Câți bărbați te vor părăsi în funcție de zodie

Câți bărbați te vor părăsi în funcție de zodie

Victoria Dragan

Norocul pe care îl ai în dragoste este influențat de semnul zodiacal în care te-ai născut. Unele femei au bărbații la picioarele lor, așa că nu există șanse ca ele să fie vreodată părăsite, în timp ce altele sunt frecvent abandonate. Tu în ce situație te afli? Oare câți bărbați te vor părăsi în viață?

Află de câte dezamăgiri amoroase vei avea parte!

Câți bărbați îți vor da papucii în funcție de zodie

Berbec

Adevărul este că reprezentanții sexului opus cam fug de femeile născute în această zodie. Impulsivitatea îi sperie și îi face deseori să renunțe la relațiile pe care le au cu ele. Dacă te întrebi câți bărbați te vor părăsi în viață, află că este vorba de un număr cam mare, din păcate. Poți să ajungi lejer la cifra opt. Ca să previi aceste decepții amoroase, schimbă-ți atitudinea în cuplu și încearcă să fii mai înțelegătoare și mai calmă.

Taur

Mulți bărbați își doresc să aibă în viața lor o femeie născută în această zodie, așa că sunt slabe șansele ca ei să o părăsească atunci când o vor întâlni. Unul singur va îndrăzni să comită această crimă cu tine, dar fii sigură că va regreta cu vârf și îndesat ceea ce a făcut. Va lupta mult să te recâștige, dar nu va mai avea nicio șansă, mai ales că îți vei găsi fericirea în brațele unuia care chiar va ști să te aprecieze.

Gemeni

De obicei, nativele din Gemeni nu sunt părăsite de bărbați, ci ele oferă o pereche de papuci cu stil. Totuși, au și ele defectele lor într-o relație de cuplu, așa că nu este exclus ca vreo doi reprezentanți ai sexului opus să încerce să le îndepărteze. Dar nici nativele nu se vor lăsa mai prejos, ci pe final le vor crea impresia că ele sunt cele care nu își mai doreau acea legătură de fapt.

Rac

Femeia născută în acest semn zodiacal nu are prea mult noroc în dragoste. Deși are o mulțime de calități, ea nu are șansa să întâlnească un bărbat potrivit. Parcă răsar în calea ei numai cei cu care nu este pe aceeași lungime de undă, motiv pentru care relațiile ei ajung într-un punct mort. Nu o vor părăsi mai mult de trei bărbați, însă dezamăgirea va cântări cât separarea de zece reprezentanți ai sexului opus.

Leu

Niciun bărbat nu îndrăznește să o părăsească pe nativa acestui semn zodiacal. Ea are bărbații la picioarele ei, astfel că cei care au șansa de a avea o relație cu ea se cred extrem de norocoși. Leoaica are parte de multe împliniri pe plan sentimental și nu stă deloc cu teama că vreun reprezentant al sexului opus i-ar putea da vreodată papucii. Probabil că încrederea pe care o are în ea îi asigură succesul în amor.

Fecioară

Spiritul critic excesiv de care dă dovadă femeia născută în acest semn zodiacal îi aduce multe probleme pe plan amoros. Până și bărbatul care o iubește cel mai mult pe lume este în stare să o lase. Numărul celor care vor dori să înceteze orice legătură cu nativa din Fecioară se ridică la cifra... cinci. După ce își vor da seama în ce s-au băgat, unii dintre ei vor face acest pas încă de la începutul legăturii.

Balanță

Nici Balanța nu are prea mult noroc în dragoste, însă nu o vor părăsi prea mulți bărbați, ci doar doi. Dar, din păcate, aceia vor fi cei mai importanți din viața ei, așa că vor lăsa urme adânci în sufletul ei. Nativa nu va mai avea după aceea prea multă încredere în reprezentanții sexului opus, așa că va decide să rămână singură. Mai bine așa decât într-o companie neporivită!

Scorpion

Misterioasa și pasionala nativă a zodiei Scorpion știe cum să mențină atenția unui bărbat, însă are și momente în care o dă în bară. Ele sunt suficiente pentru a măcina o relație de lungă durată în doar câteva clipe, motiv pentru care trei bărbați o vor lăsa cu ochii în soare fără să aibă măcar un regret că au ieșit din acea legătură amoroasă. Dar va avea ea grijă de ei, nu vor scăpa fără o răzbunare pe măsură!

Săgetător

Nu mulți bărbați își permit să trimită la plimbare o nativă a acestui simbol astrologic, iar cei care o fac nu sunt de acord cu firea ei independentă. Doar unul va cuteza să facă acest pas periculos, dar se va răzgândi la scurt timp. Va ști imediat că viața lui nu va fi una ușoară, așa că va prefera să se întoarcă în brațele iubitei lui.

Capricorn

Femeia Capricorn este orientată mai mult spre carieră, iar viața sentimentală este adesea neglijată. Prin urmare, mulți dintre partenerii ei se vor simți neglijați, așa că vor prefera să caute în altă parte ceea ce nu găsesc la ea. Nativa acestui semn va fi părăsită de patru reprezentanți ai sexului opus. Aceștia vor aștepta ca ea să lupte pentru ei, dar femeia Capricorn nu va schița niciun gest, ci își va gusta suferința cu lingura și se va cufunda și mai mult în carieră.

Vărsător

Femeia Vărsător va fi părăsită de doi bărbați din cauza infidelității ei. Deși ea va părea vinovată la prima vedere, adevărul este că a fost nevoită să caute în altă parte ceea ce nu găsea în relațiile respective. După aceea va merge mai departe cu capul sus, pentru că va găsi un bărbat care să îi înțeleagă perfect nevoile și dorințele.

Pești

Nativa acestei zodii nu are prea mult noroc în dragoste, având în vedere că va fi părăsită de patru bărbați. Despărțirile vor fi foarte dureroase. Motivul? Nici măcar astrele nu pot să spună de ce femeia Pești nu va avea noroc în acele relații. Poate că pur și simplu nu este menită să fie cu acei bărbați și o așteaptă ceva mult mai bun de atât.

Fiecare reprezentantă a zodiacului are de suferit în dragoste, doar că unele au parte mai din timp de bărbați cu care să se potrivească și care să le aprecieze.

Descoperă cât de compatibili sunteți în zodiacul chinezesc!

Articolul urmator
Predicțiile numerologice pentru august 2023. Află cât noroc ai, în funcție de cifra destinului tău
Predicțiile numerologice pentru august 2023. Află cât noroc ai, în funcție de cifra destinului tău
Câți bărbați vor plânge după tine?
Incepe quiz
Câți bărbați vor plânge după tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.0 (16)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.