Cam For Charity 2020 a ajuns la a 3-a editie! Evenimentul va fi live de Ziua Internationala a caritatii

Redactor Divahair.ro

Echipa Studio20 din intreaga lume va fi live Sambata aceasta, 5 septembrie 2020, de ziua internationala a caritatii, pentru a 3-a editie #CamForCharity.

Deja cunoscuti pentru rolul lor activ in comunitate, de la actiuni pro-educatie la campanii de colectare de gunoaie alaturi de cei de la Let’s Do It Romania si sustinerea copiilor cu afectiuni din spectrul autismului, Studio20 organizeaza in 2020, pentru al 3-lea an consecutiv, campania #CamForCharity.

eveniment-de-caritate

Sambata, 5 septembrie 2020, manageri, traineri, ingineri, specialisti de marketing, intreg personalul administrativ din cele 33 de sedii din Romania, Cehia, Ungaria, Statele Unite si Colombia vor fi live pe noua platforma mainstream Stars.Live, toate castigurile obtinute fiind dublate de Studio20 si donate catre copii si mamele care au nevoie.

Anul acesta am ales trei campanii in loc de una singura. Dupa atente considerari si dupa un brainstorming cu echipele noastre din toata lumea, pentru ca este incredibil de greu sa alegi o singura caritate, ne-am hotarat asupra acestora:
https://secure.givelively.org/donate/integratenyc-inc/1-1-million-dollars-for-1-1-million-students
https://www.globalgiving.org/projects/stop-violence-against-women-in-times-of-the-covid/
https://www.globalgiving.org/projects/educatechidrenincolombia/”, declara PR managerul Studio20, Andra Chirnogeanu.

cam-for-charity

Actiunea se va desfasura pe 5 septembrie cand toata echipa de suport si management va intra online pe o noua platforma de comunicare online lansata de Studio20 si va transmite live timp de o ora. Ideea de a pune echipa din spatele modelelor sa se logheze a fost mai intai o metoda de training, pentru a intelege mai bine provocarile pe care le intampina un model de videochat non-nude, apoi s-a transformat intr-o traditie care incearca a ajute cei mai vulnerabili membrii ai unei societati globale din ce in ce mai putin interesata de altceva decat propria satisfactie.

Este important sa le aratam colegelor noastre ca suntem alaturi de ele, ca le apreciem munca si ca le sustinem in lupta zilnica impotriva prejudecatilor, a discriminarii, a bigotismului si ipocriziei. #GirlsFromStudio20, suntem mandrii de voi, ne vedem sambata pe www.stars.live”, a adaugat Andra Chirnogeanu.

Studio20 este cea mai mare franciza de videochat din lume avand in acest an 2020 350 de angajati permamenti si peste 1000 de colaboratori (modele). Isi desfasoara activitatea in 33 locatii, din 6 tari (Romania, Statele Unite, Columbia, Ungaria, Cipru si Cehia), pe 3 continente (Europa, America de Nord si America de Sud). In Romania are locatii in toate orasele mari: Bucuresti, Cluj-Napoca, Oradea, Ploiesti, Brasov, Timisoara si Craiova.

Articolul urmator I-a acordat primul ajutor unui om al străzii și a ajuns milionară

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.