Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Cel mai bun curs de design interior pentru începători

Vineri, 26.01.2018
de Andreea Baluteanu

Un living emanând lumină caldă, intimitate și confort, un dormitor în care te-ai cuibări pentru tot restul vieții, o bibliotecă ce adăpostește minunile lumii, la propriu și la figurat: iată câteva imagini care te relaxează instant, o micuță parte din frumusețea vieții. Nu credem că mai e necesar să îți povestim de ce un design interior reușit este una dintre cheile fericirii, dar unii dintre noi vor mai mult: nu doar să profite de pe urma atuurilor unei case primitoare, ci să fie chiar ei cei ce fac acest dar din suflet.

Cu alte cuvinte, ne adresăm azi artistelor, fetelor pasionate de frumos în toate formele lui, cu ochi format pentru el și dorința de a învăța. Da, e vorba chiar despre voi, cititoarele care iubesc designul interior. Îți prezentăm în rândurile ce urmează cea mai importantă descoperire a noastră: un curs de design interior pentru începători! Află toate detaliile din rândurile de mai jos!

Design Your Space by Parametrica,  cursul care îi învață design interior pe începători

Noi considerăm că designul interior nu este doar o formă de artă, reprezintă o modalitate de a împărți fericire celor din jur. Un specialist în acest domeniu nu doar aranjează cu talent piese de mobilier, transformă spații și se joacă cu luminile, ci face mult mai mult: dăruiește vise, pune umărul la crearea celui mai important loc din viața noastră, acasă! Mai e de mirare că ne dorim din tot sufletul să devenim și noi acești oameni cu adevărat speciali?

Iată că dorința ni s-a transformat în realitate, iar Parametrica este cea care ne împlinește visele. Școala de design interior, lansată în 2012, se adresa până acum doar specialiștilor din arhitectură și domenii conexe, pe care îi răsfăța cu workshopuri și conferințe prezidate de profesioniști în domeniu, ce înglobau până la 400 de participanţi.

De data aceasta, avem însă parte de o premiera unică pe piața cursurilor after work: Parametrica îi invită pe toți pasionații de design la cel mai bun curs în domeniu, Design Your Space. Cu alte cuvinte, nu ai nevoie de cunoștințe avansate de arhitectură sau de design, doar de un creion și o bucată de hârtie, de un strop de pasiune și, așa cum am spus, de toată dorința de a învăța. Cursurile se vor organiza în regim afterwork și vor fi un vis devenit realitate pentru toți cei ce iubesc designul și culoarea. Astfel, nu trebuie să îți faci griji că nu te potrivești în peisaj deoarece nu ai absolvit o facultate în domeniu sau ai deja un job în paralel: cursul e ideal pentru tine!

Nu ar fi putut exista o recomandare mai puternică pentru Design Your Space decât cei doi minunați traineri care ne vor introduce în tainele designului interior. E vorba de doi arhitecți activi în domeniu, cu experiența workshopurilor și a cursurilor și care abia așteaptă să te călăuzească și pe tine pe acest drum fascinant.

Vei beneficia de îndrumarea Cristinei Stroe, arhitect și designer de interioare, cofondator al Laboratorului de Arhitectură și al Linia Furniture, expertă atât în structurarea, dar și în implementarea proiectelor de arhitectură. Crede-ne, te vei molipsi cu energia și pasiunea ei, iar studiul designului interior va fi chiar mai captivant decât ți-ai fi imaginat.

Diana Nitreanu se ocupă cu partea artistic-creativă a proiectului, fiind specialistă în design de produs și mobilier și proiecte impresionante de arhitectură. Cu un master în urbanism pe care l-a urmat la Institute for Advanced Architecture of Catalonia, din Barcelona, Spania, și beneficiind de experiența dăruită de poziția de cofondator al Laboratorului de Arhitectură și al Linia Furniture, Diana îți va fi aproape la partea practică a cursului (și nu numai), ajutându-te să pui în practică noțiunile pe care le-ai deprins în teorie: cu alte cuvinte, să creezi artă din mâinile, mintea și sufletul tău.

Cum vor arăta cursurile la care noi abia așteptăm să ajungem? Fiecare ședință are o parte practică și una teoretică, în care vei învăța și apoi vei pune în aplicare cunoștințele absorbite de la traineri. De la istoria fascinantă a designului interior la descoperirea tuturor etapelor unui proiect, până la criteriile de care trebuie să ții cont în alegerea mobilierului, a finisajelor, a obiectelor de iluminat și a decorațiunilor, toate secretele din domeniu îți vor fi deconspirate.

Cursurile au loc în Showroom Retros – Popa Nan 82, etaj 2, București, începând cu data de 15 februarie, o dată pe săptămână, în intervalul luni –vineri, între 19.00-21.30. Prețul cursului este de 1980 de lei pentru cele 12 ședințe ale modului pentru începători, dar va merita din plin, deoarece vei dobândi o viziune complexă asupra designului interior, dar și experiență practică.

Află mai multe detalii despre desfășurarea cursului și structura modulului Design Your Space de pe pagina dedicată Parametrica. De asemenea, clătește-ți ochii cu imaginile superbe și fă cunoștință cu organizatorii pe pagina de Facebook!

Noi te așteptăm să te înscrii la cel mai bun curs de design interior pentru începători, Design Your Space. Fă din 2018 anul în care nu mai trăiești doar cu vise, ci le transformi în realitate, în care hobby-urile și pasiunile tale devin stil de viață!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!