Nu Skin

Cât de puternică ești în funcție de inițiala numelui

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Toate literele din alfabet au o anumită valoare numerică, iar această valoare stabilește caracteristicile noastre, energiile, calitățile, dar și atributele și vibrațiile. Numerologia este, așadar, știința care ne ajută să interpretăm aceste litere. Ea stabilește cum literele ne afectează viața în mod pozitiv sau negativ.

Această interpretare se bazează pe valorile numerelor și reprezintă influența pe care o au numerele asupra literelor. Pe baza acestor valori, unele litere sunt încărcate cu o semnificație mai puternică, pe când altele au alte caracteristici ce le fac să fie deosebite din alte puncte de vedere.

A

Litera A este una dintre cele mai puternice litere ale alfabetului, iar dacă numele tău începe cu litera A, înseamnă că ești una dintre persoanele care schimbă lumea fie conducând-o, fie trăgând sforile din culise. Îți place să controlezi și ești foarte sigură pe tine. Dacă nu ai controlul asupra unei situații, atunci vei face tot posibilul să îl obții. Ești o actriță desăvârșită și mereu lași impresia pe care ceilalți vor să o aibă despre tine. Ești curajoasă și încăpățânată și ai încredere în propriile puteri.

B

Această literă reprezintă emoțiile și dualitatea. Deoarece este și litera dragostei, pentru o persoană a cărui nume începe cu litera B, acest sentiment este cel mai important dintre toate. Ai o tendință de a fi capabilă să simți ceea ce simt și gândesc ceilalți. Atunci când cineva trece printr-o situație dificilă, poți fi cel mai bun consilier. De asemenea, pacea și armonia sunt la fel de importante pentru tine.

C

Dacă numele tău începe cu această literă, atunci înseamnă că ai o energie creativă extraordinară, că ești talentată și te înțelegi foarte bine cu cei din jurul tău. Ești o fire optimistă și îți place să te bucuri de viață. Abilitatea ta de a comunica îi motivează și îi inspiră pe ceilalți.

D

D este inițiala numelor persoanelor muncitoare și care au un simț al echilibrului ridicat. Energia puternică a literei D se asociază de minune cu sănătatea și afacerile. Poate că uneori exagerezi în munca pe care o depui, dar trebuie să știi că acest lucru îți va aduce succesul în viață.

E

Persoanele ale căror nume încep cu această literă sunt cele mai blânde și miloase suflete. Puterea lor vine din faptul că pot fi foarte flexibile și se pot adapta la diverse situații. Ele pot rezolva cu ușurință chiar și cele mai complicate probleme. Sunt firi foarte deschise și sunt în stare să își asume riscuri.

F

Litera F este litera dragostei și a compasiunii. Cei care poartă un nume care începe cu această inițială sunt grijulii, responsabili, familiști, romantici, firi artistice și disciplinate. Ei iubesc copiii și animalele și luptă pentru pace și armonie. Acestora le place să îi ajute pe ceilalți și să îi consoleze atunci când au probleme.

G

Litera G reprezintă misticismul, spiritualul și experiențele religioase. O persoană a cărei nume începe cu această literă are o imaginație bogată, este o fire creativă și săritoare. Fiind spirituali în natura lor, astfel de oameni au un nivel al inteligenței ridicat, acest lucru făcându-i niște vizionari.

H

Dacă numele tău începe cu această literă, află că H este inițiala oamenilor cu perspective mari, a liderilor și a celor cărora le place să aibă autoritate. Ei au un scop în viață, iar acest lucru îi face să îi ajute și pe ceilalți să obțină rezultate la fel de bune. Deși pot obține bani  foarte ușor, ei îi pierd la fel de repede. Însă acest lucru nu ar trebui să îi îngrijoreze, deoarece creativitatea îi va ajuta întotdeauna.

I

I reprezintă legea și ordinea, dar și sensibilitatea și compasiunea. Cei al căror nume începe cu litera I fac sacrificii pentru cei care sunt mai puțin norocoși. Ei sunt independenți, inteligenți, firi profunde cărora le place să lupte în numele dreptății, indiferent de prețul plătit.

J

J este una dintre cele mai puternice litere din alfabet. Persoanele care au această literă în componența numelui lor sunt foarte sigure pe ele și le place să dețină controlul. Au un stil de gândire original și creativ, sunt punctuali și muncitori, atenți la detalii și meticuloși. Aceste persoane sunt ambițioase, determinate, încrezătoare și curajoase.

K

Persoanele cu inițiala K sunt persoane carăra le plac extremele. Aceste persoane trebuie să caute echilibrul și armonia în tot ceea ce fac. Sunt buni mediatori și ajutoare de nădejde. Ele trebuie să aibă grijă cu anxietatea și ezitarea, deoarece aceste lucruri le pot afecta deciziile.

L

Această literă reprezintă creativitatea, comunicarea și acțiunea. O astfel de persoană este prietenoasă și îi place să ajute. Se adaptează foarte ușor la schimbări și adoră locurile luminoase și pline de culori. Puterea lor stă în darul pe care îl au asupra cuvintelor și comunicării, fapt ce îi inspiră pe cei din jurul lor și îi umple de bucurie.

M

M reprezintă spiritualitatea, stabilitatea și bazele solide. O persoană care are inițiala numelui M este extrem de loială, muncitoare, cu valori tradiționale și morale înalte. Având o încredere de sine foarte mare, acest lucru poate face ca aceste persoane să aibă succes, mai ales datorită faptului că sunt foarte organizate, disciplinate și oneste.

N

N reprezintă imaginația și libertatea. O persoană cu inițiala numelui N este o fire activă, neconvențională, imprevizibilă. Aceste persoane vor fi mereu cele care se vor depărta de mulțime. Nu le place să aibă o rutină și le place să facă schimbări frecvente care să le mențină viu interesul.

O

O se alătură literelor puternice ale alfabetului, iar posesorii acestei litere sunt niște persoane foarte puternice, datorită tăriei lor de caracter și a influenței pe care o au asupra persoanelor din jurul lor. Persoanele care au nume ce încep cu inițiala O sunt adevărați lideri, vizionari idealiști conștienți de capacitățile lor.

P

P este cea mai puternică literă, iar cei care au această inițială sunt indivizi inteligenți, însetați de cunoaștere. Au o dorință foarte puternică de a învăța și au abilitățile necesare care ar putea să îi ajute să fie cei mai buni în domeniul lor de activitate.

Q

Q reprezintă originalitatea, averea și stabilitatea. Persoanele care au inițiala Q își dedică viața pentru a face din comunitatea lor, din națiune și chiar din întreaga planetă un loc mai bun. Natura lor filosofică îi face să își dorească să afle totul despre viață și despre scopul acesteia.

R

Înțelepciune, toleranță și umanitate – cuvintele care caracterizează această literă. Persoanele cu inițiala R sunt adevărați diplomați a căror tărie de caracter este imprevizibilă. Acestor persoane le sunt pe plac frumusețea, confortul și luxul. Își fac munca cu multă implicare și energie și lucrează foarte bine în echipă.

S/Ș

Aceste persoane sunt cu adevărat fermecătoare și știu să se facă plăcute. Sunt foarte ambițioase, determinate și încrezătoare în propriile forțe. De asemenea, sunt adevărați deschizători de drumuri, ce au capacitatea să ducă lucrurile până la capăt atât pentru ei, cât și pentru ceilalți.

T/Ț

Dezvoltarea, echilibrul și armonia sunt cuvintele care definesc cel mai bine persoanele care au această inițială. Aceste persoane au abilități extraordinare atunci când vine vorba de relații diplomatice și pot ajuta să se ajungă la un acord în situații conflictuale. Echilibrul este principalul lor scop în viață.

U

Persoanele al căror nume începe cu această literă au parte de noroc pe toată durata vieții. Sunt niște persoane sociabile și amuzante. Scopul lor este obținerea celor mai bune lucruri, ceea ce include confortul și luxul. Ele pot vedea frumosul chiar și în cele mai urâte lucruri. Urăsc rutina și planurile și sunt mai mult creatori decât muncitori.

V

V este litera eficienței și a muncii asidue. Persoanele cu inițiala V sunt foarte organizate, mereu orientate spre detaliu și au abilități practice excepționale. Ei duc mereu munca până la capăt și au o răbdare nemăsurabilă.

W

Ești o persoană foarte activă din punct de vedere mental și îți place literatura. Îți place să te implici în cât mai multe activități posibile. Farmecul tău aparte te va ajuta mereu să te înconjori de oameni interesanți, pentru că dai curs unor conversații excelente.

X

Ești creativ, senzual, o fire ce se împrietenește foarte ușor cu oamenii. Persoanele cu această inițială simt nevoie de a fi stabili și de a avea o bază solidă de confort și căldură din partea celor din jurul lor. Nu le place să se grăbească și le place să facă toate lucrurile calculat și cu calm.

Y

Persoanele cu inițiala Y sunt intuitive și spirituale. Acestora le place să fie liberi și să se exprime la fel. Mințile lor agere îi ajută să analizeze și să judece toate faptele și situațiile. Au standarde foarte înalte și așteaptă același lucru de la persoanele de lângă ei.

Z

Persoanele cu această inițială sunt caracterizate de curaj, integritate, încredere și stabilitate. Aceste persoane au calitățile necesare pentru a reuși în afaceri sau alte poziții de putere. Au o judecată bună și practică atunci când vine vorba de analizarea problemelor financiare. Acest aspect îi va ajuta să adune o avere considerabilă în viață.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (8)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta