Nu Skin

Cele mai subtile și interesante statusuri despre invidie

Alexa Galgau

Invidia este unul dintre cele mai nocive sentimente pe care le poate avea un om, însă, din păcate, este prezentă aproape la toată lumea, chiar dacă se manifestă diferit. Atunci când îți dorești ceva și observi că altcineva a obținut acel lucru la care râvnești, simți o mică rană în sufletul tău, care poate să îți facă rău sau, dacă nu o lași să se dezvolte, să îți sporească ambiția. Iar în momentul în care ai tu o realizare, nu se poate să nu fi observat că există și câteva persoane cărora nu le pică tocmai bine veștile bune din partea ta.

Am ales pentru tine câteva dintre cele mai interesante statusuri despre invidie, pe care să le pui pe Facebook dacă ai în jur oameni care se „înverzesc” de fiecare dată când ai o reușită!

Statusuri despre invidie

Reușitele altora ar trebui mai degrabă să ne inspire și să ne incurajeze, pentru că arată că există o șansă și pentru noi, oricât de greu ar fi. Invidia este o adevărată otravă pentru suflet, pentru că uneori nu este un sentiment ușor de detectat și poate să se dezvolte până afectează întreaga existență a unei persoane. Dacă și tu ai în jur oameni care în mod evident sunt întristați de reușitele tale, arată-le că ai remarcat acest lucru printr-un status despre invidie, care să îi „înțepe” puțin.

1. Nu trebuie să invidiezi pe nimeni. Fiecare persoană are ceva unic, ce nimeni altcineva nu mai are. Dezvoltă acea calitate și transfom-o în ceva extraordinar.

2. Nu te uita la ce au alții, pentru ca mai apoi să simți invidie. Lasă reușitele lor să te motiveze să fii mai bun, pentru că numai astfel poți obține ceea ce îți dorești.

3. Cei puțini care fac sunt invidiați de cei mulți care doar se uită.

4. Oamenii urăsc pentru că nu pot cuceri, invidiază pentru că nu pot obține ceea ce vor și distrug ceea ce deja au din aceste motive.

5. Floarea care este singură nu are de ce să invidieze spinii care sunt mulți. (Rabindranath Tagore)

6. Invidia e când te uiţi la succes, dar treci cu vederea sudoarea. (Miroslav Bustruc)

7. Invidia este un fel de întristare pentru fericirea de care ni se pare că se bucură egalii noştri. (Aristotel)

8. Atunci când cei din jurul tău încep să te invidieze pentru viața pe care o duci, lasă-i să o facă. Înseamnă că tu le-ai atins viețile, dar nu trebuie să îi lași și pe ei să îți atingă viața.

9. Invidia este o iluzie. Atunci când un lucru bun se întâmplă cuiva din jurul tău, nimic nu îți este furat ție.

10. Invidia este stârnită de ignoranța oamenilor sau de lipsa de încredere în propriile lor daruri.

11. Dacă ești invidiat, acesta este un semn bun, pentru că întotdeauna este mai bine să stârnești invidia decât mila altora. Înseamnă că ai ajuns într-un punct în care ei nu sunt nici pe departe, dar și-ar dori să fie.

12. Nu trebuie să îi urăști pe cei care te invidiază, ci să îți pară rău pentru ei, pentru că ei sunt oamenii care consideră că nu vor fi niciodată la fel de buni ca tine.

13. Oricine încearcă să te tragă în jos, din invidie sau ură, este deja mult sub tine.

14. Cu invidie, gelozie și lăcomie nu poți să ajungi nicăieri în viață, pentru că întotdeauna te vei simți nefericit în legătură cu viața ta și cu oamenii din jurul tău.

15. Cei care invidiază cred că sunt nedreptățiti de către o forță divină, că această forță îi alege pe unii și îi respinge pe alții. Din această cauză, ei nu pot avansa niciodată, pentru că își pun viața în mâinile hazardului și așteaptă ca lucrurile să se schimbe fără să dea prea mult de la ei.

16. Nu compara ceea ce tu ai în interior cu ceea ce altul afișează în exterior. Aparențele înșală întotdeauna, așa că nu ai ce invidia la alte persoane.

17. Dacă îți dorești să fii altcineva, ține minte că există oameni care ar da orice să fie în locul tău acum.

18. Binecuvântat este cel care a învățat să admire, nu să invidieze, să urmeze, dar să nu imite, să laude, dar să nu flateze, să conducă, dar să nu manipuleze. (William Arthus Ward)

19. Știți de ce are atâta succes Facebookul? Pentru că se bazează pe ideea că oamenii sunt mai interesați de viețile altora decât de ale lor. Invidia este combustibilul Facebookului.

20. Fericirea este cea mai bună răzbunare, pentru că nimic nu îi înnebunește mai mult pe oameni decât să vadă pe cineva că trăiește o viață de vis.

Aceste statusuri despre invidie te vor ajuta să îi atingi pe cei care, în loc să se bucure pentru tine, și-au umplut sufletul de amărăciune și au început să se poarte urât cu tine din cauza reușitelor tale.

Citește și câteva statusuri de răzbunare și cele mai interesante statusuri despre viață!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!