Cele mai tari spectacole te așteaptă cu ocazia zilelor UNTEATRU

Cele mai tari spectacole te așteaptă cu ocazia zilelor UNTEATRU

Redactor Andreea Baluteanu

Vara e anotimpul temperaturilor fierbinți, dar și al culturii: piese de teatru, concerte, expoziții, agenda noastră parcă nu a fost niciodată mai plină! Tocmai de aceea, suntem sigure că te vei bucura de vestea pe care ți-o oferim: UNTeatru, proiectul cultural independent care ne-a oferit momente impresionante, împlinește frumoasa vârstă de 7 ani și sărbătorește cu cinci zile neîntrerupte de premiere, concerte și expoziții. Află mai jos cu ce te vei delecta în perioada 19-23 iulie!

UNTeatru sărbătorește 7 ani cu cele mai tari spectacole

UNTeatru este un proiect cultural independent care își propune să reașeze arta la locul care i se cuvine: să delecteze publicul, care se transformă din spectator în vizitator, și să se dezbrace de scopurile sale comerciale. UNTeatru susține și promovează tinerii artiști, asigură un spațiu pentru repetiții și promovează educația prin cultură.

un teatru

Sunt numai câteva dintre motivele pentru care așteptăm cu sufletul la gură aniversarea celor 7 ani ai UNTeatru, care va avea loc în perioada 19-23 iulie, un weekend de cinci zile, așa cum îl denumesc organizatorii, în care te vei întâlni cu cele mai bune producții de teatru independent din București și din țară, cu conferințe, concerte și expoziții de fotografie.

Iată mai jos care este programul care pe noi ne va scoate din casă, indiferent de temperaturi!

Pe 19 iulie are loc premiera națională a „Eine kleine Nachtmusik” a Teatrului Coregrafic, un spectacol aparținând faimosului Gigi Căciuleanu, un one man show cu Lari Georgescu.

gigi caciuleanu

Pe 21 iulie te vei delecta tot cu o premieră națională, „Îngrijitorul”, de Harold Pinter, în regia lui Radu Iacoban, cu Ionuț Grama, Liviu Pintileasa și Andrei Seușan.

Zilele UNTeatru continuă pe 22 iulie cu debutul în teatrul independent din România al regizorului Alexa Visarion și al său „Hughie” de Eugene O’Neill, în interpretarea lui Richard Bovnoczki și Andrei Seușan.

hughir

Alte premiere notabile pe care le așteptăm sunt: „Nora” de Henrick Ibsen (regia Kovács Zsuzsánna, cu Florina Gleznea, Liviu Pintileasa, Richard Bovnoczki, Corina Moise, Ionuț Vișan) și, bineînțeles, „Hansel și Gretel”, prima producție pentru copii de la UNTeatru, cu Mihaela Trofimov, Iolanda Covaci, Alex Ștefănescu și Ionuț Grama.

Tot la zilele UNTeatru te vei delecta și cu concerte purtând semnătura Jurjak, Byron, The Mono Jacks, Partizan, Fără Zahăr sau Maria Răducanu și Maxim Belciug. Alte evenimente care îți așteaptă participarea: lansarea de carte a lui Gigi Căciuleanu, Vernisajul expoziției de fotografie Adi Bulboacă: 7 ani de UNTEATRU, Dimineața cu povesti – povești interactive pentru copii cu actorii UNTEATRU. Nu putem uita nici de Spectacolele invitate - Aualeu Timișoara: „Mens sana in corporativ sano” și „Draga Elena”.

concerte

Noi te așteptăm să spunem împreună „La Mulți Ani, UNTeatru!” și să ne bucurăm de surprizele pregătite de organizatori în perioada 19-23 iulie!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.