Au fost părăsite de același bărbat și au decis să-și crească împreună copiii

Au fost părăsite de același bărbat și au decis să-și crească împreună copiii

Ramona Jurubita

S-ar putea să le știi deja de pe TikTok pe jessicamichelle1993 și pe lureewest, femeile nonconformiste care au devenit cele mai bune prietene după ce au fost părăsite de același bărbat. În loc să se transforme în rivale, așa cum fac cele mai multe persoane aflate într-o situație similară, ele s-au apropiat și au hotărât să își crească toții copiii împreună.

Cele două, Jessi și Luree, au fost căsătorite cu același bărbat (în etape diferite ale vieții lor) și fiecare dintre ele are și copii cu el. Acum fostul lor soț a ieșit din viețile lor, dar ele trăiesc fericite împreună, ca o adevărată familie.

Jessie și Luree, alături de cei opt copii ai lor

Sursa foto: Tiktok

După ce opt ani au avut grijă pe rând de cei opt copii ai lor, femeile au decis că cel mai bine ar fi să se mute împreună ca să îi țină în același timp sub supraveghere pe cei mici.

Într-un filmuleț postat pe TikTok pe data de 30 decembrie 2021, Jessi a explicat că ea are trei copii, Luree are are cinci și cinci dintre cei opt au același tată.

„Când devii cea mai bună prietenă cu cealaltă mamă, în loc să o urăști.”, a scris ea într-un alt videoclip încărcat pe rețelele sociale.

Jessie a recunoscut tot în mediul online că nu i-a fost ușor să treacă de la relația cu fostul partener la conviețuirea cu fosta parteneră a fostului soț.

„Ne-a părăsit pe mine și pe copiii noștri în urmă cu aproape un an și probabil crede că sunt nefericită. El a creat o familie, dar nu face parte din ea.”, a scris ea în glumă în textul unui videoclip.

Deși nu toți cei opt frați au același sânge, mamele lor nu fac diferențe și îi iubesc la fel de mult pe toți. 

„În ultimii opt ani am fost cealaltă mamă pentru ei. Nu mai sunt cu tatăl lor de un an, dar încă o ajut pe mama lor naturală să îi crească. I-am revendicat acum opt ani, sunt și ai mei.”, a mai scris una dintre ele.

Un urmăritor al femeilor de pe TikTok a adăugat un comentariu interesant la una dintre postări, pentru că a observat ce bine se simt copiii lor împreună.

„Copiii voștri vor fi pentru totdeauna recunoscători că i-ați lăsat să crească alături de frații lor.”, a scris internautul.

Femeile au stârnit valuri în mediul online cu stilul de viață pe care l-au ales, dar nu bagă în seamă criticile pe care le primesc și se gândesc doar la fericirea copiilor și la dezvoltarea lor armonioasă. Cele două se susțin reciproc și se ajută atunci când întâmpină dificultăți în interacțiunea cu cei mici.

Citește și: Scrisoare pentru prietenii care sunt aici pentru mine chiar și atunci când nu sunt "eu"

Sursă articol: Cafemom

Sursa foto principală: Tiktok

Articolul urmator
Ce spune biserica despre căsătoria dintre frații spirituali de botez. „În aceeași apă, erau botezați soțul și soția sau părinții și copiii"
Ce spune biserica despre căsătoria dintre frații spirituali de botez. „În aceeași apă, erau botezați soțul și soția sau părinții și copiii"
Ce fel de barbat ai fi fost?
Incepe quiz
Ce fel de barbat ai fi fost?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.