Casa de sub Portiță e prima casă mobilată de JYSK în cadrul parteneriatului cu Hope and Homes for Children!

Casa de sub Portiță e prima casă mobilată de JYSK în cadrul parteneriatului cu Hope and Homes for Children!

Redactor Divahair.ro

La finalul anului 2017, JYSK România a mobilat prima dintr-o serie de 10 case familiale pe care Hope and Homes for Children le va construi în România până în anul 2019. Un camion de produse JYSK, peste 60 de cutii de mobilier și decorațiuni pentru casă, o echipă dedicată și câteva zile cu multă muncă au avut drept rezultat amenajarea casei familiale Unirii 11 din județul Bistrița Năsăud. Iar fericirea copiilor care vor locui în ea e cea mai frumoasă răsplată!

Construcția casei a permis închiderea unuia dintre orfelinatele din județ. Cei 12 copii pe care îi va adăposti au numit-o cu drag "Casa de sub Portiță", un nume care arată cât de mult s-au atașat deja de viitoarea lor locuință, în care vor trăi într-un mediu cald și familial, așa cum ar trebui să crească orice copil.

Dacă nu știi despre ce e vorba, află că numele este inspirat de arhitectura vechilor case săsești, unde pentru a intra trebuia să treci prin portița cu arcadă din gardul de piatră. Clădirea ridicată de Hope and Homes for Children e situată într-o zonă pitorească, în care casele au curți mari și sunt despărțite unele de altele de livezi și grădini de legume.

Casa de sub portiță are o suprafață totală de 240 de mp și o grădină de 350 mp. Cei mici se vor bucura de 5 dormitoare, 4 băi, o bucătărie și o cameră de zi, mobilate și decorate cu accesorii și decorațiuni JYSK, astfel încât copiii să aibă la dispoziție tot ce au nevoie. Pe lângă dormitoare, cea mai apreciată cameră va fi cu siguranță livingul, în care se vor putea întâlni cu toții, vor sta la masă și se vor juca.

Hope and Homes în România a bifat o reușită impresionantă: cea de-a 101-a casă construită și prima casă mobilată și decorată cu produse JYSK. Casa de sub Portiță va fi inaugurată la începutul anului 2018 și va fi urmată de alte două case de tip familial în județul Bistrița Năsăud, în timp ce trei vor fi deschise în județul Iași. Până în anul 2019, JYSK România va mobila cel puțin 10 case familiale construite de Hope and Homes for Children.

Descoperă mai jos un filmuleț emoționant, care îți arată cum a fost „pusă pe picioare” Casa de sub Portiță!

Hope and Homes for Children România activează în țara noastră din 1998, iar de atunci a întreprins acțiuni care au contribuit la închiderea a peste 50 de instituții de tip vechi (orfelinate). Astfel, copiii trec de la îngrijirea în instituţii-mamut, în care nu beneficiază de atenţie şi afecţiune individuală, la sisteme bazate pe conceptul familial, care le permit o viaţă apropiată de normalitate, iar serviciile Hope and Homes for Children România se îngrijesc să aibă toate șansele pentru un viitor mai luminos. 

JYSK se numără printre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu o cifră de afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul scandinav desfășoară operațiuni în 48 de țări, prin peste 2500 de magazine, majoritatea în țări europene, și numără un total de peste 20.000 de angajați. JYSK și-a deschis porțile în România în 2017 și cuprinde în prezent 53 de locații în țară.

Articolul urmator
Ce prevestește șarpele de casă: legende pe care trebuie să le știi
Ce prevestește șarpele de casă: legende pe care trebuie să le știi
Ce fel de casa ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce fel de casa ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.