Ce înseamnă când visezi lumânări

Marţi, 19.04.2016
de Viorica Ghinea

Lumânarea, la fel ca orice sursă de lumină, este un simbol încărcat de semnificaţii. Ea nu are un rol special doar în viaţa reală, ci şi în experienţele onirice. Dacă te-a tulburat un astfel de vis în ultima perioadă, descoperă ce înseamnă când visezi lumânări şi la ce te poţi aştepta în viaţa de zi cu zi!

Ce înseamnă când visezi lumânări

Dacă ai visat o singură lumânare arzând în întuneric, înseamnă că îţi poţi face speranţe în privinţa unui lucru la care speri de ceva vreme. Mai multe lumânări apărute în vis simbolizează un eveniment care îţi va produce bucurie şi care te va apropia de cei din jur.

Atunci când visezi că aprinzi lumânări în vis, înseamnă că ai învăţat o lecţie importantă şi că eşti pregătită să treci la un alt nivel. Este momentul să renunţi la unele dintre vechile tale principii şi idei deoarece nu îţi mai sunt de folos. Trebuie să vezi viaţa cu alţi ochi de acum încolo.

Aşteaptă-te la o schimbare frumoasă în viaţa ta, dacă lumina lumânării te-a condus spre un loc frumos ori dacă te-a scos dintr-unul neplăcut.

Dacă în vis ţii în mână o lumânare stinsă, înseamnă că ceea ce îţi doreşti nu ţi se va îndeplini. De asemenea, acest vis semnifică şi faptul că lipseşte ceva din viaţa ta şi că trebuie să îţi găseşti rostul pe lume pentru a umple acel gol.

O lumânare înfiptă într-un tort simbolizează teama ta că ai rămas fără ajutor divin. În subconştientul tău te temi să nu ceri ajutor ori să nu te căieşti prea târziu pentru anumite lucruri.

Ai aprins o lumânare pentru a scăpa de întuneric ori de ceva înfricoşător? Este semn bun. Înseamnă că eşti capabilă să treci cu bine peste probleme şi să găseşti calea cea dreaptă în viaţă.

Dar ce înseamnă când visezi lumânări aprinse pe timp de zi? Acest simbol nu este pozitiv precum cel de mai sus, ci îţi atrage atenţia. Trebuie să devii independentă şi să nu aştepţi mereu ca cei din jur să te ajute atunci când ai o problemă. Este momentul să progresezi.

O lumânare neaprinsă denotă faptul că te simţi dezamăgită şi respinsă. Adevărul este că nu îţi foloseşti tot potenţialul pentru a reuşi în viaţă.

Ce înseamnă când visezi că priveşti o lumânare în timp ce arde şi se topeşte? Îţi este frică de trecerea timpului şi de efectele ei asupra ta: îmbătrânire, boli şi moarte.

Dacă te întrebi ce înseamnă când visezi lumânări roşii, află că nu oferi o sansă unei relaţii. Refuzi ideea înainte de a investi timp pentru a cunoaşte mai bine o persoană de sex opus.

Ceara de lumânări indică faptul că ai nevoie de o pauză pentru a-ţi limpezi mintea. Doar aşa vei putea să priveşti lucrurile în mod obiectiv şi să iei o decizie care să te avantajeze pe termen lung.

Acum, că ai aflat ce înseamnă când visezi lumânări, îţi va fi mai uşor să interpretezi acest simbol oniric de o însemnătate aparte. Nu este atât de greu să găseşti în viaţă drumul pe care trebuie să mergi, dar trebuie să fii atentă la semnele pe care ţi le transmite subconştientul tău.

Citește și ce înseamnă când visezi fantome, dar și când îți apare în vis persoana iubită!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (9)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!