Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Ce inseamna cand visezi ca moare cineva

Redactor Alexa Galgau

Dacă te-ai trezit dimineața după un coșmar îngrozitor și te întrebi ce înseamnă când visezi că moare cineva, află că acest lucru nu prevestește neapărat ceva rău. Chiar dacă poate părea înfricoșător un astfel de vis, nu este cazul să stai tot timpul cu gândul la el pentru că nu este un semn că se va și întâmpla în viața reală. Îți oferă un sentiment neplăcut, însă nu-l lăsa să-ți dea prea multe bătăi de cap. Află în continuare ce înseamnă când visezi că moare cineva!

Ce înseamnă când visezi că moare cineva

Când moare cineva în vis: e de bine sau de rău?

Ți s-a întâmplat să te trezești asudată și cu inima bătându-ți nebunește din cauza unui vis în care moare cineva drag? Deși este o experiență devastatoare din punct de vedere emoțional, acest vis este unul foarte comun și aproape oricine îl are măcar o dată în viață.

Visul despre moarte îți dă o senzație sumbră care te urmărește toată ziua și se poate întâmpla chiar să crezi că este o previziune neagră despre viitor. Totuși, experții în oniromanție ne lămuresc ce înseamnă când visezi că moare cineva, explicându-ne faptul că, decesul în vis nu are nicio legătură cu moartea adevărată din viața reală. El este un simbol al unei schimbări. În fond, pentru ca noul să se nască, trebuie ca vechiul să "moară", nu-i așa? 

Ce înseamnă când visezi că mori?

Conform site-ului bustle.com, moartea ta în vis simbolizează sfârșitul unei etape din viața ta și începerea unui nou ciclu. Poate fi vorba de o relație, un job, proiect sau orice altceva. Ceva se schimbă în interiorul tău, iar acest lucru va duce la apariția unor transformări foarte mari în existența ta. Chiar dacă în viața reală ți-e teamă să faci pasul cel mare spre o nouă experiență, subconștientul tău îți spune că trebuie să încerci, pentru că acesta este destinul tău. Așadar, nu mai sta să te gândești ce înseamnă când visezi că moare cineva și acel cineva ești tu. Nu ai de ce să-ți fie frică, schimbarea este singurul element constant în viață!

Ce înseamnă când visezi că cineva îți spune că vei muri?

Dacă îți apare cineva în vis și-ți spune că în curând vei muri, fie din cauza unei boli incurabile, fie accident, nu trebuie să intri în panică și nici s-o iei ca pe o neagră prevestire. Un astfel de vis în care visezi că cineva nu moare, dar îți spune că vei muri, înseamnă că o persoană pune presiune asupra ta să faci anumite schimbări în viață. Așadar nu o lua ca pe o veste tristă, ci gândește-te mai bine la deciziile pe care trebuie să le iei iei în viața reală.

Ce înseamnă când visezi că îți moare iubitul/a?

Cele mai marcante vise sunt cele în care îți moare o persoană apropiată. Atunci când ai o astfel de experiență în somn, trebuie să te întrebi de fiecare dată: "Ce reprezintă persoana respectivă pentru mine?". Răspunsul la această întrebare este cheia interpretării unui astfel de vis morbid. Așa cum am precizat anterior, când visezi că moare cineva, înseamnă că este timpul pentru o schimbare. Prin urmare, dacă visezi că îți moare iubitul, este foarte posibil ca subconștientul să îți spună că relația voastră se destramă. Ceea ce reprezintă el pentru tine - iubirea - suferă o schimbare majoră.

Ce înseamnă când îți visezi părinții murind

Unii oameni își visează părinții murind, deși aceștia sunt încă în viață în realitate. Într-adevăr, este foarte greu să treci peste impactul emoțional al acestui vis. Dar dacă reușești să o faci, ai putea să constați că de fapt el arată că TU ești cel care te-ai schimbat. Dacă tot te mai întrebi ce înseamnă când visezi că moare cineva drag, în cazul acesta părinții tăi, află că acest lucru îți poate indica fie un nou statut în această relație (de exemplu ai devenit mai independentă), fie o altă schimbare substanțială a legăturii tale cu părinții (în bine sau în rău). Aceeași semnificație o are visul în care îți moare soacra, pentru că, în subconștientul tău, este ”marcată” ca fiind persoană la fel de apropiată pentru tine, cât este și pentru partenerul tău de viață.

Ce înseamnă când visezi că îți moare un copil

Dacă te macină gândul ce înseamnă când visezi pe cineva că moare, probabil cu atât mai greu vei suporta visele în care proprii tăi copii mor. Nu-ți fie frică, însă, deoarece acestea îți arată faptul că cei mici sunt supuși schimbării și descoperirii de sine. Prin urmare, atunci când visezi că îți moare un copil, înseamnă că este momentul să lași deoparte imaturitatea și să fii mai responsabilă. Chiar dacă te simți neputincioasă și ai impresia că pierzi controlul asupra copilului tău, trebuie să știi că acesta a crescut și are nevoie de tot mai multă independență și libertate. Dacă ți-e greu să accepți acest lucru în viața reală, subconștientul va încerca să-ți transmită mesajul prin visul în care copilul tău moare.

Ce înseamnă când visezi că o persoana care a murit e îngropată din nou

Piatră de mormânt cu multe flori și candele

Dacă ți-ai dat acum seama ce înseamnă când visezi că moare cineva, trebuie să știi există și alte variațiuni ale acestui vis sumbru. De exemplu, se poate întâmpla să visezi că o persoană care a murit demult este îngropată din nou. Acest lucru arată de fapt că acest om drag s-a stins fără ca tu să îți fi luat rămas bun de la el. Este foarte posibil să fi existat o problemă nerezolvată între voi, niște vorbe nerostite sau niște sentimente neexprimate. De aceea, îți dorești să fi avut mai mult timp la dispoziție pentru a încheia situația, măcar din punct de vedere emoțional.

Ce înseamnă când visezi că cineva își înscenează moartea

Dacă visezi că cineva își înscenează moartea, înseamnă că ai aflat ceva nou despre persoana respectivă. Este posibil să își dea arama pe față și să îți dai seama că nu este persoana care îți imaginai tu că e. În schimb, dacă tu ești cea care își înscenează moartea, înseamnă că ești în căutarea unui nou început, că ai nevoie de o nouă șansă.

Dar, ce înseamnă când visezi că moare cineva necunoscut? Din cauza faptului că impactul emoțional nu este la fel de puternic ca în cazul unei persoane dragi care moare în vis, înseamnă că te simți detașată de schimbările care se petrec în jurul tău. E posibil ca subconștientul să îți semnaleze o stare de apatie care devine tot mai accentuată pe zi ce trece.

Ce înseamnă când visezi că moare cineva necunoscut?

Moartea în vis înseamnă schimbare, iar faptul că tu visezi că a murit cineva necunoscut înseamnă că o situație neprevăzută și nemaiîntâlnită de tine se va ivi în viața ta. Nu uita însă că este vorba despre schimbări pozitive și că trebuie să îmbrățiezi aceste tranziții la o nouă viață cu optimism.

Ce înseamnă când visezi vie o persoană decedată?

Probabil acum după ce ai aflat ce înseamnă când visezi că moare cineva, te simți puțin mai liniștit, știind că nu este neapărat ceva rău. Însă mai există și situația când visezi vie o persoană decedată. Cu siguranţă astfel de vise nu sunt foarte rare, mai ales după o anumită perioadă de timp de la nefericitul eveniment. Cu toate acestea, nu ar trebui să te neliniștești. Prezenţa în vis a unei persoane decedate arată că amintirile legate de acea persoană au rămas puternic înrădăcinate în subconştient.

În plus, dacă visezi că vorbești cu acea persoană, înseamnă că trebuie să fii cu băgare de seamă la anturajul tău, pentru că cineva dintre apropiați încearcă să îți pună bețe în roate.

Ce înseamnă când visezi că jelești pe cineva?

Femeie care se uita într-un geam și plânge

Plânsul în vis are legătură cu reprimarea unor emoții în viața reală, emoții care se descătușează în starea de inconștiență. Dacă atunci când visezi că cineva moare, înseamnă că vei avea parte de o schimbare, conform dicționarelor de vise, plânsul în vis înseamnă că ai nevoie să îți exprimi mai bine sentimentele. Cel mai probabil, în viața reală nu ești lăsată să te exprimi sau îți este teamă să faci asta.

Așadar, atunci când visezi că cineva moare și tu plângi, înseamnă că în viața ta va avea loc o schimbare majoră și că te afectează modul în care aceasta are loc. Ca o metaforă, este semnificația sentimentului că moare ceva în tine. Însă, nu lua în tragic acestă schimbare, ci gândește-te că orice provocare te schimbă, va face tranziția de la eul tău emoțional, la unul mai rece și mai calculat.

Ce înseamnă când visezi animale moarte

Subconștientul tău îți poate spune lucruri extrem de interesant despre tine. Dacă știi acum ce înseamnă când visezi că moare cineva, află că, dacă visezi animale moarte, atunci înseamnă că ai o frustrare sau un complex în legătură cu propria-ți persoană. Cel mai probabil nu ești foarte confortabilă cu prezența acestui defect la tine, dar nu poți face nimic pentru a-l elimina. Ai încercat să schimbi ceva la tine, dar nu ai reușit, iar în acest fel apare o nouă frustrare.

Ce înseamnă când visezi că moare cineva din familie?

Fiecare membru al familiei este extrem de important și are un loc aparte în sufletul tău. Probabil te întrebi ce înseamnă când visezi că cineva atât de drag ție moare, mai ales dacă este vorba de mama, tata sau sora/fratele tău. 

Dacă visezi că îţi moare mama, în realitate ceva se va schimba în mod pozitiv la tine. Îți vei îmbunătăți comportamentul față de ceilalți sau vei avea parte de anumite evenimente care te vor determina să te schimbi în bine.Vei fii mai blând, mai înţelegător şi mai bun cu oamenii din jurul tău.

Dacă visezi că îți moare tatăl, înseamnă că în viața reală trebuie să iei atitudine într-o anumită situație și lucrurile nu merg așa cum te așteptai.

Dacă sora ta moare în vis, acesta este un semn de mare provocare în viață, poate chiar de pierdere. Specialiștii spun că, atunci când visezi că cineva drag (sora ta) moare, este cazul să fii  puternic pentru a face față problemelor care pot apărea în viața ta. Nu vei primi ajutor din partea nimănui, va trebui să te descurci singură.

Dacă vrei să știi ce înseamnă când visezi că cineva drag ție moare și nu poți face nimic în privința asta, află că viziunea ta asupra vieții este pe cale să se schimbe. Vei privi altfel lucrurile și ți se vor întâmpla lucruri mai bune și mai frumoase.

În cazul în care visezi că moare un prieten apropiat, este posibil să treci în curând printr-o situație dificilă și să simți nevoia unui sprijin moral. În schimb, dacă visezi că moare cineva de care nu ești foarte apropiată, sunt șanse mari să câştigi o sumă mare de bani, fie din moştenire, fie din diverse contracte sau chiar de la loterie.

Atunci când moare cineva în vis, subconștientul încearcă să îți spună ceva despre tine, nu despre persoanele din jur. O schimbare emoțională, o schimbare în viața de zi cu zi sau chiar o schimbare de ordin fiziologic - toate pot fi simbolizate în vis de moarte. Acum știi ce înseamnă când visezi că moare cineva, așadar nu te mai îngrijora, ci profită de ocazie și analizează-te!

Citește și ce înseamnă când visezi o persoană care a murit sau ce înseamnă când ai coșmaruri!

Surse foto: Pixabay.com, Unsplash.com

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (104)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta