Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Cei trei bărbaţi de aur ai zodiacului

Andreea Baluteanu

Dragostea seamănă de multe ori cu o loterie, în care norocul şi fericirea par să ţină întru totul de hazard. Dacă suferinţa din dragoste îţi este mai cunoscută decât momentele de tandreţe, este foarte probabil să fi întâlnit bărbaţi nepotriviţi, cu potenţial de „sfărâmători de inimi”.

O simplă privire asupra semnului zodiacal al tipului cu care te întâlneşti poate să îţi aducă în dar fericirea mult visată. Schimbă „zmeul din poveşti” cu un „cavaler pe cal alb” şi descoperă zodiile care au renume de „bărbaţi de aur”.

Garanţia fericirii: bărbaţii de aur ai zodiacului

Taur

Dacă te-ai îndrăgostit de un Taur şi i-ai trezit şi lui aceleaşi sentimente, te felicităm: tocmai ai câştigat un „abonament pe viaţă” la iubire şi fericire, cu condiţia să nu fii tu cea care îşi spulberă voit şansele la binecuvântarea eternă. Principala caracteristică a acestui bărbat de aur este stabilitatea: Taurii sunt fideli, loiali şi credincioşi, iar riscurile de a te trăda sunt aproape minime.

Mai mult, acest bărbat nu îşi va încălca niciodată cuvântul. Dacă ţi-a promis că îţi va aduce luna de pe cer, îţi sugerăm să începi să îţi faci loc în dormitor, deoarece sunt şanse mari să te trezeşti cu ea la picioare.

Cel mai mare vis al nativului este o familie mare şi fericită, copii şi o soţie de care să aibă grijă şi pe care să îi protejeze. Nu te va abandona niciodată la greu, iar norocul nu ţi s-a terminat aici: Taurul este dăruit şi cu apetit absolut cuceritor pentru romantism, aşa că aşteaptă-te la buchete colorate de flori şi la uşi deschise cavalereşte. Bonus? Viaţa sexuală va fi una extrem de reuşită: Taurul este senzual, un amant incredibil de abil şi un mare amator de plăceri fizice.

Rac

Bărbații născuți în zodii de apă se numără printre cei mai buni parteneri: dacă ţi-ai dăruit inima lor, fii sigură că o vor păstra într-un înveliş de catifea blindat la exterior şi o vor păzi ca pe o comoară nepreţuită. Bărbaţi de aur ai zodiacului, Racii sunt familişti convinşi, te vor adora până la adânci bătrâneţi şi îşi vor transforma propria viaţă într-o cruciadă pentru fericirea ta.

Nativul se numără printre cele mai romantice suflete ale zodiacului: aşteaptă-te la cadouri inspirate, bilete de vacanţă în locuri exotice şi seri tandre petrecute la lumina lumânărilor pe o plajă superbă. Nu va uita nici de ziua ta de naştere, nici de aniversarea relaţiei şi te va răsfăţa pentru restul zilelor tale. Mai mult, imaginaţia şi creativitatea îl vor transforma şi într-un partener sexual generos, care pune tot timpul plăcerea ta pe primul plan.

Acest bărbat de aur va fi lângă tine atunci când ai nevoie de el: va omorî păianjenul acela ameninţător care te înspăimântă şi îţi va masa iubitor picioarele atunci când te întorci obosită de la muncă. Dovada supremă că eşti norocoasa zodiacului: dacă bărbatul Rac te iubeşte, îţi va oferi toate minunile de mai sus fără să i le ceri! Ai grijă însă şi abţine-te să îl minţi, să îi înşeli încrederea sau să îl trădezi, pentru că raiul tău de fericire se poate spulbera rapid.

Peşti

Dacă ai prins în plasa ta de seducătoare un Peşte, poţi sta liniştită, pentru că în curând nici nu vei mai înţelege termenul de „ghinion în dragoste”. Sensibil, romantic şi loial, al treilea bărbat de aur al zodiacului te va conduce uşor în al nouălea cer şi se va asigura că nu vei mai părăsi vreodată acest spaţiu celest.

Acest nativ este unul dintre cei mai romantici şi creativi parteneri din tot zodiacul. Uită de buchetele de flori sau de cadourile scumpe: imaginaţia fecundă a iubitului tău va plăsmui scenarii demne de basmele Disney, aventurile din „O mie şi una de nopţi”, cu câţiva stropi din „50 Shades of Grey”, toate la un loc! Mai poţi afirma că nu eşti o norocoasă?

Nu te lăsa înşelată de aspectul drăguţ, aparent inofensiv al acestui bărbat: nativii din Peşti sunt recunoscuţi ca fiind unii dintre cei mai buni amanţi ai zodiacului. Ei adoră fanteziile şi scenariile hot, aşa că nu ai cum să te plictiseşti între cearşafuri. Mai mult, Peştii sunt generoşi, intuitivi şi atenţi la nevoile tale: va şti ce vrei înainte ca tu să îţi dai măcar seama.

Tu ce părere ai despre această listă a bărbaţilor de aur ai zodiacului? Noi îţi recomandăm să te grăbeşti și să pui mâna pe unul dintre aceste extraordinare exemplare. Din păcate, nu sunt suficienţi pentru fiecare dintre noi.

Pentru că nu e totul roz în viaţă, află aici şi de câte ori te va înşela în funcţie de zodie, dar şi cine te iubeşte în secret!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.2 (41)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!