Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Avanpremiera Art Safari 2019, în viziunea Nuit Sociale, pe 20 septembrie 2019

DivaHair

Pe 20 octombrie, Nuit Sociale împreună cu Art Safari 2019 vă invită la Palatul Oscar Maugsch din Piața Universității la un eveniment cu totul special: Nuit Sociale ☆ Art Safari ☆ Avant Première.

Palatul Oscar Maugsch este o clădire-monument, din Piața Universității, situat pe Bulevardul Regina Elisabeta, vis-a-vis de Universitatea din București. Palatul Societății de Asigurări "Generala" a fost proiectat de arhitectul de origine germană Oscar Maugsch și construit în locul vechii grădini a Palatului Suțu, fiind inaugurat în 1906.

Art Safari este cel mai amplu eveniment anual dedicat artei din România, iar în 2019 locația care găzduiește expoziția se va transforma într-un muzeu temporar ce va cuprinde cea mai mare expoziție dedicată pictorului Nicolae Tonitza din ultimii 50 de ani, precum și o premieră în domeniul artelor vizuale - prezentarea lucrărilor din curentul Supercontemporan, sub numele de „Young Blood. Artă timpului tău”, o selecție de lucrări cu “sânge tânăr”, fresh și care aduce un plus în tabloul curentului contemporan deja consacrat în România.

Expunem curentul Supercontemporan în cadrul celei de-a 6-a ediții Art Safari, aducând în același loc, pentru toți cei care iubesc arta, timp de 10 zile, arta secolului XXI. Arta de azi, alături de arta de patrimoniu, în același loc, într-un muzeu temporar, care își deschide anul acesta porțile pe 27 septembrie”, a declarat Ioana Ciocan, Director General al Pavilionului de Artă București – Art Safari.

În cadrul evenimentului Nuit Sociale ☆ Art Safari ☆ Avant Première veți putea admira în avanpremieră, înainte de deschiderea oficială Art Safari 2019, o parte din lucrările artiștilor expozanți, sub formă de proiecție video, marca Matei Mihai Visuals.

Colaborările cu proiectele creative din România au fost mereu pe placul nostru, iar împreună cu Ioana Ciocan și restul echipei de la Art Safari 2019 vom reuși să aducem un aport artei românești și internaționale și să introducem în viața cotidiană a invitaților noștri subiecte din domeniul artistic, al frumosului, al valorilor deja consacrate, într-o locație de vis, perfect adaptată conceptului nostru de socializare”, au declarat Dan Stoicovici și Andrei Nistor, organizatorii evenimentului Nuit Sociale.

Evenimentul din seara de 20 septembrie 2019 va mai avea o surpriză muzicală din partea organizatorilor: două scene vor fi amplasate în locație. Scena 1 va fi localizată în curtea exterioară, iar în pupitru va intra Mixofrenia, artist rezident Nuit Sociale, în timp ce la Scena 2, localizată în interiorul Palatului, socialii îi au că invitați pe Le Epocs (în deschidere) și pe Răzvan Ivanescu.

Art Safari – ediția 2019 va avea loc între 27 septembrie și 6 octombrie, la Palatul Oscar Maugsch BCR, din Piața Universității.

Accesul la evenimentul Nuit Sociale ☆ Art Safari ☆ Avant Première din 20 septembrie se face doar pe bază de brățară, ce trebuie obținută în avans. Mai multe detalii pe pagina oficială de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/1487755384682554.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!