Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Ce inseamna cand visezi ca moare cineva

Alexa Galgau

Unul dintre cele mai înspăimântătoare vise pe care le poți avea este acela în care moare cineva cunoscut. Lucrurile sunt cu atât mai înfricoșătoare dacă acel cineva este o persoană pe care o iubești. Cei mai mulți oameni se întreabă dacă poate fi vorba despre previziuni și ajung să se agite mult din cauza unor astfel de vise morbide sau chiar să nu mai doarmă bine noaptea.

Dacă ai avut și tu această experiență neplacută, află ce înseamnă când visezi că moare cineva.

Ce înseamnă când visezi că moare cineva-fată care plânge

Când moare cineva în vis: e de bine sau de rău?

Ți s-a întâmplat să te trezești asudată și cu inima bătându-ți nebunește din cauza unui vis în care moare cineva drag? Deși este o experiență devastatoare din punct de vedere emoțional, acest vis este unul foarte comun și aproape oricine îl are măcar o dată în viață.

Visul despre moarte îți dă o senzație sumbră care te urmărește toată ziua și se poate întâmpla chiar să crezi că este o previziune neagră despre viitor. Totuși, experții în oniromanție spun că decesul în vis nu are nicio legătură cu moartea adevărată din viața reală, ci este un simbol al unei schimbări. În fond, pentru ca noul să se nască, trebuie ca vechiul să "moară", nu? 

Ce înseamnă când visezi că îți moare iubitul/a?

Cele mai marcante vise sunt cele în care îți moare o persoană apropiată. Atunci când ai o astfel de experiență în somn, trebuie să te întrebi de fiecare dată: "Ce reprezintă persoana respectivă pentru mine?". Răspunsul la această întrebare este cheia interpretării unui astfel de vis morbid. De exemplu, dacă visezi că îți moare iubitul, este foarte posibil ca subconștientul să îți spună că relația voastră se destramă. Ceea ce reprezintă el pentru tine - iubirea - suferă o schimbare majoră. 

Ce înseamnă când îți visezi părinții murind

Unii oameni își visează părinții murind, deși aceștia sunt încă în viață în realitate. Într-adevăr, este foarte greu să treci peste impactul emoțional al acestui vis. Dar dacă reușești să o faci, ai putea să constați că de fapt el arată că TU te-ai schimbat, putând fi un simbol fie pentru un nou statut care îți dă independență, fie pentru relația ta cu părinții, care s-a modificat substanțial din cauza unor noi circumstanțe (în bine sau în rău). Aceeași semnificație o are și dacă visezi că ți-a murit soacra, pentru că, în subconștientul tău, este ”marcată” ca fiind persoană la fel de apropiată pentru tine, cât este și pentru partenerul tău de viață.

Ce înseamnă când visezi că îți moare un copil

Atunci când visezi că moare un copil, înseamnă că este momentul să lași deoparte imaturitatea și să fii mai responsabilă. Cu atât mai greu de suportat sunt visele în care propriii copii mor, însă acestea arată faptul că cei mici sunt supuși schimbării și descoperirii de sine. Un părinte se poate simți neputincios atunci când copilul crește și devine tot mai independent și doritor de libertate, ceea ce se reflectă printr-un vis în care acesta moare. 

Ce înseamnă când visezi că o persoana care a murit e îngropată din nou

ce înseamnă când visezi că moare cineva-piatra de mormant

Există și alte variațiuni ale visului sumbru în care cineva moare. De exemplu, se poate întâmpla să visezi că o persoană care a murit demult este îngropată din nou, ceea ce arată că acest om drag s-a stins fără ca tu să îți fi luat rămas bun de la el. Este foarte posibil să fi existat o problemă nerezolvată între voi, niște vorbe nerostite sau niște sentimente neexprimate. De aceea, îți dorești să fi avut mai mult timp la dispoziție pentru a încheia situația, măcar din punct de vedere emoțional. 

Ce înseamnă când visezi că cineva își înscenează moartea

Dacă visezi că cineva își înscenează moartea, înseamnă că ai aflat ceva nou despre persoana respectivă. Este posibil să își dea arama pe față și să îți dai seama că nu este persoana care îți imaginai tu că e. În schimb, dacă tu ești cea care își înscenează moartea, înseamnă că ești în căutarea unui nou început, că ai nevoie de o nouă șansă. 

Dar, ce înseamnă când visezi că moare cineva necunoscut? Din cauza faptului că impactul emoțional nu este la fel de puternic ca în cazul unei persoane dragi care moare în vis, înseamnă că te simți detașată de schimbările care se petrec în jurul tău. E posibil ca subconștientul să îți semnaleze o stare de apatie care devine tot mai accentuată pe zi ce trece. 

Ce înseamnă când visezi că a murit cineva necunoscut

Moartea în vis înseamnă schimbare, iar faptul că tu visezi că a murit cineva necunoscut înseamnă că o situație neprevăzută și nemaiîntâlnită de tine se va ivi în viața ta. Nu uita însă că este vorba despre schimbări pozitive și că trebuie să îmbrățiezi aceste tranziții la o nouă viață cu optimism.

Ce înseamnă când visezi vie o persoană decedată

Cu siguranţă nici astfel de vise nu sunt foarte rare, mai ales după o anumită perioadă de timp de la un astfel de eveniment. Cu toate acestea, prezenţa în vis a unei persoane decedate arată amintirile rămase în subconştient, prin urmare nu ar trebui să avem o stare de nelinişte dacă avem şi astfel de vise. Iar dacă visezi că vorbești cu acea persoană, înseamnă că trebuie să fii cu băgare de seamă la anturajul tău, pentru că cineva dintre apropiați încearcă să îți pună bețe în roate.

Ce înseamnă când visezi că plângi că a murit cineva

Plânsul în vis are legătură cu reprimarea unor emoții în viața reală, emoții care se descătușează în starea de inconștiență. Conform dicționarelor de vise, plânsul în vis înseamnă că ai nevoie să îți exprimi mai bine sentimentele, pentru că, în viața conștientă nu ești lăsată. Dacă visezi că cineva moare și că tu plângi, atunci în viața ta va avea loc o schimbare majoră și că te afectează modul în care aceasta are loc. Ca o metaforă, este semnificația sentimentului că moare ceva în tine. Însă, nu lua în tragic acestă schimbare, ci gândește-te că orice provocare te schimbă, va face tranziția de la eu-l tău emoțional, la unul mai rece și mai calculat.

Ce înseamnă când visezi animale moarte

Când visezi animale moarte, atunci înseamnă că ai o frustrare sau un complez în legătură cu propria-ți persoană și că nu îți place deloc acest defect la tine. Ai vrea să te schimbi, însă nu poți și aici intervine cea de-a doua frustrare. 

Atunci când moare cineva în vis, subconștientul încearcă să îți spună ceva despre tine, nu despre persoanele din jur. O schimbare emoțională, o schimbare în viața de zi cu zi sau chiar o schimbare de ordin fiziologic - toate pot fi simbolizate în vis de moarte. Acum știi ce înseamnă când visezi că moare cineva, așadar nu te mai îngrijora, ci profită de ocazie și analizează-te!

Află ce înseamnă când visezi o persoană care a murit sau ce înseamnă când ai coșmaruri.

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (98)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!