Ce inseamna cand visezi spital

Ce inseamna cand visezi spital

Cristina Tarziu

Aparitia unui spital in vis poate avea atat semnificatii directe - ai anumite probleme de sanatate, iti faci griji in privinta starii de sanatate a unei persoane dragi, ti-e teama de spitale, etc. - sau poate avea semnificatii indirecte, si anume sa reflecte anumite atitudini, trairi, sentimente. Spitalele semnifica atat boala, cat si sanatate, intr-un sens foarte larg. Din aceasta perspectiva, aparitia unui spital in vis poate fi cauzata de anumite dificultati sau situatii problematice cu care te confrunti la momentul respectiv, poate reprezenta incercarile tale de a rezolva anumite probleme, o situatie de criza si/sau necesitatea de a te „aduna", de a te „vindeca" urgent. Un astfel de vis poate aparea imediat dupa o cearta cu partenerul de cuplu , din nevoia de a repara cumva relatia, sau poate simboliza o relatie bolnava , „pe patul de moarte". Afla din randurile de mai jos ce inseamna cand visezi spital in cele mai comune ipostaze!
 
 

Spital in vis - diverse ipostaze si interpretarile lor


Alegerea de a merge la spital in vis semnifica faptul ca incerci sa faci anumite schimbari in viata ta pentru o stare emotionala, fizica, psihica mai buna sau pentru un stil de viata mai sanatos.

Operatiile sau alte proceduri medicale esuate pot simboliza frica ta fata de anumite interventii medicale planuite in viata reala, dar pot de asemenea sa insemne ca simti ca esuezi in tratarea / rezolvarea anumitor probleme.

Un vis in care iti este refuzata intrarea intr-un spital poate fi cauzat de frustrarea ta fata de incapacitatea de a rezolva anumite probleme presante. Te simti blocata, esti in criza si nu vezi nicio solutie de iesire.

Un spital abandonat in vis poate reprezenta un sentiment de deznadejde, de renuntare, dar si de desensibilizare in fata problemelor.

Daca visezi ca vizitezi o anumita persoana din viata ta in spital, fie relatia cu acea persoana sufera si are nevoie de vindecare, fie persoana in sine reprezinta un anumit aspect al vietii tale care trebuie remediat.

Daca te visezi lucrand intr-un spital, e foarte probabil ca in viata reala sa te simti sub multa presiune, sa fii afectata, obosita, coplesita de responsabilitati si de teama ca nu le poti duce la bun sfarsit.

Daca visezi ca esti pacienta intr-un spital, fie suferi de anumite afectiuni in viata reala, iti faci griji in legatura cu starea ta de sanatate sau pur si simplu cauti ajutor in jur pentru problemele tale, cauti persoane capabile sa le „vindece".

Daca visezi un pat de spital, ai nevoie de mai multa odihna pentru a-ti vindeca trupul si mintea sau pentru a gasi solutii la anumite probleme.

Daca in vis iti apare un institut de boli mintale, acest lucru semnifica faptul ca ai mare nevoie de odihna, ca mintea iti este coplesita de munca / griji / probleme. Poate insemna, de asemenea, ca te simti exclusa, umilita, ignorata.

Pasionata de semnificatia viselor? Descopera AICI 7 curiozitati despre vise!
Articolul urmator
Ce să pui sub pernă când dormi ca să te îmbogățești
Ce să pui sub pernă când dormi ca să te îmbogățești
Cu ce animal semeni cand te infurii?
Incepe quiz
Cu ce animal semeni cand te infurii?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (15)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.