Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Cine îți este sortit în funcție de data nașterii

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Suntem înconjurați de numere. Aceasta este realitatea. Cu toate acestea, puține dintre noi le acordăm atenție, asta dacă nu este vorba de bani! Numerele ne pot influența viața în moduri în care nici nu ne așteptăm! Data nașterii are o semnificație foarte importantă, deoarece aceasta ne poate spune tipul de persoană care suntem. Mai mult, potrivit acestor caracteristici, putem stabili chiar și viitorul.

Tipologia bazată pe numere pe care am gândit-o mai jos vă va spune, potrivit trăsăturilor fiecărei persoane născute în aceste zile, care ar fi cea mai bună opțiune atunci când vine vorba de dragoste. Mai jos puteți afla cine vă este sortit în funcție de ziua în care v-ați născut.

1, 11, 21, 31

De obicei, persoanele născute în aceste zile știu să obțină ceea ce își doresc. Nevoia lor de a avea tot ce vor le face să își aleagă un partener care poate să le asigure tot confortul necesar. Le place să fie în centrul atenției și să fie complimentate pentru calitățile lor remarcabile. Sunt spirite independente, iar o relație cu un om de afaceri este perfectă, deoarece astfel au parte de libertatea de care au nevoie. De asemenea, dragostea cu acesta va fi mult mai intensă, iar revederile, mult mai dulci.

2, 4, 12, 14, 22, 24

Cele născute în această zi sunt firi pragmatice, inteligente și foarte devotate. Ca să aibă un partener pe măsură, ele au nevoie de un doctor, care se implică la fel de mult precum o fac ele în munca lor, care iubesc oamenii și care nu abandonează oricât de greu ar fi. Tăria de caracter este o altă trăsătură care le face pe cele născute în această zi să își aleagă un bărbat serios, care și-ar sacrifica timpul liber pentru a fi de folos celor care au nevoie de ajutorul lui. Aceste numere reprezintă și spiritul altruist, iubirea de oameni. Femeile născute în aceste zile sigur vor înțelege atunci când soțul lor va veni târziu de la muncă, deoarece vor simți satisfacția pe care jumătatea lor o au atunci când ajută oamenii și se vor bucura împreună de acest lucru.

10, 20, 30

Aceste numere rotunde le caracterizează pe cele născute sub semnul lor ca fiind perfecționiste, analitice. Astfel, cel mai potrivit bărbat pentru ele este cel exagerat de minuțios, care lucrează cu numere și este dedicat 100% în ceea ce face, un contabil. Un alt tip de bărbat potrivit pentru acestea ar fi cel care lucrează în IT, fiind analitic și meticulos.

5, 15, 25

Cifra 5 este cifra sociabilității și a curajului. Cele născute în aceste zile sunt persoane deschise, cărora le place să fie înconjurate de oameni. Fiind firi deschise, nu se dau în lături de la nimic și pot vorbi despre orice. Bărbatul potrivit pentru acestea trebuie să aibă un spirit aventurier, să fie la fel de vorbăreți și de isteți. Jurnaliștii par să fie cea mai bună alegere.

8, 18, 28

Această cifră armonioasă le caracterizează pe cele născute în aceste zile ca fiind niște firi visătoare, cu un puternic simț estetic. Femeile născute în aceste zile sunt nonconformiste și le place să își pună în evidență propriul stil. Însă, uneori, ele pot fi chiar leneșe. Preferă să aibă un loc de muncă ce le lasă timp și pentru ele, care le suscită interesul și le diversifică activitățile. Perechea potrivită pentru aceste firi iubitoare de frumos sunt artiștii, în principal pictorii, deoarece aceștia le pot face să trăiască cea mai frumoasă poveste de dragoste într-o lume a fanteziei.

3, 13, 23, 6, 16, 26

Norocoasele născute în aceste zile sunt firi deschise, orientate către oameni. Discuțiile cu aceste femei pot fi interminabile, ele dorind mereu să domine și să câștige orice confruntare verbală. Fiind cicălitoare, astfel de femei au nevoie de un bărbat care să le pună la punct și să le arate că nu e mereu ca ele. Bărbatul puternic și dominant pare să fie genul lor, deoarece doar un astfel de tip le poate stârni interesul, ținându-le mereu în priză. Cel mai potrivit bărbat pentru aceste femei este acela care excelează în arta conversației și care știe să negocieze. Avocații sau judecătorii sunt cele mai bune alegeri.

7, 9, 17, 19, 27, 29

Aceste numere incomplete, impare, reprezintă femeile care nu se pot descurca singure și care au nevoie de asistență la orice pas. Cel mai potrivit bărbat pentru acestea este unul inteligent, un tip descurcăreț care poate rezolva orice. Aceste femei pot fi chiar isterice atunci când sunt puse într-o situație dificilă, motiv pentru care au nevoie de un tip calm, care poate găsi rapid soluții la o problemă, rezolvându-le cu ușurință. Inginerii par a fi cea mai bună variantă pentru femeile născute în aceste zile.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.4 (26)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!