Cei mai sexi surferi de pe Instagram

Cei mai sexi surferi de pe Instagram

Redactor Andreea Baluteanu

Un surfer cu un trup bine lucrat şi pletele în vânt, ţinându-ţi cu afecţiune placa, în timp ce iese din valurile înspumate ale mării - ne este greu să ne imaginăm ceva mai sexi, oricât de mult ne-am pune creativitatea la bătaie!

Tocmai de aceea, îţi oferim o listă a unora dintre cei mai sexi surferi de pe Instagram! Ne-am lăsat inspirate nu numai de fotografiile lor aventuroase, în timp ce înfruntă valurile mării, dar şi de trupul lor lucrat şi de chipul zâmbitor şi bronzat. Fii pregătită, suntem pe cale să îţi oferim reţeta fericirii într-o zi caniculară de vară!

Cei mai sexi surferi de pe Instagram

Dacă topul celor mai frumoşi fotbalişti de la EURO 2016 ne-a „lipit” de ecranele televizoarelor în timpul partidelor disputate la Campionatul European, sperăm ca surferii nu mai puţin atrăgători să ne determine să ne luăm o vacanţă lungă, pe plaja unui ocean exotic, sau să încercăm la rândul nostru acest sport „dătător de fiori”.

Javi Beldeta se descrie pe pagina sa de Instagram drept un iubitor al surfului şi al animalelor, ceea ce îl face şi mai atrăgător în ochii femeilor de pretutindeni. Originar din Valencia, spaniolul ne-a cucerit nu numai cu fizicul său desăvârşit, ci şi cu zâmbetul care topeşte inimi. Iar fotografiile lui ne trezesc „dorul de ducă”!

Owen Wright s-a născut în naţia binecuvântată a australienilor (unii dintre cei mai sexi bărbaţi pe plajă), căreia îi datorează fizicul impresionant, de peste 1.90 m înălţime. Surferul de 26 de ani a suferit în decembrie 2015 o lovitură gravă la cap, dar dă semne că şi-ar fi revenit, reintrând în competiţiile de anul acesta. Noi îi dorim succes, mulţumindu-i pentru că ne permite din nou să ne clătim ochii cu fizicul său perfect!

 

O fotografie postată de Owen Wright (@owright) pe

 

O fotografie postată de Owen Wright (@owright) pe

Africa de Sud are şi ea cu se mândri! Jordy Smith are la activ multiple titluri în surf, terminând pe locul al doilea în competiţia mondială a surferilor profesionişti în 2010. În vârstă de 28 de ani şi cu o înălţime impresionantă, de 1.90 m, sud-africanul are un zâmbet superb, dar inima sa este dată modelului Lyndall Jarvis, cu care este căsătorit din 2014.

De data aceasta, te tentăm cu un senior al surfului! Dany Fuller are 34 de ani şi practică surful din 1992, născându-se în patria acestuia, Hawaii! Pe lângă meseria de surfer, superbul Dany se mai „ocupă” şi cu modellingul şi este pasionat de fotografie, dar... este căsătorit cu modelul Tori Praver: numai însuşiri care îl „ridică” în ochii noştri!

 

O fotografie postată de @dannyfuller pe

 

O fotografie postată de @dannyfuller pe

Damien Fahrenfort este un surfer profesionist care a schimbat apele învolburate ale mării pentru meseria de antreprenor, ceea ce nu îl face însă mai puţin hot. Blond şi înalt, călcând pe urmele tuturor colegilor săi de breaslă şi având o soţie frumoasă şi copii superbi, Damien ne-a convins că putem să învăţăm să practicăm surf şi pe fructe, numai să ajungem să cunoaştem şi noi aceste exemplare sexi!

Tanner Gudauskas este considerat a fi unul dintre cei mai puternici surferi ai gerenaţiei actuale, iar abilităţile sale au fost cu siguranţă apreciate şi de sponsorul său, Vans, care face tot posibilul pentru a-i pune în evidenţă profilul de model. Noi nu putem decât să îi fim recunoscătoare!

Eric Geiselman are un frate mai mic, Evan, cu mai multe titluri la activ, iar noi nu ne putem decide care dintre cei doi ne place mai tare! Surferul are la activ expediţii periculoase, după ce placa sa a fost sfărâmată în 2009 de un rechin alb. Ne bucurăm că este bine!

Tu ce părere ai despre aceşti surferi sexi? Care dintre ei este preferatul tău?

Surse foto: Instagram

Articolul urmator
Cele 5 „zone albastre" ale lumii, unde trăiesc cei mai sănătoși oameni
Cele 5 „zone albastre" ale lumii, unde trăiesc cei mai sănătoși oameni
Alege 7 vedete sexi și îți spunem ce personalitate ai!
Incepe quiz
Alege 7 vedete sexi și îți spunem ce personalitate ai!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.