Cele mai norocoase zodii din această iarnă

Cele mai norocoase zodii din această iarnă

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Cum 2016 este aproape de sfârșit, trebuie să profităm de ultima lună din an pentru a ne bucura de beneficiile pe care Anul Maimuței ni le aduce pe plan profesional, personal, financiar și în ceea ce privește sănătatea. Potrivit calendarului chinezesc, 2016, Anul Maimuței, este anul care împrumută din calitățile acestui animal. Așadar, ca să fii norocos în ultima lună din an, trebuie să fii curios, creativ, să îți asumi riscuri și să gândești pozitiv.

Potrivit semnelor astrologice, unele zodii vor fi mai norocoase. Asta nu înseamnă că celelalte zodii vor fi lipsite de noroc. Toate zodiile au un potențial norocos, din moment ce planetele se mișcă constant, influențând fazele norocoase ale oamenilor. Totuși planetele se vor mișca în această lună mai mult în favoarea a patru zodii pe care le vom afla imediat.

Vărsător

Cea mai norocoasă zodie din această lună este Vărsătorul. Dacă pe plan financiar nu totul este roz, pe plan sentimental această zodie va avea parte de surprize plăcute. Daca ești singur, sunt șanse mari să îți găsești jumătatea cât de curând. Dacă ești deja într-o relație, în această lună se pot îmbunătăți relațiile sentimentale, dar și cele familiale. Pe plan profesional, nativii din această zodie vor avea o influență pozitivă din partea planetelor, fiind mereu plini de idei ingenioase. Saturnul în Săgetător le va asigura nativilor progresul în carieră, care va duce treptat către un mare succes. Vărsătorii trebuie să fie atenți în această lună la infecțiile virale și să ceară sfatul medicului încă de la primele simptome.

Capricorn

Sfârșitul acestui an se arată la fel de promițător precum a început. Deși în plan sentimental au fost ceva probleme, luna aceasta capricornii au oportunitatea de a schimba câteva aspecte din viața lor sentimental, dacă sunt mai atenți la micile gesturi și detalii. Ultima lună din an se arată benefică pe plan financiar. Așadar, dacă nu s-au decis încă să se implice în anumite proiecte, asta este ultima lor șansă. Capricornii trebuie totuși să țină cont că reușitele mari sau mici care le vor da cea mai mare satisfacție în această lună nu vor fi legate doar de bani și prestigiu. În ceea ce privește sănătatea, nativii trebuie să fie mai precauți cu ceea ce mănâncă, pentru a evita problemele digestive. De asemenea, ei trebuie să evite situațiile stresante care le-ar putea afecta sănătatea.

Taur

Anul 2016 a fost benefic pentru Taur atât pe plan sentimental, cât și pe plan social. Acest lucru va continua și în luna decembrie. Taurii nu vor trebui să facă schimbări majore în viața lor. Ei își vor face în continuare noi prieteni și vor avea parte de momente frumoase alături de persoana iubită. Pe plan financiar, taurii trebuie să fie mai precauți în ceea ce privește cheltuielile. Însă acest lucru nu trebuie să îi îngrijoreze prea mult, deoarece perioada critică a fost depășită de mult. În ceea ce privește sănătatea, nu vor fi probleme majore care ar putea să îi îngrijoreze.

Gemeni

Gemenii vor avea noroc în această lună atât pe plan financiar, cât și pe plan sentimental. Acesta este momentul oportun pentru investiții. Pe plan profesional, vă aflați în cea mai bună perioadă a anului, care poate aduce schimbări pozitive. Deși totul pare să fie în favoarea acestor nativi, e posibil să existe anumite probleme de sănătate, mai exact digestive, care se cer a fi tratate imediat. Gemenii trebuie să fie vigilenți în ceea ce privește simptomele care pot apărea, pentru a evita eventuale agravări ale stării de sănătate.

Articolul urmator
7 lucruri care atrag sărăcia și ghinionul în viața ta
7 lucruri care atrag sărăcia și ghinionul în viața ta
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari
Incepe quiz
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (40)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.