Ce încearcă toamna să îți transmită? Alege un card și află!

Ce încearcă toamna să îți transmită? Alege un card și află!

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Fiecare anotimp poartă cu sine o energie străveche, care ne poate servi ca ghid în călătoria noastră spirituală. Toamna este anotimpul înțelepciunii și al înțelegerii profunde a vieții. Luminile ei schimbătoare poartă mesaje ce vorbesc despre evoluție, vindecare, noi începuturi, uniune sau roadele iubirii, pentru că toamna este un timp al împlinirii. Totodată, toamna este anotimpul în care trebuie să îmbrățișăm prezentul, cu toate tainele și miracolele sale.

Putem face lucrurile în felul nostru, dar nu strică să ne lăsăm ghidați de forțele mai profunde ale universului. Pentru aceasta, este de ajuns să alegeți unul dintre cele trei carduri: fiecare imagine poartă o semnificație aparte. Haideți să descoperim împreună ce mesaj încearcă să ne transmită toamna! 

1. Ești pregătită să te eliberezi emoțional

Dacă ai ales acest card, înseamnă că ești pregătită pentru o schimbare importantă în viața ta. Poate că în ultimul timp ai simțit că ceea ce faci nu ți se potrivește, ai fost copleșită de tristețe și nemulțumire sau te-ai simțit captivă în propria existență.

Mesajul toamnei este că a venit vrema să-ți eliberezi emoțiile și să-ți dai voie să trăiești cu adevărat. Acest lucru nu este ușor și vine cu mari sacrificii. Întocmai ca o cură de detoxificare, te va da peste cap la început, dar această schimbare este absolut necesară pentru sănătatea ta emoțională. 

Vei plânge mai mult sau vei avea crize de furie nejustificate, vei simți disperare, urmată de stări de euforie, frica îți va da târcoale și tristețea te va invada, dar toate acestea sunt semnele unei eliberări emoționale de mult așteptate.

2. E timpul să lași trecutul deoparte

Acest card ascunde un mesaj esențial al toamnei: este vremea să-ți dai drumul, să nu te mai agăți de trecut, să mergi mai departe. Situația în care te afli înseamnă stagnare și neputință, chiar dacă îți dă un sentiment de siguranță.

Nu te mai poți complace în zona ta de confort, deoarece sufletul tău vrea să evolueze. Este adevărat că frica te ține în loc și viitorul pare încărcat de riscuri și amenințări. Teama de a pierde ceea ce iubești te paralizează, iar gândul că trebuie să depășești obstacole foarte mari îți retează aripile. Dar energia ta profundă, adormită de multă vreme, începe să se trezească și nimic n-o poate opri.

Situațiile sau relațiile toxice trebuie depășite la un moment dat. Înainte să te cuprindă nefericirea sau să-i rănești pe cei din jur, cântărește-ți bine opțiunile și ia o hotărâre. Toamna îți dă undă verde să mergi mai departe.

3. Trebuie să-ți înfrunți temerile

Dacă ai ales această imagine, înseamnă că trebuie să te reconectezi cu destinul. Poate că ai fost multă vreme captivă într-o relație marcată de nefericire, în provocări care revin de multiple ori și te-ai întrebat ce este cu acest cerc de negativitate și greutăți care ți se întâmplă la intervale regulate.

Dacă nu știi răspunsul, poate este vremea să privești către trecut. E posibil ca unele experiențe din trecut să fi rămas nevindecate. Pentru a merge mai departe și a-ți făuri destinul pe care îl visezi, este necesar să închizi rănile vechi.

Trebuie să înveți să identifici cauzele, să înțelegi că tot ceea ce ți se întâmplă este doar efectul unor probleme rămase nerezolvate. Asta înseamnă să-ți înfrunți temerile și demonii și să realizezi care sunt lucrurile ce trebuie schimbate la tine și lecțiile ce trebuie învățate din trecut.

Surse foto: Pixabay

Articolul urmator
În ce locuri din Europa să mergi toamna, dacă vrei să te bucuri mai mult de vară
În ce locuri din Europa să mergi toamna, dacă vrei să te bucuri mai mult de vară
Ce fantomă celebră încearcă să ia legătura cu tine?
Incepe quiz
Ce fantomă celebră încearcă să ia legătura cu tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.