Nu Skin

Cele mai noi filme de acțiune din 2017 te vor ține cu sufletul la gură

Redactor Alexa Galgau

Filmele de acțiune par să fie cele mai populare la Hollywood în ultimii ani, iar cele cu supereroi câștigă detașat orice competiție în ceea ce privește încasările la Box Office. Nici nu este de mirare că anul 2017 vine cu o listă lungă de astfel de filme, din care le-am selectat pe cele pe care nu trebuie să le ratezi sub nicio formă!

Descoperă cele mai tari filme de acțiune din 2017!

Filme de acțiune în 2017

1. Justice League

Acest film este unul dintre cele mai anticipate de către fanii universului DC și este încă o adaptare promițătoare a seriei de benzi desenate cu același nume. Dacă ești o admiratoare a unor supereroi precum Batman, Superman, Wonder Woman, Aquaman și alții care apar în DC Comics, nu trebuie să ratezi acest film de acțiune!

2. Ghost in the Shell

Ce ar fi un film de acțiune fără roboți, cyborgi și scene intense de luptă (cu atât mai multe dacă acestea o au în centru pe Scarlett Johansson)? „Ghost in the Shell” urmărește povestea unei femei al cărei corp a fost aproape complet robotizat și transformat într-un cyborg și care are un singur scop în viață: acela de a opri cele mai periculoase minți și de a preveni crime odioase.

3. Logan

Hugh Jackman revine în rolul lui Wolverine, unul dintre eroii cei mai populari din seria „X-Men”. În acest film, Logan are grijă de Professor X și trăiește retras de restul lumii, la granița cu Mexic. Situația este complet răsturnată atunci când apare un tânăr mutant și îi cere ajutorul pentru a scăpa de forțele întunecate care îl urmăresc.

4. Spider-Man: Homecoming

Toți fanii seriei „Spiderman” așteaptă cu sufletul la gură această producție, care va rula în cinematografe în iulie 2017. Tânărul Peter Parker, personaj care și-a făcut debutul în „Captain America: Civil War”, se întoarce acasă și începe să își descopere încet noua superputere, care îl va transforma într-unul dintre cei mai importanți eroi de pe planetă: Spiderman.

5. Wonder Woman

Ne întoarcem la universul DC, care ne oferă câteva dintre cele mai bune filme de acțiune din 2017! De data aceasta, avem ocazia să urmărim povestea lui Wonder Woman, o supereroină a cărei putere este inegalabilă. Crescută pe o insulă, prințesă a Amazoanelor, Diana își părăsește casa atunci când un pilot aterizează forțat pe insulă și povestește despre un conflict major care a izbucnit în lume. Decisă să salveze lumea, ea luptă alături de oameni și își descoperă astfel adevăratul destin.

6. Thor: Ragnarok

O listă lungă de actori foarte buni ne convinge că nu putem rata nici acest film cu supereroul Thor: Benedict Cumberbatch, Tom Hiddleston, Cate Blanchett, Idris Elba, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo și Anthony Hopkins! De data aceasta, Thor este prizonier în capătul celălalt al universului și trebuie să facă tot posibilul pentru a ajunge la timp în Asgard și a-și salva poporul de Hela. Puterea îi este pusă la încercare atunci când ajunge într-o arenă și trebuie să se confrunte cu Hulk într-o luptă de gladiatori.

7. Kong: Skull Island

Pe King Kong, gorila-gigant care terorizează omenirea, l-am văzut distrugând orașe, dar nu l-am văzut niciodată în habitatul lui natural. În această variantă reimaginată a poveștii lui Kong, câțiva exploratori ajung pe o insulă necercetată și pătrund pe teritoriul uneia dintre cele mai înfricoșătoare creaturi mitice: Kong. Acest film de acțiune te va ține cu sufletul la gură, dar și cu inima strânsă puțin de teamă!

Așteptăm cu nerăbdare să vedem toate aceste filme de acțiune promițătoare în 2017!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta