Nu Skin

Cele mai bune cântece de despărțire

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Iubirea este oarbă, la fel și încrederea pe care o avem în anumite persoane. Ne dăruim trup și suflet celui drag, fără să ne gândim vreo clipă că inima noastră ar putea fi frântă de cel care ne face să vedem viața cu alți ochi. Avem nevoie de dragoste și de un partener de viață, iar pentru acest lucru suntem în stare de orice. Ne călcăm pe orgoliu și tolerăm multe neplăceri doar pentru a face ca relația să funcționeze.

Despărțirea poate să apară din mai multe motive. Dacă în unele cazuri propunerea separării vine doar din partea unuia dintre parteneri, există situații în care ambii decid să pună punct relației. Oricare ar fi motivul despărțirii, durerea este inevitabilă. Suferim mult atunci când trecem printr-o despărțire, iar acest lucru are mai multe cauze.

În primul rând, nu putem accepta faptul că am fost atât de oarbe și că nu am văzut lângă cine dormim în pat în tot acest timp. Ne mustrăm în sinea noastră că am avut încredere în cineva care și-a bătut joc de sentimentele noastre și a profitat de dragostea pe care i-am purtat-o. De asemenea, durerea mai apare și din cauză că sentimentele noastre au fost puternice. Ne-am iubit și ne-am respectat partenerul, iar acum ne este foarte greu să acceptăm faptul că suntem singure.

Există mai multe metode prin care poți trece peste o despărțire, de la începerea unei altei relații până la ocuparea timpului liber cu activități care să te facă să te gândești la alte lucruri. Orice metodă ai alege, întotdeauna vei apela la muzică pentru a-ți calma durerea. Doar melodiile pot exprima ceea ce inima ta simte, iar acest lucru te face să fii mult mai împăcată cu tine însăți.

Cele mai bune cântece de despărțire

femeie care asculta muzica

Sam Smith- „Stay With Me”

Dacă ești tipul de femeie care își găsește alinarea într-o cutie mare de înghețată, aceste note melancolice cu siguranță te vor ajuta să treci mai ușor peste despărțire.

Taylor Swift - „White Horse”

În cazul lui Taylor, este foarte simplu: fie o iubești, fie o urăști. Dacă ești în prima tabără, cu siguranță știi deja multe melodii de acest gen. „White Horse” este o melodie mai veche de-ale lui Taylor, care cuprinde esența emoțiilor cântăreței și te va ajuta să depășești mai ușor aceste momente nefericite.

Eric Church - „Record Year” 

Muzica lui Eric se află undeva între rock și country. Oricum ar fi, melodiile sale sună demențial. În „Record Year”, cântărețul explică faptul că succesul său muzical este legat de o despărțire care l-a făcut să apeleze la muzica veche ca terapie pentru suflet.

JoJo - „F*** Apologies”

Adolescenta din tine cu siguranță va adora această melodie, pe care o poți asculta la maximum la căști, gândindu-te că fraierul nu te-a meritat oricum. Ce altă terapie mai bună de atât există?

Beyonce - „Best Thing I Never Had”

Nu există playlist de despărțire care să nu o includă și pe Queen B. Beyonce are multe melodii de despărțire, printre care și cunoscuta melodie „Irreplaceable”. Dacă îți place muzica pop și ești tristă, „Best Thing I Never Had” cu siguranță te va mai înviora!

Fifth Harmony - „Miss Movin’ On”

Uneori, cel mai bun leac pentru suferință este o trupă de fete independente care să îți deschidă ochii și să îți arate cum este viața de fapt. Fifth Harmony îmbină muzica pop cu balada, iar „Miss Movin’ On” este melodia perfectă pentru faza despărțirii când ești deja pregătită să treci peste și să îți vezi de viața ta.

Mumford and Sons - „Tompkins Square Park” 

Dacă îți place muzica mai lentă, în special blues, atunci întreg albumul „Wilder Mind” se va potrivi de minune cu o sticlă de vin și o mare cutie cu ciocolată.

Billy Currington - „It Don’t Hurt Like It Used To”

Muzica country este plină de emoții, asta este cert. Billy Currington pune mult suflet în această piesă, iar vocea sa suavă cu siguranță te va unge pe suflet.

Legally Blonde: The Musical - „So Much Better”

Filmele artistice au fost create pentru a exprima condiția umană și nu există un personaj mai bun care face acest lucru decât Elle Woods. Acest cântec spune povestea lui Elle, care a fost acceptată într-un grup de cercetare la o facultate de prestigiu alături de fostul ei prieten. Aceasta pornește în misiune doar ca să îi arate cât de mult s-a înșelat atunci când a părăsit-o. Ce-ar fi dacă toate femeile ar avea o astfel de putere după o despărțire?

MIKA - „Happy Ending”

Nu ai cum să nu fredonezi acest cântec! Indiferent ce muzică preferi, această melodie te va „repara” și te va ajuta să treci peste decepție.

Așadar, muzica poate fi un aliat de încredere și un prieten cu ajutorul căruia să treci mult mai ușor peste dezamăgirile din dragoste. Indiferent care sunt gusturile tale în muzică, aceste melodii vorbesc un limbaj universal ce îți vor arăta că viața merge mai departe.

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta