Ce face o domnișoară de onoare la nuntă? Iată zece mărturisiri jenante!

Ce face o domnișoară de onoare la nuntă? Iată zece mărturisiri jenante!

Viorica Ghinea, redactor

Dacă ai fost aleasă să fii domnișoară de onoare la o nuntă, cu siguranță îți dorești să știi ce ai de făcut la eveniment. Pregătește-te să îi fii alături miresei în moduri la care nici măcar nu te-ai gândit până acum.

Nu ne crezi? Mărturisirile a zece fete care au ocupat acest „post” special te vor surprinde. Citește ce face o domnișoară de onoare la nuntă!

Ce face o domnișoară de onoare la nuntă

Pentru a nu fi luată prin surprindere la marele eveniment care te așteaptă, află ce face o domnișoară de onoare la nuntă!

1. „A trebuit să îi trag părul pe spate când i s-a făcut rău cu o noapte înainte de nuntă. Mi-a spus că este de la emoții, dar cred că era de la cele șase shoturi de vodcă pe care le-a băut într-o oră.” Raquel T. (31 de ani)

2. „Am mers de opt ori cu ea la baie în timpul nunții și i-am ridicat rochia cu ambele mâini pentru a-și face nevoile. Bineînțeles că a fost stropită și rochia mea de domnișoară de onoare. N-o voi mai purta niciodată!Teresa W. (30 de ani)

3. „Mireasa mi-a spus să stau pe ringul de dans și să mă asigur că petrecerea o să meargă bine toată noaptea. Asta înseamnă că a trebuit să dansez mult cu unchii și cavalerii de onoare, toți beți. Chiar și cu bunicul ei, care a tot pus mâna pe mine în timpul dansului.Claire G. (24 de ani)

4. „Cu o oră înainte de nuntă, nu găsea nimeni mirele. Cavalerii de onoare spuneau că are telefonul închis și că nu știu nimic de el. M-am descălțat și am alergat pe stradă ca să-l găsesc. L-am găsit în final dormind în mașina lui.Fay K. (29 de ani)

5. „Rochia ei de mireasă era prea mică, ceea ce este cea mai mare problemă pe care o poți avea cu câteva minute înainte să te căsătorești. Pentru a o ajuta să se îmbrace, a trebuit să fiu creativă cu acele de siguranță și cu banda adezivă.Veronica B. (28 de ani)

6. „Mama miresei voia să se implice peste tot și să facă multe schimbări. Mireasa m-a rugat să o îndepărtez, așa că a trebuit să o iau deoparte la o discuție și să îi spun să plece o perioadă scurtă. A fost ciudat. Probabil că mama ei mă urăște și acum.Kendra L. (28 de ani)

7. „Am prins buchetul în mod corect. Nu că aș fi crezut că o să dea norocul peste mine, dar l-am prins. Mireasa a alergat la mine și mi l-a luat din mâini. Își dorea să îl prindă verișoara ei, pentru a se logodi. I l-am dat înapoi, dar m-am simțit frustrată pentru că 200 de persoane priveau scena asta.Clarissa U. (23 de ani)

8. „Aveam mâinile băgate într-un coș mare de gunoi la nouă seara. Miresei i-a alunecat verigheta de pe deget și a crezut că a căzut în gunoi. Eu am fost persoana care trebuia să caut și să găsesc.” Jessica K. (27 de ani)

9. „Aveam sutienul perfect, dar, cum mireasa avea mâncărimi de la al ei, mi l-a cerut. Așa am stat toată noaptea fără sutien.”  Rachel E. (29 de ani)

10. „A trebuit să țin guma miresei între fotografii. Putea să își ia una nouă, dar a insistat să o țin și să i-o înapoiez pe cea mestecată deja. A fost scârbos.” Dana H. (27 de ani)

Acum știi ce face o domnișoară de onoare la nuntă, așa că s-ar putea să stai puțin pe gânduri înainte de a accepta oferta miresei. Tu ai face astfel de compromisuri?

Citește și 14 mărturisiri din noaptea nunții.

Articolul urmator
Cinci mari evenimente pe care Baba Vanga le-a prezis pentru anul 2023
Cinci mari evenimente pe care Baba Vanga le-a prezis pentru anul 2023

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.