Cele mai amuzante probe pentru balul bobocilor

Cele mai amuzante probe pentru balul bobocilor

Viorica Ghinea, redactor

Balul bobocilor este un eveniment important in viata oricarui adolescent, fie el la liceu ori la facultate. In aceasta perioada a anului, imediat ce toamna isi intra in drepturi, incepe vanatoarea de tinute vestimentare dedicate acestei ocazii deosebite. Cum niciun bal al bobocilor nu ar mai fi la fel fara cateva probe menite sa ii diferentieze pe cei care merita titlul de Miss si Mister, este important sa fii la curent si chiar sa concepi o lista, cu atat mai mult daca esti in comitetul de organizare. Inspira-te din ideile de mai jos si da startul la distractie.

Iata care sunt cele mai amuzante probe pentru Balul bobocilor!

Licitatia cu legume, una dintre cele mai amuzante probe de la balul bobocilor

Nu doar cei din comitetul de organizare a balului ar trebui sa hotarasca cine merita titlul de Miss si Mister, ci si publicul. Una dintre cele mai amuzante probe pentru balul bobocilor este cea in care se realizeaza licitatia cu legume. Bineinteles, una fictiva. Nu este nevoie sa vina cineva cu plasele de la piata dupa el. De la ceapa pana la cartofi si varza, publicul poate sa isi exprime parerea in legatura cu cantitatea de legume pe care ar licita-o pentru un anumit concurent. Premiul celor din public va consta intr-un dans cu persoana pentru care au licitat, chiar daca ea nu castiga concursul de Miss si Mister.

Karaoke cu heliu, o proba perfecta pentru balul bobocilor

karaoke

Probele de la balul bobocilor nu ar trebui sa fie unele care sa ii inhibe pe participanti. Dimpotriva, ele ar trebui sa ii invite la distractie si voie buna. Astfel nu se vor distra doar ei, ci si cei prezenti. O portie buna de ras o va asigura karaoke cu heliu. Cateva melodii pe masura probei vor condimenta si mai mult momentul artistic, asa ca trebuie alese unele cu versuri „speciale". Cu siguranta exista cateva hituri de pe plai mioritic ori din afara care sunt fredonate cu placere in scoala voastra.

Proba de aptitudini: ghiceste unde este inelul

O alta proba care merita pusa in practica la acest eveniment este cea de aptitudini, insa pentru ca momentul sa fie unul cu adevarat deosebit, ar trebui sa fie pus in scena un ceva amuzant. Spre exemplu, fiecare baiat ar trebui sa gaseasca un cercel al fetei cu care este in echipa. Cel care reuseste sa faca acest lucru mai repede primeste punctaj mai mare. Regula principala este sa fie ascuns prin zahar cate un cercel de la fiecare fata care participa. Astfel proba va fi si mai interesanta pentru ca cel potrivit nu va fi atat de usor de gasit.

Imitarea unui profesor, printre cele mai amuzante probe de la balul bobocilor

adolescenti distrandu-se

De pe lista probelor amuzante dedicate balului bobocilor nu ar trebui sa lipseasca nici cea in care participantii trebuie sa imite un profesor care preda la clasa lor. Bineinteles, persoana in cauza trebuie sa isi dea acordul inainte de concurs, altfel momentul ar putea fi unul tragic, nu amuzant. Participantii pot sa imite fie cateva gesturi ale profesorului respectiv, fie o intamplare mai interesanta petrecuta in clasa ori pe coridor. Important este ca momentul sa fie unul care nu doar sa descreteasca fruntea celor prezenti, ci si sa ii faca sa rada din suflet.

Proba de costume: defilarea celebritatilor

Orice adolescent isi doreste sa fie macar pentru cateva clipe in pielea unei vedete. O astfel de proba pentru balul bobocilor le va indeplini visul participantilor. Fiecare fata si baiat trebuie sa opteze pentru stilul vestimentar de scena al unei vedete si sa il copieze cu atentie. Ei trebuie incurajati sa opteze pentru acele costume de scena care sunt mai amuzante. Cu siguranta participantii se vor bate pe Lady Gaga.

Alege cel putin una dintre aceste probe amuzante pentru Balul bobocilor si nu mai exista nicio indoiala ca evenimentul va fi un succes in liceul ori in facultatea voastra.

Articolul urmator
Ce evenimente importante au avut loc azi, 10 august, în istorie
Ce evenimente importante au avut loc azi, 10 august, în istorie

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (11)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.