Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Ce încearcă toamna să îți transmită? Alege un card și află!

Luni, 16.09.2019
de Otilia Geavlete

Fiecare anotimp poartă cu sine o energie străveche, care ne poate servi ca ghid în călătoria noastră spirituală. Toamna este anotimpul înțelepciunii și al înțelegerii profunde a vieții. Luminile ei schimbătoare poartă mesaje ce vorbesc despre evoluție, vindecare, noi începuturi, uniune sau roadele iubirii, pentru că toamna este un timp al împlinirii. Totodată, toamna este anotimpul în care trebuie să îmbrățișăm prezentul, cu toate tainele și miracolele sale.

Putem face lucrurile în felul nostru, dar nu strică să ne lăsăm ghidați de forțele mai profunde ale universului. Pentru aceasta, este de ajuns să alegeți unul dintre cele trei carduri: fiecare imagine poartă o semnificație aparte. Haideți să descoperim împreună ce mesaj încearcă să ne transmită toamna! 

1. Ești pregătită să te eliberezi emoțional

Dacă ai ales acest card, înseamnă că ești pregătită pentru o schimbare importantă în viața ta. Poate că în ultimul timp ai simțit că ceea ce faci nu ți se potrivește, ai fost copleșită de tristețe și nemulțumire sau te-ai simțit captivă în propria existență.

Mesajul toamnei este că a venit vrema să-ți eliberezi emoțiile și să-ți dai voie să trăiești cu adevărat. Acest lucru nu este ușor și vine cu mari sacrificii. Întocmai ca o cură de detoxificare, te va da peste cap la început, dar această schimbare este absolut necesară pentru sănătatea ta emoțională. 

Vei plânge mai mult sau vei avea crize de furie nejustificate, vei simți disperare, urmată de stări de euforie, frica îți va da târcoale și tristețea te va invada, dar toate acestea sunt semnele unei eliberări emoționale de mult așteptate.

2. E timpul să lași trecutul deoparte

Acest card ascunde un mesaj esențial al toamnei: este vremea să-ți dai drumul, să nu te mai agăți de trecut, să mergi mai departe. Situația în care te afli înseamnă stagnare și neputință, chiar dacă îți dă un sentiment de siguranță.

Nu te mai poți complace în zona ta de confort, deoarece sufletul tău vrea să evolueze. Este adevărat că frica te ține în loc și viitorul pare încărcat de riscuri și amenințări. Teama de a pierde ceea ce iubești te paralizează, iar gândul că trebuie să depășești obstacole foarte mari îți retează aripile. Dar energia ta profundă, adormită de multă vreme, începe să se trezească și nimic n-o poate opri.

Situațiile sau relațiile toxice trebuie depășite la un moment dat. Înainte să te cuprindă nefericirea sau să-i rănești pe cei din jur, cântărește-ți bine opțiunile și ia o hotărâre. Toamna îți dă undă verde să mergi mai departe.

3. Trebuie să-ți înfrunți temerile

Dacă ai ales această imagine, înseamnă că trebuie să te reconectezi cu destinul. Poate că ai fost multă vreme captivă într-o relație marcată de nefericire, în provocări care revin de multiple ori și te-ai întrebat ce este cu acest cerc de negativitate și greutăți care ți se întâmplă la intervale regulate.

Dacă nu știi răspunsul, poate este vremea să privești către trecut. E posibil ca unele experiențe din trecut să fi rămas nevindecate. Pentru a merge mai departe și a-ți făuri destinul pe care îl visezi, este necesar să închizi rănile vechi.

Trebuie să înveți să identifici cauzele, să înțelegi că tot ceea ce ți se întâmplă este doar efectul unor probleme rămase nerezolvate. Asta înseamnă să-ți înfrunți temerile și demonii și să realizezi care sunt lucrurile ce trebuie schimbate la tine și lecțiile ce trebuie învățate din trecut.

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (7)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Trei zodii de femei frumoase și deștepte (98167 vizite)
  2. Primele semne care îți spun că restaurantul în care ai intrat îți va oferi mâncare proastă (6041 vizite)
  3. Dramă în România! Tamara Buciuceanu-Botez a fost internată de urgență! (5093 vizite)
  4. Ce este al treilea ochi și care sunt semnele care îți arată că l-ai activat (4082 vizite)
  5. Alertă alimentară fără precedent în România: 17 amenzi și 7 restaurante din mall închise în urma unui control sever (4021 vizite)
  1. Alertă alimentară fără precedent în România: 17 amenzi și 7 restaurante din mall închise în urma unui control sever (nota 4.8)
  2. Avertizare ANM de ultimă oră: ploi abundente, frig crâncen și intensificări ale vântului (nota 4.7)
  3. Rugăciunea care te scapă de blesteme și farmece dacă o rostești azi, de Sfântul Ciprian. Toți creștinii trebuie să o știe! (nota 4.5)
  4. Dramă în România! Tamara Buciuceanu-Botez a fost internată de urgență! (nota 4.4)
  5. Ce este al treilea ochi și care sunt semnele care îți arată că l-ai activat (nota 4.3)
  1. Se deschide Baby Boom Show – ediţia de toamnă - 17-20 octombrie, la Romexpo (0 comentarii)
  2. 8 mesaje de la Dumnezeu. Ce vrea El să știi despre viață (0 comentarii)
  3. Dramă în România! Tamara Buciuceanu-Botez a fost internată de urgență! (0 comentarii)
  4. Becurile economice te ajută să economisești bani! Uite care sunt cele mai bune (0 comentarii)
  5. Trei zodii de femei frumoase și deștepte (0 comentarii)

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!