Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Când simți că nu îți mai găsești calea, cere-i un semn lui Dumnezeu

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Uneori, ne simțim atât de copleșiți, încât nu mai găsim nici o ieșire și forțele noastre nu ne mai ajută să ne ridicăm și să mergem mai departe. 

Atunci când suntem concediați de la un loc de muncă important pentru noi, trecem printr-o despărțire sau un divorț, avem probleme de sănătate, pierdem lucruri esențiale, se întâmplă uneori să nu mai găsim calea și nici pe cineva care să ne dea un sfat. 

În astfel de momente dramatice, este vremea să ne întoarcem către Dumnezeu și să cerem îndrumare de la cel care știe toate răspunsurile. 

Poate că ezităm, poate că suntem sceptici, dar de ce să nu încercăm? Este foarte ușor să cerem un semn de la Dumnezeu. Nu suntem niciodată singuri sau fără speranță, trebuie doar să trecem peste barierele interne și să ne adresăm Divinității, cerându-i să ne ghideze, să ne învețe, să ne asiste. 

maini catre cer

Cum poți cere un semn de la Dumnezeu

1. Scrie o scrisoare

Așa cum comunici cu oricine este în preajma ta, tot astfel poți comunica și cu Dumnezeirea. Pur și simplu, scrie o scrisoare în care explici că ai nevoie de ajutor și îndrumare. Descrie situația în care te afli și cere-i lui Dumnezeu să te asiste în cel mai bun mod posibil. 

2. Repetă o afirmație motivațională

Una dintre cele mai eficiente afirmații pe care le poți folosi este: ”Mă încredințez voinței Tale și o las să mă conducă și să-mi arate calea.”  Repetă această frază de mai multe ori pe zi și renunță la îngrijorările tale. Deschide-ți inima pentru cea mai incredibilă și neașteptată îndrumare. 

3. Cere un semn specific

Acest lucru merge doar atunci când ai o întrebare foarte clară sau o situație anume pentru care ceri asistență și vrei să te asiguri că mergi în direcția cea bună.

Poți folosi anumite imagini: o floare, un animal, un simbol sau un anumit cuvânt care să servească drept semn, pentru a confirma dacă te afli pe calea cea bună. De exemplu: ”Doamne, te rog scoate-mi în cale o floare albastră, dacă ar trebui să mă angajez în acest loc (sau orice alt simbol care este important pentru tine)”. 

rugaciune

Odată ce ai cerut semnul, este vremea să privești și să asculți cu atenție, dar fără să mergi obsesiv în căutarea lui. Lasă doar conștiința să lucreze, dar nu te concentra pe întrebarea pe care ai pus-o, uită de ea și mergi mai departe. Semnul va apărea când nu te aștepți, în moduri dintre cele mai neașteptate. 

Mergi mai departe cu activitățile obișnuite șiu lasă semnul să te surprindă. Amintește-ți doar că mereu există Cineva care să te ghideze.

Indiferent în ce situație te găsești, ai încredere că există un motiv pentru care viața te-a adus acolo. Poate că este o lecție pe care trebuie s-o înveți, o putere pe care trebuie s-o câștigi ori o nouă direcție pe care trebuie s-o apuci. Ai încredere în simțurile tale și în Divinitate și cere un semn.Apoi fii deschis să-l primești, în cel mai neașteptat moment și sub cea mai neașteptată formă. 

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro - timp liber

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Se spală sau nu în primele opt zile de după Bobotează? Care este declarația oficială a Bisericii Ortodoxe Române (9804 vizite)
  2. Cum se bea corect agheasma mare, sfințită în ziua de Bobotează (1453 vizite)
  3. Semnificația numerologică a 12/12 în viață și dragoste (1196 vizite)
  4. Tradiții și obiceiuri pentru Ajunul Bobotezei. Ce trebuie și ce NU trebuie să faci în această zi sfântă (971 vizite)
  5. Cum să alegi cadourile ideale pentru sărbători (961 vizite)
  1. De ce este bine să te rogi la miezul nopții: binecuvântările nemăsurate care izvorăsc din această practică (nota 5)
  2. Tradiții și obiceiuri pentru Ajunul Bobotezei. Ce trebuie și ce NU trebuie să faci în această zi sfântă (nota 5)
  3. Cum se bea corect agheasma mare, sfințită în ziua de Bobotează (nota 4.8)
  4. Se spală sau nu în primele opt zile de după Bobotează? Care este declarația oficială a Bisericii Ortodoxe Române (nota 4.3)
  5. Ce Sfântă muceniță sărbătorim pe 7 decembrie și cum să te rogi ei ca să te vindeci de boli grave (nota 4.3)
  1. Cat de repede citesti in functie de ce carti alegi? Stiluri de lectura (0 comentarii)
  2. Sigur ai făcut și tu asta cel puțin o dată! Greșeala pe care cei mai mulți turiști o fac în camerele de hotel (0 comentarii)
  3. Lidia Fecioru ne învață cum să scăpăm de energiile negative cu ajutorul unui ou (0 comentarii)
  4. Cifra destinului în numerologie: semnificație și interpretare (0 comentarii)
  5. De ce aghiasma nu se strică niciodată: ce spun oamenii de știință despre apa sfințită (0 comentarii)