Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Cea mai fericită zodie din această primăvară

Marţi, 21.02.2017
de Mihaela Onofrei

2017 este un an plin de provocări pentru majoritatea zodiilor! Nativii vor avea parte de multe schimbări, pe toate planurile. Deși noul an ne-a pus în fața unor situații dificile, am reușit să trecem peste acestea și să ne bucurăm de aspectele pozitive pe care Anul Cocoșului de Foc ni le-a adus.

Începând cu luna Martie, o serie de fenomene astronomice vor începe să ne influențeze starea generală și viața personală. Astfel, presiunea pe care astrele o pun asupra noastră va avea consecințe directe asupra sănătății noastre și asupra relațiilor cu cei din jurul nostru. Totuși se pare că doar o zodie va putea să se bucure de influența benefică a astrelor în această primăvară.

Iată care va fi cea mai fericită zodie din această primăvară!

Deși Peștii se vor bucura începând cu luna martie de o serie de evenimente astrologice care îi vor face mai creativi și îi vor apropia mai mult de cei dragi, acest lucru se va schimba în a doua jumătate a lunii. Taurul este cel pentru care se vor alinia planetele și care va avea parte doar de lucruri frumoase pe toate planurile. Încă de la începutul anului, prezența planetei Marte și a asteroidului Ceres i-a încărcat pe acești nativi cu energie, pe care o vor folosi la locul de muncă și pentru a-și menține starea de sănătate.

Dragoste

Dacă încă ești în căutarea perechii tale, află că ai toate șansele să o întâlnești începând cu luna martie. Dragostea îți va ocupa foarte mult timp în acest an. Dacă ești deja într-o relație, află că lucrurile vor deveni mai intense în viața ta sexuală începând cu această primăvară. Este posibil să treci la un alt nivel cu persoana iubită sau să experimentați lucruri noi.

Carieră

Efortul și timpul alocat proiectelor vor da roade începând cu luna martie. Deși ți se va părea puțin complicat la început și este posibil să întâmpini ceva dificultăți în relația cu șeful tău, află că aceste probleme vor fi rezolvate foarte ușor dacă îi spui exact ceea ce crezi, fără a-l jigni.

Bani

Toată inspirația de la începutul anului va avea consecințe pozitive asupra situației tale financiare. Dacă anul trecut îți făceai griji în legătură cu acest aspect esențial din viața asta, anul acesta o vei duce mult mai bine și vei putea răsufla ușurat în urma investițiilor chibzuite pe care le vei întreprinde.

Sănătate

În această primăvară nu vei avea probleme grave de sănătate, deoarece vei fi mai precaut, îndeosebi la diferențele de temperatură. Deși te vei simți uneori epuizat din cauza eforturilor pe care le depui în activitățile tale, acest lucru va fi remediat ușor prin somn odihnitor și o dietă echilibrată.

Taurii sunt sfătuiți să profite din plin de influența benefică a planetelor, deoarece ei vor fi cu adevărat fericiți în această primăvară!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (24)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoide de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!