Cât de iubită vei fi în funcție de data nașterii

Cât de iubită vei fi în funcție de data nașterii

Viorica Ghinea, redactor

Potrivit numerologiei, data nașterii ne poate oferi multe informații prețioase legate de drumul pe care trebuie să îl parcurgem în viață. Cifra destinului este cel mai important număr pentru tine, deoarece îți dezvăluie cât de iubită și de fericită vei fi de-a lungul vieții tale. Ca să afli cum îți dictează ea acest traseu plin de mister, urmează metoda de calcul de mai jos.

Află cât de iubită vei fi în funcție de data nașterii!

Data nașterii, indiciul care îți spune dacă vei avea parte de iubire ori nu

Numărul care te va ajuta să afli cât de iubită vei fi în viață reprezintă suma cifrelor din care este formată data nașterii tale. Fii atentă la modelul de mai jos!

Spre exemplu, o persoană care este născută pe 29 martie 1986 va face calculul în felul următor:

Zi

Numerele formate din două cifre trebuie reduse până ajung la una singură, adică de la 1 la 9. Excepțiile sunt numerele 11, 22 și 33, care rămân așa pentru că au deja o interpretare în această formă.

29: 2+9 = 11; 1+1 = 2

Lună

Martie este a treia lună a anului, astfel că nu mai trebuie redusă cifra ei.

An

1986: 1+9+8+6 = 24; 2+4 = 6

Cum obții numărul destinului

Tot ce trebuie să faci este să aduni cifrele obținute la zi, lună și an.

2+3+6 = 11

Numărul care îți va dezvălui cât de iubită vei fi pe parcursul vieții este 11. Nu uita că doar cifrele 11, 22 și 33 nu vor fi reduse la una singură.

Citește mai departe interpretarea cifrei destinului!

Ce spune numerologia despre viața ta sentimentală

Cifra 1

Acest număr are o simbolistică extrem de importantă, având în vedere că reprezintă creația. Persoanele care au această cifră a destinului sunt independente și puternice, așa că fac față cu ușurință dezamăgirilor sentimentale. Ele se dăruiesc trup și suflet într-o relație, însă nu primesc înapoi nici măcar pe jumătate. Din fericire, reușesc mereu să se refacă după legăturile eșuate și nu se lasă până nu descoperă dragostea. Au întotdeauna curajul de a merge mai departe, de a obține ceea ce își doresc.

Cifra 2

Dacă ai cifra de destin 2, atunci ești o persoană sensibilă, caldă și blândă. Bărbații romantici și afectuoși sunt cei care îți atrag atenția în viață. Ei îți oferă mai multă încredere. Nu ești adepta relațiilor de scurtă durată și cu atât mai puțin a aventurilor. Îți place să știi că ești femeia unui singur bărbat și chiar ai parte de relația la care visezi. Persoanele care au această cifră de destin sunt foarte norocoase în dragoste.

Cifra 3

Dacă te reprezintă această cifră, ești o persoană jucăușă în dragoste, adică îți place să flirtezi. Îți place să fii înconjurată de bărbați, însă nu îi oferi inima ta oricui, ci doar celui care știe să îți atingă cea mai sensibilă coardă. Nu îți întâlnești sufletul pereche în prima parte a vieții, cea care este destinată experiențelor, ci mai târziu, când vei fi pregătită. După ce te vei maturiza, îți vei întâlni marea iubire.

Cifra 4

Deși persoanele care au cifra destinului 4 sunt extrem de pasionale, nu atrag prea mult noroc în dragoste. Au parte doar de relații de scurtă durată, unele extrem de intense, care vor lăsa urme adânci în sufletul lor. După o tinerețe plină de furtuni sentimentale, ele vor prefera să nu se mai implice în nicio relație, ci să stea singure, departe de complicații și suferință.

Cifra 5

Dacă te-ai născut sub influența acestui număr, atunci ești o persoană dependentă de iubire. Tu nu te numeri printre acei oameni care pot trăi și singuri, ci ai nevoie de un umăr pe care să te bazezi mereu. Din păcate, cauți iubirea de-a lungul vieții în brațele bărbaților nepotriviți. Dar destinul ți-i va scoate treptat din cale și îți va oferi posibilitatea să iubești din suflet pe unul căruia merită cu adevărat să îi dăruiești inima ta.

Cifra 6

Ești o fire geloasă și impulsivă, astfel că viața ta sentimentală va fi una destul de intensă. Deși vei avea norocul să întâlnești doi bărbați potriviți, îi vei îndepărta de tine cu o astfel de atitudine. Din păcate, vei realiza prea târziu că cei care ți-au oferit toată atenția și iubirea lor nu mai pot fi recuperați. Învață să lupți pentru cei la care ții! Nu îi mai alunga din viața ta.

Cifra 7

Cei guvernați de acest număr de destin nu caută iubirea în viață, ci preferă să fugă de ea. Chiar dacă întâlnesc persoane care și-ar da și viața pentru ei din iubire, preferă să le îndepărteze. Dacă te numeri printre ei, nu ar trebui să te mai temi de iubire. Trăiește intens fiecare experiență de care ai parte și gândește întotdeauna pozitiv. Dragostea nu înseamnă doar dezamăgiri și durere, ci și împlinire sufletească.

Cifra 8

Vei avea parte de multă iubire în viața ta, însă tu vei fi prea concentrată pe alte domenii, astfel că nu te vei bucura de ea așa cum ar trebui. Ai grijă, pentru că interesele tale te-ar putea conduce pe un drum greșit, unul care îți va aduce singurătate și suferință în cele din urmă. Nu îi trata cu răceală pe cei care îți dăruiesc inima și timpul lor.

Cifra 9

Trăiești pentru a iubi și pentru a fi iubită. Nu trebuie să îți cauți prea mult sufletul pereche, pentru că va veni el la tine atunci când te aștepți mai puțin. Vei avea parte de multă iubire de-a lungul vieții, dar va trebui să ai răbdare până când persoana potrivită va apărea în viața ta. Ferește-te de cei care încearcă să pară altceva decât sunt, pentru că vei avea parte doar de dezamăgiri sentimentale.

Cifrele 11, 22 și 33

Oamenii care au cifrele supreme la destin sunt însemnați. Ei au parte de lecții importante în viață, dar trebuie și să predea altele la rândul lor. Cel mai puternic dintre ele este 11, care va avea multe provocări pe plan sentimental. Vestea bună este că le va face față cu brio tuturor și că va reuși să își găsească în cele din urmă fericirea în brațele persoanei potrivite. Cei cu cifra destinului 22 pierd multe ocazii importante pe plan amoros, însă își învață lecția, apoi luptă ca niște lei pentru dragostea vieții lor. Iar persoanele care au numărul de destin 33 se dăruiesc total în dragoste. Își ridică partenerii de cuplu pe un piedestal, iar ei se pun pe locul doi întotdeauna. Nimeni nu este în stare să iubească mai mult ca ei, iar cei care au norocul să îi aibă drept parteneri vor fi tratați regește.

Cifra destinului îți arată ce îți rezervă viața pe plan sentimental, însă nu uita că tu ești cea care are puterea de a schimba lucrurile. Multe decizii stau în mâinile tale, astfel că poți să schimbi de fiecare dată o situație care nu este în favoarea ta.

Articolul urmator
Cele 3 „suflete pereche” pe care le vei întâlni de-a lungul vieții! Ce scop va avea fiecare
Cele 3 „suflete pereche” pe care le vei întâlni de-a lungul vieții! Ce scop va avea fiecare
Ce fel de fostă iubită ești?
Incepe quiz
Ce fel de fostă iubită ești?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (41)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.