Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Bărbații susțin că vor o femeie sinceră, dar când se îndrăgostesc de ea nu știu cum să-i facă față

Miercuri, 15.01.2020

Femeile sincere sunt extraordinare. Sunt curajoase, îndrăznețe și perseverente, cu mintea deschisă, dar nu superficiale. Iubesc profund și pasional și se fac imediat remarcate printre femeile obișnuite. Dar nu sunt ușor de iubit.

În primul rând, așteaptă să fie iubite pentru toată viața. În al doilea rând, dacă oferă sinceritate, cer sinceritate deplină. De aceea, deși au spirite alese, minte brici și o inimă mare, femeile sincere nu-și găsesc prea repede marea iubire, pentru că mulți bărbați, atunci când le întâlnesc, se sperie de ele și dau bir cu fugiții. 

cuplu

De ce bărbații nu pot face față unei femei sincere

1. O femeie sinceră nu poate fi păcălită. Ea vede imediat adevăratele intenții ale unui bărbat și natura sa reală. Poate spune cu precizie cum este un bărbat și îi identifică imediat pe mincinoși și manipulatori. O femeie sinceră nu poate fi credulă. Citește oamenii ca pe o carte deschisă, iar intuiția ei este foarte profundă și corectă. 

2. O femeie sinceră este brutal de onestă. Spune lucrurile mult prea pe față. Nu protejează deloc sentimentele și mândria unui bărbat. Vrea sinceritate, mai mult decât orice altceva. Își păstrează întotdeauna caracterul integru și spune mereu ce are în minte. Cu o astfel de femeie nu te poți ascunde după deget, iar mulți nu pot tolera această franchețe excesivă. 

3. O femeie sinceră vrea o relație profundă. O astfel de femeie ia în serios tot ce este în viața sa, inclusiv relațiile și iubirea. Nu are timp de flirturi și jocuri superficiale. Caută întotdeauna o legătură pe termen lung și așteaptă dezvăluiri complete când este într-o relație. Vrea să știe totul despre iubitul ei, să înțeleagă lucrurile și evenimentele care l-au format. Ea caută întotdeauna pe cineva care să dea valoare vieții sale și nu acceptă relațiile superficiale. 

4. O femeie sinceră știe ce vrea sau pe cine vrea. Ea vrea un bărbat sigur pe sine, cu care împărtășește credințe și valori similare. Atunci când place pe cineva, i-o spune fără rezerve, nu mai caută alte opțiuni și posibilități, dar așteaptă ca și pentru iubitul ei ea să fie unica femeie care îl interesează.  

Femeie cu parul cret isi face un selfie

5. O femeie sinceră nu se teme de intimitate. Nici nu se ține departe de cineva, doar pentru că îi este frică să nu fie rănită sau refuzată. Nu se teme să se arate vulnerabilă față de bărbatul pe care îl iubește. O femeie sinceră caută intimitate adevărată, nu o relație mediocră și meschină.

6. O femeie sinceră trăiește cu intensitate. Nu își ascunde niciodată sentimentele și aduce pasiune și determinare în tot ceea ce face. Acest lucru îi poate speria pe bărbați. Gândurile și emoțiile mult prea intense îi pot pune pe fugă pe cei nepregătiți. 

7. O femeie sinceră nu așteaptă un bărbat la infinit. De fapt, dacă îl vede mult prea ezitant, nu îl așteaptă deloc. Este profundă, pasională și puternică și nu-și irosește timpul și energia cu o persoană șovăitoare, care nu o merită și nu-i apreciază calitățile. Vrea să găsească adevărata dragoste, dar nu se teme să fie pe cont propriu. 

Surse foto: Pixabay, Istock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!