Ce culoare trebuie să aibă portofelul pentru a atrage banii și prosperitatea în viața ta

Ce culoare trebuie să aibă portofelul pentru a atrage banii și prosperitatea în viața ta

Lorena Pintilie

Potrivit Vastu, culoarea portofelului tău poate avea un impact semnificativ asupra bunăstării tale financiare. Teoria provenită din hindu spune că orice este tangibil în jurul tău poate să influențeze stările din viața ta pe mai multe planuri, inclusiv financiar. Practic, această teorie veche de mii de ani îți demonstrează cum materialul, mărimea și culoarea lucrurilor care te înconjoară îți pot influența viața. Așa că, data viitoare când îți cumperi ceva, fii atent/ă la toate aceste aspecte.

Scopul banilor nu este doar de a-ți satisface nevoile, ci și dorințele. Există o relație strânsă între poșetă/portofel și situația financiară. Cauți o culoare norocoasă pentru portofel, care te poate ajuta să atragi prosperitatea și abundența în viața ta? Ei bine, conform tradițiilor indiene  străvechi, crearea unui mediu armonios aduce echilibru și pozitivitate în viață. Astfel potrivit lui Vastu, culoarea portofelului tău poate avea un impact semnificativ asupra bunăstării tale financiare. Iată câteva culori de portofel enumerate de Dimple Kaushal, expert în Vastu (sistem arhitectural străvechi indian bazat pe vechile scrierile vechi) de la „All India Institute of Occult”, despre care se spune că sunt norocoase, dar și că atrag banii, succesul, creșterea și prosperitatea.

Care sunt cele mai bune exerciții pentru deschiderea chakrelor

Cele șase culori ale „portofelului norocos”

Albastru: Albastrul este o culoare care simbolizează pacea, liniștea și stabilitatea. Se crede că purtarea unui portofel albastru poate atrage stabilitatea și securitatea financiară. Albastrul este, de asemenea, asociat cu chakra gâtului, care reprezintă comunicarea și auto-exprimarea. Tocmai de aceea, atunci când îți achiziționezi un portofel cu această culoare, banii vor veni mai repede dacă vei obține un job în care este nevoie să comunici, să te întâlnești cu mai mulți oameni.

Verde: Reprezintă pozitivitatea, viața, creșterea. Așadar, dacă ești în căutarea creșterii spirituale alături de creșterea fluxului de bani, această culoare este cea mai potrivită pentru tine. Verdele este o culoare care simbolizează creșterea, reînnoirea și prosperitatea. Se crede că purtarea unui portofel verde poate atrage bogăția și succesul.

Verdele este, de asemenea, asociat cu chakra inimii, care reprezintă dragostea, compasiunea și abundența. Practic, teoria Vastu îți spune că pentru a crește pe plan financiar, ai nevoie de o relație stabilă, iar partenerul tău/partenera ta să-și dorească să crească din acest punct de vedere alături de tine.

Roșu: Reprezintă faima și prosperitatea, atrage banii și abundența. Dar, în același timp este și culoarea elementului foc, deci ar putea crește și cheltuielile. Așa că, această culoare ar trebui folosită ocazional. Roșul este o culoare puternică, care este asociată cu pasiunea, energia și puterea. Se crede că purtarea unui portofel roșu poate aduce noroc și succes în chestiuni financiare.

De asemenea, roșul este asociat cu chakra rădăcinii, care reprezintă stabilitatea și securitatea. De aceea este bine să îți achiziționezi un astfel de portofel doar atunci când ești foarte sigur pe jobul tău, sau ai mai mulți ani de experiență la același loc de muncă.

portofel rosu

Maro: Reprezintă elementul pământ. Așadar, ar putea aduce mai multă stabilitate în averea ta și te ajută să menții un echilibru între venituri și cheltuieli. Această culoare ți se potrivește doar atunci când înveți să echilibrezi cariera cu viața personală. Dacă tinzi mai mult înspre una dintre cele două, ar fi de preferat să alegi altă culoare pentru portofelul tău.

Galben: Galbenul este culoarea soarelui și se crede că este un simbol al bogăției și prosperității. De asemenea, este asociată cu fericirea și pozitivitatea, ceea ce o face o culoare ideală pentru portofelul tău doar atunci când te simți împlinit din toate punctele de vedere.

Portocaliu: Portocaliul este o culoare vibrantă și energică, care este asociată cu entuziasmul, succesul și pozitivitatea. Se crede că atrage bogăția și prosperitatea și este considerată o culoare norocoasă. Dar, nu uita! Dacă îți dorești un astfel de portofel ține cont de trecutul tău, căci portocaliul tinde să aducă înapoi chestiuni nerezolvate din trecut. Așa că, fii sigur/ă că ți-ai rezolvat toate problemele din trecut dacă vrei să îți achiziționezi un portofel portocaliu.

Tipuri de bratari 7 chakre pentru dezvoltare personala si armonie interioara

Ce este Vastu

Vastu, sau Vaastu Shastra după denumirea sa originală, este o știință indiană străveche a arhitecturii și a clădirilor, care ajută la crearea unui cadru favorabil sau a unui loc în care să trăiești și să lucrezi în cel mai științific mod posibil, profitând de beneficiile oferite de natură, de cele patru elemente (apă, aer, pământ și foc) și de câmpurile sale energetice pentru o mai mare bogăție, sănătate, prosperitate și fericire.

Vastu Shastra unifică știința, arta, astronomia și astrologia, putând fi considerată, de asemenea, o știință mistică străveche pentru proiectare și construcție. Vastu Shastra te ajută să-ți faci viața mai bună și, de asemenea, să combini știința cu spiritualitatea.

Așadar, care este culoarea pe care o preferi? Crezi că s-ar potrivi vieții tale? Studiază cu atenție teoria Vastu și acționează în consecință și, cu siguranță, vei avea parte de echilibru, prosperitate și bogăție (atât materială cât și sufletească).

Surse foto: iStock, Freepik

Surse articol: India.com, Vaastu Shastra

Articolul urmator
Lidia Fecioru ne spune ce să nu lăsăm niciodată pe masa din bucătărie, ca să evităm ghinionul
Lidia Fecioru ne spune ce să nu lăsăm niciodată pe masa din bucătărie, ca să evităm ghinionul
Test de potrivire: ce personalitate trebuie sa aiba iubitul tau?
Incepe quiz
Test de potrivire: ce personalitate trebuie sa aiba iubitul tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.