Afla cum se calculeaza compatibilitatea dupa data nasterii

Joi, 17.03.2016
de Alexa Galgau

Numerologia este un domeniu care va fascina intotdeauna omenirea. Oricat de sceptice am fi, exista totusi niste potriveli bizare care ne fac sa ne punem semne de intrebare. La fel cum compatibilitatea intre zodii este de cele mai multe ori o teorie care se dovedeste a fi valida, compatibilitatea numerologica este si ea un alt punct de reper dupa care ne putem ghida atunci cand intram intr-o noua relatie. 

Numerologia trebuie folosita ca un ghid care dezvaluie punctele slabe ale unei relatii, nu ca factor decisiv in continuarea sau nu a acesteia. Chiar daca doi oameni nu sunt compatibili din punct de  numerologic, legatura lor poate rezista atunci cand amandoi depun eforturi in acest sens. 

Acestea fiind spuse, iata cum sa calculezi compatibilitatea dintre voi dupa data nasterii!

Compatibilitatea dupa data nasterii: un calcul simplu

Pentru a calcula compatibilitatea dintre doua persoane in functie de data nasterii, trebuie sa calculezi numarul destinului. Acesta reprezinta suma dintre toate cifrele datei tale de nastere, iar numarul este mai departe redus la o cifra de la 1 la 9, exceptii fiind numerele 11 si 22, care au un statut special. 

Iata cum sa calculezi numarul destinului! Sa zicem ca te-ai nascut pe 5 ianuarie 1985. Numarul destinului tau este reprezentat de urmatoarea suma:

5 (ziua) + 1 (luna) +1 + 9 + 8 + 5 (anul descompus in cifre) = 28 = 2+8 = 10 = 1+0 = 1

Operatia de adunare se repeta pana se obtine o cifra de la 1 la 9 sau numerele 11 ori 22. Fiecare numar al destinului reprezinta o serie de calitati si defecte specifice, putand sa spuna multe despre persoana in cauza. Iata care sunt principalele caracteristici pentru fiecare numar al destinului in parte:

1: persoana foarte independenta si individualista, uneori egoista; minte creativa, entuziasm, capacitate de a conduce, ambitie si aspiratii inalte. 

2: persoana stabila, care prefera rutina, sincera, deschisa, de cuvant; poate avea momente de pesimism dus la extrem.

3: abilitati excelente in comunicare, creativitate, talente artistice, sensibilitate, atitudine pozitiva si energie nesecata. O usoara tendinta spre superficialitate. 

4: persoana pragmatica, realista, perseverenta, foarte ambitioasa. Poate fi un conducator foarte bun, dar prefera sa primeasca sarcini si sa le duca la capat cat mai bine. Un posibil defect ar fi intoleranta fata de persoanele superficiale. 

5: persoana care vrea sa progreseze in tot, adaptabila, dornica de activitati intelectuale si de aventuri. Dorinta de a trai la maximum poate sa rezulte in iresponsabilitate si imposibilitatea de a intemeia o familie.

6: principalele calitati sunt idealismul, perfectionismul, responsabilitatea, firea saritoare, dornica sa ii ajute pe ceilaltil. Persoana cu acest numar al destinului are tendinta de a munci prea mult si de a se lasa folosita de ceilalti.

7: persoana cu o sensibilitate deosebita, plina de afectiune si cu o empatie iesita din comun. Are o gandire foarte profunda si analizeaza cu minutiozitate orice situatie, straduindu-se sa o inteleaga perfect. 

8: persoana materialista, dornica de recunoastere, in cautare de statut social si independenta. Uneori poate da dovada de insensibilitate din cauza nevoii de a controla totul. 

9: principalele calitati sunt compasiunea, intelegerea, generozitatea, altruismul. Problemele apar din cauza dorintei de a ajuta pe toata lumea si de a se neglija pe sine. 

11: numarul asociat spiritualitatii si iluminarii. Persoana in cauza are preocupari spirituale si are o intuitie profunda, fiind idealista si uneori chiar vizionara. Principalul defect este faptul ca aceste persoane nu se descurca in viata de zi cu zi, din cauza ca le lipseste pragmatismul. 

22: persoana foarte puternica, care poate ajunge intr-o pozitie ierarhica superioara devreme in viata, deoarece idealismul se imbina cu pragmatismul. Uneori poate fi aroganta, insa profunzimea spirituala impiedica de cele mai multe ori manifestarea acestui defect.


Prin urmare, compatibilitatea in functie de data nasterii are la baza compatibilitatea intre numerele destinului. Am realizat pentru tine un tabel al compatibilitatii dupa care sa te ghidezi (pentru a calcula compatibilitatea, numerele 11 si 22 au fost reduse la 2, respectiv 4):

 Nr. destinului
 Comp. perfecta
 Comp. buna
 Relatie neutra (poate fi buna sau rea)
 Incompatibilitate
 1  3,5  2,6  1,7,9  4,8
 2  2,4,8  1,3,6  7  5,9
 3  1,5  2,3,6,9  4,8  7
 4  2,8  6,7  3,4  1,5,9
 5  1,3,7  5  6  2,4,8,9
 6  6,9  1,2,3,4,8  5  7
 7 5,7
 4  1,2,9  3,6,8
 8  2,4,8  6  3  1,5,7,9
 9  6,9  3  1,7  2,4,5,8

Acum stii cum sa calculezi compatibilitatea in functie de data nasterii! Daca vrei sa calculezi potrivirea dintre voi si mai amanuntit, poti sa te folosesti de numerologie inclusiv pentru a vedea daca numele voastre sunt compatibile. Afla din acest articol cum se face acest lucru!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!