Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Cinci mesaje pe care să nu i le trimiți niciodată unui fost iubit

Alexa Galgau

Indiferent de care parte a "baricadei" ești, despărțirile nu sunt niciodată ușoare. De cele mai multe ori, ele ne lasă un gust amar și nu durează mult până se instalează regretul. În nopțile pe care le petreci singură, în care îți lipsește îmbrățișarea cuiva, șansele sunt să pui mâna pe telefon și să îi trimiți un mesaj fostului tău iubit. Din păcate, aceasta nu este o poveste cu happy-end, pentru că riscul este să suferi iar și iar...

Deși nu spune nimeni că nu poți și nu trebuie să ții legătura cu fostul iubit, există o limită pe care nu trebuie să o treci niciodată. Iată cinci mesaje pe care să nu i le trimiți niciodată fostului iubit!

Mesaje pe care să nu i le trimiți fostului iubit

Oricât de greu ar fi, chiar dacă simți că încă îl mai iubești pe fostul tău iubit, trebuie să ții minte un lucru: nu este "fost" degeaba. Dacă ați luat decizia să vă despărțiți, nu ar trebui să oscilezi și să trăiești în trecut, ci să te străduiești să îți vezi de viață, chiar dacă nu mai e la fel (cine spune că nu va fi chiar mai bună?). Și, fără îndoială, nu vei trece peste trimițându-i mesaje fostului iubit!

Ține legătura cu el, spune-i "La mulți ani!" de ziua lui și întreabă-l ce mai face dacă vrei să afli dacă e bine, dar nu îi trimite niciodată următoarele mesaje:

1. "Mi-e dor de tine": ar trebui ca telefoanele noastre să aibă o setare care să împiedice trimiterea acestui mesaj fostului iubit! Indiferent cât de mult îți lipsește această persoană, nu ai ce să rezolvi dacă îi spui cum te simți. De fapt, de cele mai multe ori nici măcar nu este adevărăt că îți lipsește EL, ci mai degrabă îți lipsesc relația și sentimentul că e mereu cineva acolo pentru tine. Trebuie să înveți să discerni sentimentele și să te abții de la a-i trimite acest mesaj dureros pentru amândoi, dar mai ales pentru tine.

2. "Îmi pare rău pentru tot": acest mesaj ar trebui trimis doar dacă ești 100% convinsă că ai greșit cu ceva și regreți sincer ceea ce ai făcut. Nu trimite mesajul dacă vrei doar să reiei contactul cu fostul, pentru că nu vei face decât să  îți sporești suferința. Dacă totuși vrei să îți ceri iertare, fă-o pentru a te simți tu mai împăcată, dar nu pentru a "resuscita" povestea de iubire cu fostul.

3. Versuri din melodia voastră: uneori este mai simplu să te exprimi prin intermediul muzicii și mai mult ca sigur că ați avut și voi o melodie doar a voastră, ca multe alte cupluri. E posibil să auzi melodia total întâmplător într-o zi și să te apuce nostalgia atât de puternic, încât să vrei să îi trimiți versurile, însă trebuie să te abții. E foarte posibil să regreți amarnic acest pas și nu poate fi decât dureros pentru amândoi să vă întoarceți în trecut.

4. Mesaje de răzbunare: nu întotdeauna avem doar sentimente de regret sau de tristețe față de o persoană care ne-a părăsit. De fapt, e foarte probabil să trecem prin mai multe faze ale suferinței, iar una dintre ele este furia. În această fază, te vei simți tentată să îi trimiți iubitului mesaje pline de ură, din dorința de a te răzbuna. Sau, dimpotrivă, vei dori să îi faci în ciudă și să îi spui cât de bine îți este fără el, când tu de fapt plângi cu capul în pernă în fiecare noapte. Nu trimite astfel de mesaje fostului iubit, în primul rând pentru că trebuie să te respecți pe tine. Dacă s-a despărțit de tine sau s-a încheiat relația pentru că te-a înșelat, gândește-te mai bine că oricum nu vrei să ai de-a face cu un om care a fost în stare să îți facă rău. Iar dacă el nu a mai simțit nimic pentru tine, era dreptul lui să nu continue relația în zadar, nu-i așa?

5. "Mă gândesc le tine mereu": poate că pe el nu îl va afecta prea mult mesajul tău, dar pe tine sigur te va ține în loc și nu te va lăsa să treci peste despărțire. Atunci când îi trimiți astfel de mesaje fostului iubit, nu faci altceva decât să îți sabotezi propria fericire. Șansele sunt minime să fiți din nou împreună dacă îi spui că te gândești la el. Este normal să te simți tristă și să îți amintești de momentele frumoase, dar ține acest lucru pentru tine, fără a te pune în situații care te vor face și mai nefericită. 

De fiecare dată când vrei să îi trimiți mesaje fostului iubit, adu-ți aminte că nu v-ați despărțit degeaba și că aproape întotdeauna se aplică expresia: "Tot răul spre bine". Permite-ți să treci peste și cine știe ce surprize îți va face viața!

Descoperă și cinci motive să nu faci sex cu fostul!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!