Ce să pui sub pernă când dormi ca să te îmbogățești

Ce să pui sub pernă când dormi ca să te îmbogățești

Anca Marcus

În căutarea unor buzunare mai pline și a unui cont bancar mai vesel, mulți se întorc către Feng Shui, o practică misterioasă care promite atragerea prosperității. Deși unele persoane ridică din sprâncene când aud despre Feng Shui, nu putem nega că astfel de practici pot avea un impact semnificativ asupra vieții noastre, inclusiv asupra finanțelor. Însă, hai să descoperim mai multe despre cum să atragi banii în viața ta. 

Ce să pui sub pernă ca să atragi banii în viața ta

Una dintre tehnicile interesante ale Feng Shui pentru aducerea prosperității în viața ta implică scrierea unor dorințe legate de bani pe o simplă bucată de hârtie, pe care să o pui sub pernă înainte de culcare.  

Deși sună ca un fel de magie, ai încredere în proces. Cu o privire critică, poți considera că e doar o modalitate de a-ți aminti că trebuie să plătești facturile. Dar așa cum susține Feng Shui, intenția contează!

Așa că, să scriem: "Banii curg către mine ca un râu nesecat!" și să punem hârtia sub pernă.

Cine știe, poate că noaptea trecută, trezindu-ne într-un acces de somnambulism, am lansat intenția universului de a ne trimite o sumă de bani în cont.

Zâmbind către manifestarea banilor 

două mâini care numără bani și o agendă pe masă

În timp ce visăm la muntele de bani care să ne acopere patul, să nu uităm să zâmbim. Zâmbetul este un magnet pentru lucruri bune și bani!

Deci, înainte de a intra în lumea viselor, zâmbește și imaginează-ți cum plutești pe o piscină plină de bancnote.

Și acum, peste noapte, lasă puterile universului să lucreze. Subconștientul tău va face schimb de mesaje secrete cu „lumea banilor”, iar dimineața, cine știe, s-ar putea să te trezești cu o idee genială pentru a-ți multiplica economiile.

Deci, relaxează-te, visează cu ochii deschiși și lasă „puterile magice ale patului” să te ajute să-ți împlinești dorințele financiare.

Și apropo, în Feng Shui, camera ta joacă un rol important în atragerea prosperității. Curățenia și ordinea sunt esențiale.

Așa că, dacă dorești să atragi prosperitatea în viața ta, fă un efort pentru a-ți păstra camera ordonată. 

Ce alte obiecte poți pune sub pernă pentru prosperitate?

fată care doarme într-un pat cu așternut alb

1. O monedă norocoasă:

Monedele chinezești norocoase, cunoscute și sub numele de "Yuan Bao," au o lungă tradiție în aducerea prosperității. Aceste monede au o gaură în centru și pot fi găsite în diferite dimensiuni. Plasând una sub pernă, poți atrage bunăstarea și abundența în viața ta. Fii pregătit/ă să te trezești cu idei financiare inovatoare și o creștere a resurselor tale.

2. Cristale cu energie pozitivă:

Cristalele precum citrinul sau ametistul sunt cunoscute pentru proprietățile lor de atragere a energiei pozitive și a banilor. Citrinul este asociat cu energia soarelui și prosperitatea financiară. Poți așeza o bucată mică de citrin sub pernă pentru a te conecta cu vibrațiile sale pozitive. Ametistul, pe de altă parte, este asociat cu claritatea mentală și luarea deciziilor înțelepte, ceea ce poate sprijini gestionarea eficientă a finanțelor tale.

3. O pană de păun:

În Feng Shui, penele de păun sunt considerate aducătoare de noroc și prosperitate. Plasează o mică pană de păun sub pernă pentru a atrage energiile pozitive ale acestui simbol. Se spune că aceasta poate aduce cu sine o viziune clară asupra oportunităților financiare și a posibilităților de creștere a averii tale.

4. O poză cu tine fericit/ă și prosper/ă:

Imaginația ta are un puternic impact asupra realității tale. Așadar, sub pernă, poți pune o fotografie în care tu ești fericit/ă și prosper/ă. Fie că este o imagine din trecut sau o creație proprie care reflectă starea ta dorită, aceasta poate servi ca o amintire constantă a obiectivelor tale financiare. Te vei trezi cu o atitudine mai pozitivă și inspirată pentru a-ți construi prosperitatea.

Deci, așează-ți afirmațiile, zâmbește către viitorul tău bogat, curăță-ți camera și adaugă câteva elemente feng shui sub pernă. Cine știe ce aventuri financiare te așteaptă în lumea viselor tale?

Trucuri Feng Shui care te ajuta sa atragi iubirea in viata ta

Surse foto: Pexels, Pexels, Pexels

Surse articol: Quora, Times of India, Pillow Cubes

Articolul urmator
Părintele Necula: "Opriți relația când dragostea celuilalt vă fură liniștea"
Părintele Necula: "Opriți relația când dragostea celuilalt vă fură liniștea"
Ce sanse ai sa te imbogatesti?
Incepe quiz
Ce sanse ai sa te imbogatesti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.