Appétit Social, pe 19 ianuarie 2019, la restaurant Pescăruș

Appétit Social, pe 19 ianuarie 2019, la restaurant Pescăruș

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Evenimentul Appétit Social L'Âge d'Or marchează debutul lui 2019 pentru evenimentele preferate ale gurmanzilor cosmopoliți și totodată o incursiune în trecut către cele mai grandioase și înfloritoare timpuri din istorie.

Afis Appétit Social  L'Âge d'Or

Appétit deschide sezonul 2019 într-o locație istorică, aflată în fostul Parcul Herăstrau (actualmente Parcul Regele Mihai I al României), restaurant Pescăruș, un restaurant cu ștaif încă din 1939 și primul de altfel care a fost construit în acest parc. Restaurant Pescăruș a fost proiectat în 1938 de doi arhitecți renumiți, Horia Creangă, nepotul scriitorului Ion Creangă și Haralamb Georgescu. I-a avut ca oaspeți pe regele Spaniei – Juan Carlos, fostul președinte al Israelului – Shimon Peres sau Anatoli Karpov – marele maestru al șahului.

Fiecare perioadă din istorie a avut propria sa Epocă de Aur, iar noi o să o desfășurăm în cadrul evenimentului pe cea din ultima parte a secolului 20. Personalități precum David Bowie, Paul McCartney, Queen, Madonna, Michael Jackson, Abba, Ace of Base și mulți alții își pun amprenta asupra tot cea ce înseamnă cultură pop din perioada respectivă. Le Epocs și în premieră la Appétit Social - Răzvan Ivănescu - vor întreține atmosfera de “Golden Age”.

Meniul de mâncare nu se va lăsa mai prejos, iar participanții vor putea savura delicatese pur românești, ca odinioară.

Pentru detalii despre eveniment și acces vă invităm să accesați pagina de Facebook a evenimentului Appétit Social L'Âge d'Or: https://www.facebook.com/events/2265019250402486/.

 

Articolul urmator
Cinci moduri prin care poți scăpa de dependența de telefon
Cinci moduri prin care poți scăpa de dependența de telefon
Cat de bine gatesti?
Incepe quiz
Cat de bine gatesti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.