Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Avocatul Diavolului din zodiac

Victoria Dragan

Cu siguranță ai avut cel puțin o dată în viața ta ocazia să întâlnești o persoană care nu este mulțumită de nimic și care îi contrazice mereu pe cei din jur. Ea nu are încredere în nimeni și pune totul sub o lupă imaginară. Acest personaj misterios reușește mereu să semene conflicte și să îi scoată pe ceilalți din sărite. Nici nu este de mirare! Doar este avocatul Diavolului!

Află în ce zodie se află avocatul Diavolului și ce efecte are prezența lui în viața celor din jur!

Avocatul Diavolului: zodia cu care nu o scoți niciodată la capăt!

Aflați mereu în contradicție cu cei din jur, nativii acestui semn astrologic provoacă tensiuni în toate locurile prin care ajung. Atmosfera armonioasă dispare imediat ce ei apar într-un cadru. Este imposibil să nu îi recunoști după zâmbetul malefic și după privirea încărcată de energie negativă, de flăcări arzătoare. Îți vine instant să te îndepărtezi de ei, pentru că știi că poți să devii oricând victima asediului lor verbal.

Nu mai păstrăm secretul, ci îți dezvăluim că avocatul Diavolului se află în zodia Berbec. Reprezentanții acestui semn încearcă mereu să găsească explicații concrete pentru toate situațiile cu care se confruntă. Nu o scoți la capăt cu ei cu una, cu două. Atunci când li se pune ceva în minte, nu se lasă până nu demonstrează că lucrurile sunt exact așa cum spun ei. Sunt în stare să coboare până în Infern pentru a aduce dovezile clare. Puțini sunt cei care îndrăznesc să îi contrazică, având în vedere că puterea pe care o exercită este una mare.

 

Avocatul Diavolului este inteligent, ambițios și pasional, astfel că știe exact de ce arme are nevoie pentru a-și atinge țelurile. Nici nu te gândi să îl contrazici ori să nu respecți ceea ce spune, pentru că îți va oferi o lecție de viață usturătoare. Mai bine dă-te pe lângă el și încearcă să îi afli secretele. Nu te apropia cu minciuni de el, fiindcă te va simți de la o poștă, ci mai bine mângâie-i orgoliul. Vei avea mai multe șanse să descoperi care este secretul tuturor reușitelor lui.

Cei născuți în zodia care deține titlul de „Avocatul Diavolului” sunt mereu în opoziție. Ei trec întotdeauna informațiile primite printr-un filtru fin. Au deseori impresia că cei din jur încearcă să îi înșele, astfel că suflă și în iaurt. Atitudinea lor negativistă le pune piedici în viață, dar în același timp îi și ajută să prevină dezamăgirile. Ei nu cred în iubire adevărată și nici în intenții bune fără interese ascunse. Nimeni nu îi poate convinge de niciuna dintre ele, astfel că duc mereu o viață plină de îndoieli. Dar, spre deosebire de alte persoane, pe ei fix aceste lucruri îi fac să se simtă în siguranță și împliniți.

Cine îi are alături pe nativii din zodia Berbec poate să fie sigur că nu va fi dus niciodată de nas de cei din jur. Avocatul Diavolului îi apără pe cei dragi chiar cu prețul vieții. El scoate întotdeauna adevărul la iveală și îi silește pe vinovați să își recunoască greșeala. 

Nu oricine poate să fie avocatul Diavolului, ci doar reprezentanții zodiei Berbec. Doar ei au calitățile necesare pentru a deveni acest personaj controversat, de temut și greu de înțeles.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (14)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!