Ai 500.000 de motive și trei momente memorabile să ajungi pe 16 noiembrie la Sun Plaza!

Ai 500.000 de motive și trei momente memorabile să ajungi pe 16 noiembrie la Sun Plaza!

Redactor Divahair.ro

Știai că cea mai mare instalație de Crăciun indoor (de interior) din Europa se află în București? Are peste 500.000 de beculețe, se află în Sun Plaza și va fi aprinsă pe 16 noiembrie!

Dacă îți plac sărbătorile de iarnă, acolo e de tine!  Mai ales că totul se întâmplă în cadrul unui eveniment care adună foarte multă lume, părinți cu copii, adolescenți veniți cu gașca, tineri îndrăgostiți.

sun plaza evenimeny

Până la momentul în care cele peste 500.000 de luminițe vor fi aprinse, vei primi un aperitiv de adrenalină: Globe of Death! Trei acrobați motocicliști vor intra într-un glob de oțel pentru a sfida legile fizicii, dând ture în viteză. Infernal Varanne este una din trupele care se încumetă să facă așa ceva și vine la București pentru o demonstrație de curaj nebun care o să îți taie răsuflarea și pe care nu o să o uiți prea ușor.

Evenimentul cuprinde și două concerte – CTC pentru toți adolescenții înnebuniți după hip hop și VUNK pentru toți îndrăgostiții, de la apariția lui ”Lângă inima mea vine inima ta” până la hitul recent ”Îmbrăcați sau goi”.

Ai 500.000 de motive și trei momente memorabile să ajungi pe 16 noiembrie la Sun Plaza pe Esplanada Sud. Evenimentul începe la orele 19.00, iar Șurubel, care va fi MC, va anunța momentele în această ordine: Infernal Varanne, concert CTC, aprinderea luminițelor de Crăciun și, la final, concertul VUNK.

Dacă tot te duci acolo, uită-te și pentru cadourile de Crăciun. Nu vrei să le cauți în Ajun, nu? La Sun Plaza deja ninge cu oferte!

Mai multe detalii pe www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center și pe http://www.sun-plaza.ro/event.

***

Sun Plaza

Deschis în februarie 2010, centrul comercial Sun Plaza reprezintă cea mai importantă schemă de retail din partea de sud – est a Bucureștiului, având o suprafață construită de 208.000 mp. Centrul comercial este deținut de către S IMMO AG și administrat de către CBRE Romania.

Având patru etaje, două destinate exclusiv cumpărăturilor și cu o parcare subterană cu 2.000 de locuri care se întinde pe două niveluri, Sun Plaza este centrul comercial al tuturor, o oază a cumpărăturilor și relaxării.

S IMMO AG

Este prima companie de investiții imobiliare din Austria listată la bursă, devenind sinonimă cu experiență vastă, portofoliu echilibrat şi creşterea sustenabilă, încă de la înființarea sa în anul 1987. Compania investește în proprietăți comerciale și rezidențiale din Austria și Germania, precum și în țări din Europa Centrală și de Sud-Est. Acţionarii strategici majoritari ai S IMMO AG sunt Erste Group şi Vienna Insurance Group.

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBG), companie listată la S&P 500, cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare companie de servicii comerciale imobiliare din lume (potrivit veniturilor din anul 2012). Compania are aproximativ 37,000 de angajați (excluzând afiliații) și servește proprietarilor cu active în domeniul real estate, investitorilor și chiriașilor, prin intermediul celor 300 de sedii din toată lumea (excluzând afiliații). CBRE oferă consultanță strategică pentru vânzarea sau închirierea proprietăților, a serviciilor corporate, management-ul proiectelor, proprietăților si a altor facilități, estimări și evaluări, planuri de dezvoltare, precum și cercetare. Pentru mai multe informații, accesați www.cbre.ro.

 

Articolul urmator
Rusalii 2023: când pică și cum îți poți petrece mini-vacanța
Rusalii 2023: când pică și cum îți poți petrece mini-vacanța
Ar trebui să îți faci breton?
Incepe quiz
Ar trebui să îți faci breton?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.