Care sunt cele mai ciudate întrebări de pe Google

Miercuri, 10.08.2016
de Alexa Galgau

Dacă până acum câțiva ani credeam că noaptea e un sfetnic bun, lucrurile s-au schimbat cu totul de când internetul a devenit o parte importantă a vieții noastre. Acum, cel mai bun sfetnic din viața noastră este Google, care pare să aibă un răspuns pentru absolut orice dilemă umană. Nu trebuie decât să deschizi browserul și să tipărești întrebarea în motorul de căutare, iar răspunsul va apărea imediat. Și, într-adevăr, oamenii nu se sfiesc să pună cele mai bizare întrebări pe Google, astfel încât te întrebi: „Cum s-au putut gândi la așa ceva?”

Spre amuzamentul nostru, multe dintre aceste întrebări au fost făcute publice și putem râde cu lacrimi de diferitele dileme „existențiale” ale unor internauți!

Cele mai bizare întrebări pe Google

Dacă unii oameni își pun întrebări legate de sănătate sau de carieră și apelează la Google pentru răspunsuri relevante, alții sunt măcinați de probleme... mai puțin obișnuite. Tindem să credem că multe dintre întrebările de pe Google sunt puse doar pentru amuzamentul persoanelor în cauză, însă probabil unele sunt, într-adevăr, curiozități pe care oamenii le au în mod real. Iată cele mai ciudate întrebări pe care le-am găsit:

1. Este adevărat că nu vom mai avea suficient bacon în 2017? - în vreme ce unii oameni se îngrijorează cu privire la resursele de apă, alții sunt foarte preocupați de resursele de bacon.

2. Ce miroase mai rău: urina de câine, de pisică sau de om? - ne întrebăm dacă a existat vreodată vreun om care să vrea să compare aceste arome!

3. Unde ajung ciorapii atunci când nu mai sunt de găsit după ce sunt puși la spălat? - una dintre cele mai mari dileme ale omului modern, acum și pe Google!

4. Ce fel de porci consumă carne de om? - sperăm că întrebarea a fost declanșată de prea multe filme, și nu de vreo intenție criminală!

5. Cât durează să îneci o furnică? - cu siguranță durează mult mai mult decât să o strivești!

6. Există vreo modalitate magică de a te îngrășa? - noi până acum am auzit din reclame doar de modalități „magice” de a slăbi, însă nu se știe niciodată.

7. Câți oameni și-au scăpat telefonul în vasul de toaletă? - în mod bizar, se pare că aproximativ 20% dintre oameni își scapă telefonul în vasul de toaletă.

8. Cum pot să îmi fac pisica să mă iubească? - o întrebare care rămâne adesea fără răspuns, pentru că se știe că micile feline nu sunt tocmai ușor de mulțumit.

9. Ce pot face ca să câștig la loterie? - pentru că această întrebare este pusă atât de des pe Google, au apărut ca ciupercile după ploaie site-uri care propun diverse metode, toate false, desigur.

10. Cum pot să pun o întrebare pe Google? - a pune această întrebare pe Google este dovada clară că răspunsurile se află, de fapt, în noi!

11. De ce au bărbații sfârcuri? - una dintre cele mai ciudate întrebări de pe Google este, bineînțeles, legată de anatomia masculină!

12. Cine ar câștiga într-o luptă între Batman și Superman? - pentru amatorii de benzi desenate și filme cu supereroi, acesta este un veșnic subiect de polemică.

13. Ar putea Dumnezeu să fie un extraterestru? - după cum vezi, multe întrebări pe Google sunt mai degrabă filosofice, chiar dacă mai mult ca sigur nu au și un răspuns clar.

14. De ce sunt oamenii albi mai inteligenți decât oamenii negri? - deși nu a afirmat nimeni niciodată acest lucru, se pare că rasismul își face cu ușurință loc în bara de căutare a Google-ului.

15. Este sănătos să îți bei propria urină? - probabil că există unii guru falși care ar recomanda un astfel de tratament, altfel nu putem înțelege de ce ar avea cineva o asemenea curiozitate.

16. De ce nu se îngrașă niciodată femeile din Franța? - de altfel, am vrea și noi să știm care este secretul lor, mai ales că nu sunt amatoare de diete!

17. De ce suntem aici? - o întrebare care chinuie omul de când există și-a făcut loc și pe Google, dar probabil a rămas în continuare fără răspuns.

18. Ce se întâmplă dacă bei sânge? - având în vedere cât de populare sunt filmele cu vampiri, nu ne mirăm că există o mulțime de internauți care ar face orice să devină și ei creaturi mitice!

Aceste întrebări de pe Google ne demonstrează că oamenii au cele mai bizare curiozități! Te-a amuzat acest subiect? Citește si cele mai stupide întrebări de pe internet!

Iată și cele mai șocante imagini surprinse pe Google Maps!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!