Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Cel mai frumos cadou de Crăciun pentru copii

Mihaela Onofrei

Cele mai frumoase amintiri din copilărie sunt, cu siguranță, cele legate de sărbătorile de iarnă. Deși mulți credem că numai cadourile le provoacă fericire celor mici de sărbători, adevărul este că bucuria pură vine din lucrurile simple, așa cum este serbarea cu colegii sau întâlnirea cu Moș Crăciun de la școală. Totuși, cum ar fi dacă această întâlnire ar fi ceva mai credibilă și s-ar petrece într-un loc intim, așa cum este acasă, alături de mami și tati?

Totuși, cine este acest Moș? Toată lumea știe că locuiește la Polul Nord și că, în noaptea de Crăciun, călătorește în lumea întreagă pentru a lăsa copiilor un cadou sub brad. Are ajutoare de nădejde și zeci de spiriduși care împachetează darurile pentru copiii cuminți, dar și reni puternici, cu care călătorește o noapte întreagă cu viteza fulgerului. Totuși, adevăratul sprijin vine de la soția sa, doamna Crăciun, care îl încurajează și care îl așteaptă în fiecare an de Crăciun nerăbdătoare acasă.

Și în acest an, cel mai frumos cadou de Crăciun pentru copii este cel dăruit din suflet și care reușește să le întipărească pe față cele mai sincere zâmbete de bucurie: întâlnirea cu Moș Crăciun și cu ajutoarele sale. În acest sens, poți apela la animatorii Ursulla, care să te ajute să îi oferi celui mic un cadou magic! Animatorii Ursulla pot veni atât la petrecerile de firmă sau cele în familie, cât și la serbările de la școală sau grădiniță.

copil care impodobeste bradul

Iată care este cel mai frumos cadou de Crăciun pentru copii!

Pentru că nu există niciun Crăciun fără Moș Crăciun, poți să te asiguri că cel mic va cunoaște magia sărbătorilor lăsându-l pe Moș să îi ofere darul pe care îl așteaptă cu atâta nerăbdare! Astfel, poți opta pentru un Moș Crăciun de închiriat, prin unul dintre pachetele de mai jos, care pot presupune un Moș care vine singur sau unul însoțit de Spiriduș. Pe Ursulla.ro găsești cele trei pachete promoționale de Crăciun, din care să îl alegi pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor familiei tale, dar și dorințelor copilului tău! Iată care sunt!

Moș Crăciun Standard

Un astfel de Moș Crăciun este atent și iubitor cu micuțul tău, dar și dornic să împartă darurile! Acesta va asculta poezioara copilului, va gusta din bunătățile pregătite de cel mic împreună cu mami și va pleca pe la alte case pentru a împărți cadouri și altor copii. E una dintre opțiunile ideale de închiriere de Moș Crăciun!

copil cu Mos Craciun

Moș Crăciun Premium

Acest Moș umblă întotdeauna însoțit de ajutorul său de nădejde, Spiridușul. Deoarece Moșul este bătrân, ajutorul său se va asigura că Moșul împarte corect cadourile și că nu uită de nimeni. De asemenea, Spiridușul va avea grijă ca toată lumea să stea cu sufletul la gură până la apariția Moșului: cei mici sunt teribil de încântați. Atmosfera este înviorată cu jocuri interactive, modelare de baloane și picturi pe față. Toată familia participă la acest moment magic!

Moș Crăciun Deluxe

În această variantă, Moș Crăciun are un costum original, confecționat tocmai la Polul Nord! Hainele sale sunt de catifea, ținuta alcătuită din căciuliță, jachetă, curea, ochelari, jambiere negre, baston, dar și nelipsitul sac cu cadouri. Barba Moșului este naturală și atent aranjată de doamna Crăciun, astfel încât Moșul să fie foarte arătos cu ocazia acestui eveniment special. Acest Moș desprins din povești ascultă poezioara celui mic, după care împarte cadourile. Dacă vrei ca Moșul să aibă alături și pe ajutorul său de nădejde, Spiridușul, atunci poți solicita acest serviciu suplimentar. Spiridușul va mai lua ceva din emoțiile celor mici prin jocuri, modelarea de baloane, mașinile de baloane, dar și picturile pe față.

Secretul celor mai buni părinți din lume a fost deconspirat! Acești părinți știu ce anume îi face pe copiii lor fericiți și din acest motiv apelează la specialiști pentru cele mai frumoase experiențe și clipe petrecute împreună de sărbători. Dacă și tu vrei să vezi zâmbetele de bucurie ale copilului tău de Crăciun, alege cu încredere serviciile de Moș Crăciun oferite de Ursulla și adu-l pe bătrânel în casa ta! Fii sigur că cel mic va fi mai mult decât încântat de această surpriză, pe care o va păstra veșnic ca amintire. Nu uita: magia e mai importantă decât orice cadou!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!