurajează lectura pentru toate vârstele. Cărțile ne pot ține de urât oricând, fie că e vorba de o plimbare în aer liber sau de o seară liniștită petrecută acasă.

carte       

                                            
Articole vestimentare noi
O dată cu schimbarea anotimpului, se schimbă parțial și garderobele noastre, iar lenjeria intimă face și ea parte din acestea. În funcție de piesele pe care le alegem, se schimbă și starea noastră de spirit. Indiferent de articolele pe care le preferăm – mai comode, mai elegante, mai provocatoare – pe www.sevensins.ro e imposibil să nu găsim ceva care să fie pe gustul nostru.

vestimentatie

                               
Produse de îngrijire naturale
Îngrijirea corporală este extrem de importantă pentru toată lumea, iar produsele pe care le folosim joacă un rol foarte important în viața de zi cu zi. Când aveți puțin timp liber la dispoziție, puteți intra pe site-ul Vegis, unde veți găsi produse naturiste și cosmetice cu numeroase beneficii asupra organismului. Pentru fiecare dintre ele, puteți citi în descriere despre ingrediente și mod de acționare.

produse de ingrijire

Surse foto: educlass Arthur Murray Libris Sevensins Vegis

Articolul urmator
25 de moduri prin care îți dezvolți energia pozitivă 
25 de moduri prin care îți dezvolți energia pozitivă 
Ce cuvânt te definește în această primăvară?
Incepe quiz
Ce cuvânt te definește în această primăvară?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.