Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Cât noroc ai la bani în funcție de data nașterii

Miercuri, 05.04.2017

Tu o duci atât de prost cu finanțele, încât trebuie să economisești luni întregi pentru a-ți permite perechea de pantofi la care visai, iar amica ta își cumpără mereu tot ceea ce îi poftește inima și mai are și suficienți bani pentru a te împrumuta pe tine. Te întrebi necontenit: oare cum reușește?

Desigur, norocul la bani e determinat și de un set de trăsături precum cumpătarea, viziunea, inteligența, dar el poate fi definit și de ziua nașterii. Descoperă cât de bine te împaci cu finanțele, în funcție de ziua în care te-ai născut!

Norocul financiar, determinat de ziua nașterii

Descoperă-ți ziua de naștere în lista de mai jos și află dacă relația ta cu banii va fi una fericită sau, dimpotrivă, una tumultuoasă!

Te-ai născut în...

... prima zi a lunii. Se pare că ai noroc cu carul din punct de vedere financiar. Totul ține de hotărârea și de inteligența ta, care te fac ideală pentru pozițiile de conducere! Salutări, viitor CEO!

bani

... a doua zi a lunii. Personal, sensibilitatea și delicatețea ta nu te fac un magnet pentru bani, dar ești fermecătoare și sociabilă, așa că vei avea mulți prieteni. Unii dintre ei se vor dovedi mai înzestrați financiar decât tine și vor avea grijă să nu îți lipsească nimic!

... a treia zi a lunii. Ești energică, plină de vitalitate și de optimism. Deși nu te-ai născut cu stea în frunte, nu poți fi imobilizată la pământ și îți revii de pe urma oricărei lovituri. Nu vei duce o viață de lux, dar vei lupta pentru una îndestulătoare!

... a patra zi a lunii. Responsabilă, organizată și ordonată, tu vei fi un bun manager, ceea ce te dăruiește cu un oarecare noroc la bani. Vei avea un salariu bun, dar nu foarte generos, pentru care vei munci din plin!

... a cincea zi a lunii. Ești inteligentă, creativă, dar neliniștită, și simți nevoia de schimbare, de călătorii dese. Vestea bună e că te-ai născut și cu noroc la bani, așa că vei acumula rapid finanțe, pentru a ajunge apoi să faci ceea ce îți place: să te scufunzi în imensitatea lumii!

... a șasea zi a lunii. Ești protectoare, sinceră și onestă, ai grijă de familie și de cei mai puțin dăruiți decât tine. Din păcate, nu ai prea mult lipici la bani, dar posezi o capacitate mare de muncă, care te va ajuta să te întreții pe tine și pe tot plutonul de protejați.

... a șaptea zi a lunii. Ai o intuiție ieșită din comun, dar și o independență care te transformă într-un angajat care nu se înțelege prea bine cu șefii. Ești născută pentru a fi freelancer, dar nu și pentru a jongla cu sume mari de bani. Vei fi însă fericită și vei avea ce îți trebuie!

... a opta zi a lunii. Suntem sincere cu tine: vei ajunge să întorci banii cu lopata. Numărul opt are o influență extraordinară din punct de vedere financiar, așa că te aşteaptă o prietenie îndelungată cu luxul!

... a noua zi a lunii. Ai un suflet milos, blând, care te va determina să fii mereu cea mai generoasă persoană din anturaj. Ai noroc la bani, dar nu vei păstra prea mulți pentru tine, dăruind mereu!

... a 10-a zi a lunii. Energie, putere, încredere, toate îți aparțin, ceea ce te face să fii ușor autoritară. Norocul e influențat de stilul de viață pe care îl alegi: dacă îți dezvolți propria afacere, vei ajunge bogată, dacă nu, va trebui să te obișnuiești cu concedierile și cu conflictele frecvente.

bani

... a 11-a zi a lunii. Ai o apetență pentru vânzări, datorită șarmului și abilităților de convingere. Așa cum te așteptai, nici măcar banii nu pot rezista unei asemenea personalități!

... a 12-a zi a lunii. Ești o mică vedetă, care se descurcă foarte bine în public, dar ai mai degrabă o minte logică decât una creativă. Problema e că nu te poți concentra prea mult asupra unui singur lucru, ceea ce îți va diminua norocul la bani.

... a 13-a zi a lunii. Chiar dacă numărul tău aduce ghinion, nu îți lipsește buna înțelegere cu banii. Ești perfecționistă și ai multe calități, așa că, chiar dacă nu îți e scris neapărat în stele că va ploua cu monede peste tine, tot vei scoate bani și din piatră seacă.

... a 14-a zi a lunii. Ești talentată și creativă, dar și puțin rebelă. Nu ai fost dăruită cu prea mult noroc la bani, dar partea pozitivă este că nu îți pasă prea tare, pentru că nu vrei să ajungi o sclavă a consumerismului, ca toți ceilalţi.

... a 15-a zi a lunii. Adori armonia, arta și buna înțelegere și nu ești neapărat un magnet pentru bani, ci mai degrabă unul pentru oameni. Vei acumula ceva avere prin căsătorie sau prin donații și cadouri!

... a 16-a zi a lunii. Interiorizată, singuratică, ești prototipul minții creative care va acumula mari averi printr-o idee de geniu. Trebuie doar să nu te lași descurajată și să lucrezi intens pentru a obține ceea ce îți dorești.

... a 17-a zi a lunii. Felicitări, norocoaso! Ambițioasă și extrem de deșteaptă, ești înclinată din naștere spre mulți bani și proiecte extraordinare. Nu le vei obține gratis, dar vor fi ale tale!

... a 18-a zi a lunii. Lucrezi bine în echipă, așa că vei face ceva bani, dar ai și sânge de filantrop, ceea ce înseamnă că vei dona o mare parte din ei. Însă nu pe toți, ceea ce te va ajuta să trăiești bine, împăcată și fericită!

... a 19-a zi a lunii. Ești independentă și nu ai nici cea mai mică dorință de a urma sfaturile altora. Ai noroc la bani, dar aceștia vor veni târziu, după ce vei acumula suficientă experiență pentru a-i face.

... a 20-a zi a lunii. Ești emotivă, dependentă de ceilalți și predispusă la depresii. Din păcate, toate aceste caracteristici te vor face o candidată instabilă la favorurile banilor, dar firea ta blândă va atrage ajutorul altora!

bani

... a 21-a zi a lunii. Ești comunicativă, șarmantă și faci o bună impresie asupra tuturor. Ai intenții bune, ceea ce îți strică paradoxal relația cu banii. În loc să te gândești cum să îi faci, ești concentrată să îi obții pentru ceilalți.

... a 22-a zi a lunii. Ești încăpățânată și obții întotdeauna ce îți dorești, dar nu prin mijloace întotdeauna ortodoxe. Vei face bani, dar există riscul să îi și pierzi repede, din cauza acelor mici „devieri” de la reguli!

... a 23-a zi a lunii. Îți place să cunoști oameni noi, să te integrezi în alte culturi și să călătorești. Nu prea ai noroc la bani, dar vei ști tot timpul cum să te descurci, ceea ce e mai mult decât suficient pentru tine!

... a 24-a zi a lunii. Ești drăguță, amabilă și dulce, ca o miniprăjiturică. Oamenii te adoră, dar, din păcate, nu și banii, pentru că îți lipsesc ambiția și materialismul. Important însă este că ești fericită!

... a 25-a zi a lunii. Ești înclinată spre lucrurile practice, înveți repede, dar îți place și să te izolezi. Vei face bani repede, dar nu îți aduc plăcere, pentru că nu prea știi cum să te bucuri de ei!

... a 26-a zi a lunii. Ești o mașină umană de făcut bani. Dacă nu ai descoperit încă rețeta alchimiei de a transforma metalele în aur, cu siguranță vei învăța o altă metodă de a scoate lei și euro din piatră seacă!

... a 27-a zi a lunii. Ești o iubitoare a umanității, omul sacrificiului, care simte nevoia să se dăruiască celorlalți. Ai noroc la bani, dar nu îi vei folosi niciodată pentru tine, ci pentru progresul tuturor. Felicitări!

... a 28-a zi a lunii. Ești un lider, genul de persoană născută pentru a conduce mulțimi. Nu vei face prea mulți bani fizici, dar vei avea autoritate, putere și influență asupra marilor capete luminate ale lumii!

... a 29-a zi a lunii. Ai viziune și intuiție, dar nu și abilitatea de a le urma. Din păcate, nu ai lipici la bani, dar, alături de un partener potrivit, poți atinge cele mai înalte culmi!

... a 30-a zi a lunii. Ești zgomotoasă și îți dorești din tot sufletul să ai mereu ultimul cuvânt. Suferi atunci când ești lăsată pe dinafară și îți lipsește flexibilitatea de a face mulți bani, dar te vei descurca.

... a 31-a zi a lunii. Ești născută pentru măreție. Ai noroc la bani, la dragoste, la o carieră rodnică, dar va trebui să rămâi ancorată în realitate, nu să îți pierzi capul în norii pufoși pe care i-ai atins deja!

Ce spune data nașterii despre norocul tău la bani?

Surse foto: Pexels.com

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (8)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!