Nu Skin

Chocotelegramele, vedete în noua colecție de ciocolată de Crăciun de la Chocolissimo

DivaHair

Chocolissimo, unul dintre cele mai apreciate branduri de ciocolată belgiană premium din România, se remarcă nu numai prin calitatea deosebită și gustul intens, dar și prin varietatea formelor pe care le ia ciocolată. Noua colecție de Crăciun are drept vedetă Chocotelegrama, adică litere și semne de punctuație din ciocolată cu care poți transmite mesaje speciale, și mai ales dulci, către cei dragi.

Literele din ciocolată pot fi folosite pentru a crea un mesaj personalizat, prin intermediul configuratorului de pe site. Se pot alege dimensiunea chocotelegramei, textul, tipul de ambalaj, precum și ciocolata decorativa cu simboluri de sezon și nu numai.

ciocolata ciocolissimo

Colecția de Crăciun, dulce pentru toți

Pe lângă mesajele dulci sub forma chocotelegramelor, în colecția de Crăciun a Chocolissimo se mai regăsesc praline, figurine din ciocolată, cutii cu gravură, trufe, nuci, fructe în ciocolată, calendare de Crăciun cu ciocolată și seturi de ciocolată și accesorii.

Colecția deliciilor de Crăciun din acest an este extrem de vastă, astfel încât orice pofticios poate face sau primi un cadou pe măsură preferințelor sale. Selecția inedită cu tematică de sărbătoare este potrivită pentru toate gusturile și include batoane de ciocolată, calendare de Crăciun cu ciocolată, bomboane cu umpluturi inedite savuroase, ciocolată caldă, dar și alăturări de ciocolată și vin sau accesorii.

Cutiile de ciocolată, creativitate dulce pentru fiecare stil

Cutiile de ciocolată de pe Chocolissimo sunt personalizabile în multe forme inedite. De la cutii din lemn cu gravură, până la cutii cu tablă pe care se poate scrie cu cretă, de la ambalaje cu un design minimalist, până la ambalaje vesele și colorate, cutiile cu praline, tablete de ciocolată sau figurine din ciocolată de la Chocolissimo vor atrage atenția celor care le primesc prin rafinament, iar conținutul lor îi va seduce iremediabil prin gustul fin și memorabil al ciocolatei.

praline de ciocolata

Despre Chocolissimo

Povestea Chocolissimo este strâns legată de pasiunea pentru ciocolată prin explorarea tradițiilor vechi de secole, de producție a ciocolatei veritabile belgiene. Colecțiile au la bază ciocolata belgiană premium, cele mai bune și aromate ingrediente naturale, dar și o deosebită atenție la detalii pentru crearea de produse din ciocolată remarcabile și memorabile.

Chocolissimo a luat ființă în anul 2004 în Polonia, aparținând grupului MM Brown. Astăzi compania operează în mai multe țări europene ca producător și distribuitor de produse din ciocolată de nișă. Produsele Chocolissimo sunt create în ciocolaterii tradiționale din Franța, Belgia, Germania, Țările de Jos, Elveția și chiar Madagascar și Australia, de maeștri ciocolatieri cu experiență, după rețete tradiționale bine păstrate.

Din 2014 Chocolissimo a intrat și pe piață din România , oferind peste 300 de tipuri de produse din ciocolată, realizate manual în ateliere tradiționale: praline, ciocolată de băut, fondue de ciocolată, trufe și fructe în ciocolată. Fiecare produs Chocolissimo este plăcere pură, servită cu emoții sincere și senzații puternice.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!