Ce să faci de Sărbători dacă rămâi în București

Ce să faci de Sărbători dacă rămâi în București

Redactor Divahair.ro

Rămâi în București de Sărbători? Atunci, indiferent de vreme, cu siguranță îți vei dori să nu stai doar în casă. Dar ce îți rămâne de făcut când aproape toată lumea este plecată? I-ați partenerul de cuplu sau cel mai apropiat prieten și porniți într-o aventură prin București.

O zi de jocuri și adrenalină

Dar nu orice fel de jocuri ci o aventură într-un escape room, urmată de un joc de squash. Pachetul ”Let’s play!”, de la complice.ro este perfect pentru a petrece Sărbătorile într-un mod unic.

Veți trăi astfel o experiență completă de evadare din casa Mystery Rooms Escape, un loc cu adevărat misterios din București. Veți începe aventura din Childhood – o camera care, contrar numelui, nu este o camera pentru copii dar poate sa fie refugiul pentru fiecare adult. Veți continua apoi experiența de evadare în Journey, una dintre camerele cu cel mai ridicat nivel de dificultate!

Apoi după experiența evadării din camerele secrete vă veți distra copios jucând badminton și squash. Așadar ești pregătit pentru aventură?

Jocuri și relaxare

Dacă îți dorești un mod mai relaxat de a petrece timpul liber, poți alege pachetul Cișmigiu escape care este ideal pentru cupluri.

Pachetul pe care-l găsești tot pe complice.ro cuprinde un pranz delicios, format din antreu și desert, la alegere, din meniul a la carte, savurat în restaurantul Hotelului Epoque de 5 stele, o plimbare prin Cișmigiu și o evadare din casa Mystery Rooms Escape. Scopul? Distracția este garantată! Momentele în care se găsesc soluțiile misterelor și în care secretele sunt deslușite unul câte unul sunt de neprețuit!

Ia masa în oraș alături de prieteni sau de partenerul de cuplu

Vrei să petreci timp de calitate alături de prieteni, sau chiar de partenerul de cuplu? Ieșiți la restaurant. Bucureștiul este plin de localuri, astfel încât poți găsi un restaurant pe gustul tău. Iată cateva idei din care să te inspiri!

1. Hanu' lui Manuc, singurul han funcțional din Europa

Restaurantul Hanu’ lui Manuc, singurul han tradițional funcțional din Europa dă pulsul Capitalei, servind drept restaurant, hotel, cafenea, cramă și chiar scenă de spectacole. Dacă vrei să evadezi din rutina zilnică și să ai amintiri de neuitat de Sărbători, te invităm să treci pragul acestui restaurant care te va purta înapoi în timpul boierilor, domnițelor, negustorilor și târgoveților. Aici vei putea savura preparate tradiționale, gătite după rețete vechi de secole.

2. Caru’ cu bere, sufletul Bucureștiului

Caru’ cu bere este un alt restaurant cu specific românesc, unde te poți bucura de preparate tradiționale. Știai că de-a lungul timpului aici au luat masa numeroase personalități precum: I.L. Caragiale, George Coșbuc, Prințul Moștenitor al Japoniei sau trupa The Rolling Stones? Dacă nu l-ai vizitat încă, este momentul să o faci.

3. Delicatese mediteraneene la Trattoria Buongiorno

Dacă te-ai plictisit de preparatele tradiționale românești, atunci poți încerca preparatele mediteraneene de la unul dintre restaurantele Trattoria Buongiorno, din București. Vei avea ocazia să faci o călătorie culinară în zona mediteraneană, din zona Italiei, țara pastelor și a pizzei.

4. Restaurant Pescăruș, pentru cei care adoră peștele

Restaurantul Pescăruș este ideal pentru cei care s-au săturat deja de mâncărurile grele specifice sezonului și vor să se răsfețe cu preparate ușoare. Aici te așteaptă un meniul à la carte cu cele mai bune preparate mediteraneene, pescărești alături de preparate românești și internaționale, astfel încât ai ocazia de a alege dintr-o mare varietate de pește preparat în diferite feluri.

Articolul urmator
Te poți împărtăși dacă nu ai ținut post? Ce spune Biserica
Te poți împărtăși dacă nu ai ținut post? Ce spune Biserica
Ce cadou sa-i iei iubitului de Sarbatori?
Incepe quiz
Ce cadou sa-i iei iubitului de Sarbatori?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.