Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Ce datorii morale au zodiile

Joi, 09.02.2017
de Andreea Baluteanu

Diversitatea are rolul ei, iar diferenţele care există între semnele zodiacului sunt garanţia prosperităţii lumii în care trăim. De ce spunem asta? Pentru că fiecare zodie are o menire pe pământ, în virtutea căreia i-au fost dăruite calităţi, puteri magice care să o ajute să răzbească prin toate dificultăţile!

Noi îţi dezvăluim datoria morală a fiecărei zodii, scopul măreţ cu care a fost trimisă pe pământ!

Ce datorie morală trebuie să îndeplineşti în funcţie de zodie

Dacă simţi că viaţa ta nu are niciun sens, suntem aici să te contrazicem: iată care este menirea ta pe pământ!

femeie lider schita

Berbec

Nativii din zodia Berbec au fost dăruiţi cu inteligenţă, putere şi curaj din plin, aşa că rolul de lider le este asigurat. Cu toate acestea, temperamentul lor focos îi face uneori incompatibili cu această poziţie, aşa că le stă bine în formatori de opinie, în persoane care iau atitudine şi care le insuflă şi celor din jur forţă şi determinare. Să fie un sprijin pentru cei slabi în vremuri de restrişte este datoria morală a acestui semn!

Taur

Blajin, statornic şi muncitor, Taurul nu are aproape nimic în comun cu „fratele” său Berbec. Ceea ce nu înseamnă că datoria sa morală e mai puţin importantă. Aceşti nativi sunt renumiţi pentru faptul că extrag fericire din cele mai mărunte lucruri: gurmanzi, cu un gust deosebit pentru artă şi o înclinaţie către frumos, Taurii ar putea învăţa pe oricine să se bucure de micile plăceri ale vieţii. Datoria lor morală este să îndrepte oamenii spre sursele tangibile de bucurie şi răsfăţ, chiar şi în cele mai grele momente!

Gemeni

Vei recunoaşte uşor un nativ din zodia Gemeni: el e cel întovărăşit de cei mai mulţi prieteni, cel care vorbeşte cel mai tare, dar care este ascultat întotdeauna cu plăcere. Gemenii ştiu când să strecoare glume şi când să însufleţească şi descoperă întotdeauna vorbele cu cel mai puternic impact. Datoria lor morală este să binedispună, să şteargă riduri de supărare cu conversaţii spumoase şi să vindece lumea prin puterea cuvântului.

Rac

Cel mai sensibil semn zodiacal e responsabil cu dragostea! Racii îşi adoră familia şi îşi divinizează perechea, dar datoria lor morală este să răspândească iubire pe pământ! Au fost dăruiţi de divinitate nu doar cu una dintre cele mai plăcute firi din zodiac, ci şi cu o menire extrem de importantă: până la urmă, dacă dragoste nu e, nimic nu e!

Leu

Semn de foc, ca Berbecul, Leii au în plus faţă de deschizătorii zodiacului o generozitate impresionantă. Această calitate se adaugă puterii, pasiunii şi curajului, trăsături specifice semnelor de foc, şi îi transformă în cei mai buni lideri. Datoria morală a Leilor este să conducă, dar nu doar cu capul, ci şi cu sufletul. Farmecul lor personal atrage mulţimile, dar interesul pe care îl au în a asigura binele tuturor este cel care îi transformă în conducătorii perfecţi.

Fecioară

Perfecţionistă şi atentă, Fecioara se descurcă de minune în situaţiile care presupun rutină, dar şi un nivel extraordinar de mare de concentrare. Tocmai de aceea, menirea ei este să descopere, să asigure progresul prin muncă statornică, susţinută. Va avea rezultate excepţionale într-un laborator, căutând leacul împotriva cancerului, sau într-o misiune spaţială, dezvăluind cele mai ascunse taine ale Universului.

femeie in laborator

Balanţă

Inteligente, rafinate şi extrem de dedicate, Balanţele au una dintre cele mai importante datorii morale: aceea de a asigura dreptatea. Cu firea lor nepărtinitoare, nativele dau dovadă de obiectivitate, dar au şi curajul de a-şi impune principiile. Pot părea nehotărâte, dar, de fapt, ele depun eforturi susţinute pentru a-şi îndeplini menirea: aceea de a decide care este cea mai bună cale şi cel mai bun principiu de urmat.

Scorpion

Dacă ai avut vreodată de-a face cu răzbunarea aprigă a unui Scorpion, ştii deja că ferocitatea acestui nativ este de-a dreptul terifiantă. Datoria lor morală este aceea de a lupta împotriva inamicilor umanităţii, de a distruge forţele care se opun şi de a-i apăra pe cei mulţi: cu greu ai putea găsi o minte, un suflet sau o pavăză mai puternică atunci când intenţiile Scorpionului sunt dirijate în direcţia potrivită.

Săgetător

Tot semn de foc, Săgetătorul e la rândul său plin de curaj, activ şi cu o personalitate pasională. Ceea ce îl deosebeşte însă de Leu şi Berbec este optimismul cuceritor, contagios şi radiant. Datoria morală a Săgetătorului este să insufle speranţă, chiar şi când pare că toate drumurile s-au închis. Într-adevăr, este singurul nativ care poate discerne luminiţa de la capătul tunelului!

Capricorn

Dotat cu ambiţii mari şi cu o forţă statornică, răbdătoare, de nezdruncinat, precum toate semnele de pământ, Capricornul are drept datorie morală construcţia unui viitor mai bun. Aceşti nativi sunt dăruiţi nu doar cu inteligenţa, dar şi cu consecvenţa de a pune piatră pe piatră, cu puterea de a o lua mereu de la început şi cu capabilitatea de a discerne şi de a ţinti spre înălţimi: exact persoana de care avem nevoie pentru a evolua.

Vărsător

Zodia Vărsător este unul dintre semnele permanent îndrăgostite de schimbare. Mobil, independent, Vărsătorul are o viziune puternică, ceea ce îi conturează datoria morală: aceea de a asigura progresul umanităţii. Vărsătorii nu se tem să lupte, să lanseze idei şi să caute noi orizonturi, toate cu un singur scop: acela de a asigura evoluţia. Deşi nu Vărsătorul este cel care impune progresul, cu siguranţă e mintea creatoare care îl trasează şi face primii paşi către el.

femeie cu inima

Peşti

Mulţi astrologi consideră că Peştii sunt o întruchipare a tuturor celorlalte semne şi că rolul lor în lume e cu adevărat măreţ. Toleranţi, plini de bunătate şi de empatie, aceşti nativi au datoria morală de a salva, de a se orienta şi către cei slabi şi de a-i ajuta să îşi depăşească dificultăţile. Doar ei au ochiul format pentru a detecta nevoia, dar şi capacitatea supremă de a-i înţelege pe toţi şi de a reuşi astfel să îi salveze din cele mai adânci prăpăstii.

Tu ce părere ai? Crezi că ţi-ai îndeplinit până acum datoria morală asociată zodiei tale?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (13)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!